Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Zatvoren Megaupload!!!
STRANA 1 OD 1
drum Zatvoren Megaupload!!! 19.01.2012. 23:08 T42685

status: user
broj poruka: 1301
Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji.
Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo?

Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 00:07 #392178

broj poruka: 3821
Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
::
:: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
mixer93 Re: Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 00:11 #392179

broj poruka: 4187
Pisaće, ZATVORENO! :)

:: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom.
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
:: ::
:: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
f0rever Re: Re: Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 00:24 #392186

broj poruka: 3821
Pa sad... Ne bih bas rekao da ce svi pristati na to. :- )

Serveri Rapida mislim da ne poticu iz Amerike.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Pisaće, ZATVORENO! :
:: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom.
:: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
:: :: ::
:: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
drum Re: Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 00:36 #392192

Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio.
Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba.

:: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom.
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
:: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
mixer93 Re: Re: Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 00:40 #392193

broj poruka: 4187
Daj proveri mail, poslao sam ti pre par dana, kontakt na fb... :D Setih se sad, kad sam video avatar...

:: Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio
:: Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba
:: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom.
:: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
:: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
BlueSkyNIS ... 20.01.2012. 00:41 #392195

broj poruka: 860
Bogati žele da postanu još bogatiji, divno!

Windows-free with Fedora 15

drum Re: Re: Re: Re: Zatvoren Megaupload!!! 20.01.2012. 01:00 #392212

Poslao,Wasta downbeat

:: Daj proveri mail, poslao sam ti pre par dana, kontakt na fb... :D Setih se sad, kad sam video avatar..
:: :: Švedjani su već bili na sudu i milsilm da je kazna bila 2 miliona$,a Rusi su održavali sajt dok je cela ta frka oko sudjenja trajala.Sajt mislim da se nije ni gasio
:: :: Mislim da je ovo sa Megauploud-om tek početak i ako izglasaju SOPA zakon da će mnogi `popularni` sajtovi biti ugašeni,mada se piraterija nikad neće iskoreniti i da će uvek postojati način da dodjemo do onoga što nam treba
:: :: :: Bas me zanima sta li ce biti sa Rapidom, The Pirate Bay, Zamundom.
:: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: :: Američke vlasti zatvorile su hosting sajt Megaupload zbog kršenja prava o pirateriji
:: :: :: :: Iako kontraverzni SOPA zakon (još uvek) nije izglasan,zatvoren je čitav jedan sajt,a njegovi vlasnici uhapšeni.Da li je već počelo?Da li se bliži kraj Interneta kakvog danas poznajemo
:: :: :: ::
:: :: :: :: Upravo pročitao na FB stranici SK-a.
SrkiLee .... 20.01.2012. 14:48 #392324

broj poruka: 48
Hehehehe.... sad kad pokrenu Megaupload sa servera iz Irana i Severne Koreje... Moz` FBI da se hebe! :D

Dexter013 E jbg 20.01.2012. 14:53 #392325

broj poruka: 17098
ili jos jednostavnije iz Rusije :)

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: .... 20.01.2012. 14:56 #392326

I ovako jedva čekaju da napadnu Iran,a u Severnoj Koreji server skuvaju i pojedu,mada neki više vole kad je presan.

:: Hehehehe.... sad kad pokrenu Megaupload sa servera iz Irana i Severne Koreje... Moz` FBI da se hebe! :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs