Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji. Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo?
Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
:: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
Pa sad... Ne bih bas rekao da ce svi pristati na to. :- )
Serveri Rapida mislim da ne poticu iz Amerike.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pisaće, ZATVORENO! : :: :: :: :: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: :: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio. Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba.
:: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
Daj proveri mail, poslao sam ti pre par dana, kontakt na fb... :D Setih se sad, kad sam video avatar...
:: Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio :: Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba :: :: :: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: :: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
:: Daj proveri mail, poslao sam ti pre par dana, kontakt na fb... :D Setih se sad, kad sam video avatar.. :: :: :: :: Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio :: :: Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba :: :: :: :: :: :: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom. :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji :: :: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo :: :: :: :: :: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.