Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
ODUSTALI od SOPA!
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck ODUSTALI od SOPA! 20.01.2012. 19:42 T42710

status: user
broj poruka: 1886
Teksaški kongresmen koji je podržavao i predložio SOPA (Stop Online Piracy Act) - ODUSTAO od daljeg forsiranja nepopularnog zakonskog akta, `dok ne bude veće podrške`

http://news.yahoo.com/house-backer-anti-piracy-act-withdraw-bill-163705199.html

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Upravo sad mi je stigao mejl 20.01.2012. 19:55 #392422

broj poruka: 1577
Iskreno se nisam nadao da će išta od svega ovoga da ima efekta. Vrlo sam srećan što nisam bio upravu.

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

knele88 .... 20.01.2012. 20:01 #392423

broj poruka: 451
Moje mišljenje je da će ipak SOPA opstati možda ne u sadašnjim okvirima ali da će hteti da ograniče internet nekako... msm to im je i stara želja..

Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...

arsaD Da ne otvaram novu temu... 20.01.2012. 20:18 #392426

broj poruka: 412
da li je tacno ovo?

Hakerska grupacija Anonymous oborila je rano jutros sajtove Federalnog istražnog biroa (FBI), ministarstva pravde SAD, kao i muzičke i filmske industrije SAD - iz osvete zbog zatvaranja Megauploada, jednog od najvećih sajtova za razmenu fajlova.

NOVO: Fileserve je ukinou affilate program isto kao i wupload, filepost suspenduje naloge svima koji imaju fajlove na njima, sta je sledece ???

Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

mixer93 Re: Da ne otvaram novu temu... 20.01.2012. 20:20 #392427

broj poruka: 4187
Tacno je...

:: da li je tacno ovo
::
:: Hakerska grupacija Anonymous oborila je rano jutros sajtove Federalnog istražnog biroa (FBI), ministarstva pravde SAD, kao i muzičke i filmske industrije SAD - iz osvete zbog zatvaranja Megauploada, jednog od najvećih sajtova za razmenu fajlova
:: NOVO: Fileserve je ukinou affilate program isto kao i wupload, filepost suspenduje naloge svima koji imaju fajlove na njima, sta je sledece ??
:: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
arsaD sad sam video drugu temu... 20.01.2012. 20:36 #392429

broj poruka: 412
hvala
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

operator re 20.01.2012. 20:51 #392430

broj poruka: 4291
@PhatPhuck
Mozda jesu odustali, ali u Italiji, Francuskoj, Njemackoj, Austriji, Belgiji, Hrvatskoj i Sloveniji(odatle su me zvali), poceli su da hapse likove, koji su imali naloge na filesonic, megaupload,rapidshare,upload. Dobro pazite sta postujete i sta trazite na netu.
Ja sam danas trazio par stvari, ali onda dobijem 500 poruka :

У одговору на приговор који смо примили везано за US Digital Millennium Copyright Act, уклонили смо 1 страницу(е/а) са ове претраге. Уколико желите можете да прочитате DMCA приговор због кога су уклоњене странице на ChillingEffects.org.

Zamisli kada su ukinuli preko 80 sajtova, koje sam do sada koristio. Nista ne mogu da skinem, sto sam upload-ovao, sto je bilo na megaupload-u, rapidshare-u i na torrent-ima.
Svi torenti imaju veliki krompiric 0kb ili su obrisani.
90% nije ilegalan sadrzaj niti vodi ka takvom, ali su ukinuli, jer sam navodno `skidao` pesme sa iTunes-a.
Koji likovi, da popizdis !!!
operator

RamizBoy I RS 20.01.2012. 21:42 #392442

broj poruka: 128
poceo ponovi sa vremenskim odlaganjem skidanja fajlova.

SkyFire and tortojed CIGANI :)

CrowBgd Re: Da ne otvaram novu temu... 20.01.2012. 21:48 #392444

broj poruka: 1376
Licno prisustvovao
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209

:: da li je tacno ovo
:: Hakerska grupacija Anonymous oborila je rano jutros sajtove Federalnog istražnog biroa (FBI), ministarstva pravde SAD, kao i muzičke i filmske industrije SAD - iz osvete zbog zatvaranja Megauploada, jednog od najvećih sajtova za razmenu fajlova
:: NOVO: Fileserve je ukinou affilate program isto kao i wupload, filepost suspenduje naloge svima koji imaju fajlove na njima, sta je sledece ??
:: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
CrowBgd ... 20.01.2012. 21:55 #392448

sve se to danas dogadjalo ovde
http://imageshack.us/photo/my-images/35/11243838.png/
Cak me jeni reporter iz BIH pitao sta se dogadja. Odakle on tu e to ne znam...

drum Ma usrali se ovoga,pa su zato popustli... 20.01.2012. 21:59 #392449

broj poruka: 1301

http://goo.gl/SWNTY
CrowBgd ... 20.01.2012. 22:02 #392450

Pa bilo nas je nekolicina jutros sa naseg govornog podrucija i ddos je radio punom parom. Nisu se bas nesto ni namucili ali je bilo ljdi iz Cilea , Perua Italije, Holandije,Francuske, Danske, USA i da ne nabrajam. Zanimljivo da su Brazilci bili bas ludi

JOSILENKO ... 21.01.2012. 01:21 #392496

broj poruka: 1013
Ljudi svet se menja velikom brzinom, tesko je reci u kom pravcu. I ko ovde radi za koga, a ko protiv koga. Najteze je reci ko je ovde dobar a ko los momak. Ne znam za vas, ali ja sam prilicno zbunjen. Imam osecaj da ce stvari naglo da se zakomplikuju.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Masuka Re: ... 21.01.2012. 03:02 #392514

broj poruka: 360

:: Ljudi svet se menja velikom brzinom, tesko je reci u kom pravcu. I ko ovde radi za koga, a ko protiv koga. Najteze je reci ko je ovde dobar a ko los momak. Ne znam za vas, ali ja sam prilicno zbunjen. Imam osecaj da ce stvari naglo da se zakomplikuju

+1
scientist ... 21.01.2012. 08:06 #392523

broj poruka: 488
Imam osecaj da je ovaj Anonymus fazon istog tipa kao i Bin Laden. Ona kao daj da izmislimo neprijatelja i krenemo u rat i sve ce nam biti dozvoljeno. Kao kad su sami sebi srusili one zgrade pa napali Irak.

solaja777 Re: ... 21.01.2012. 09:04 #392528

broj poruka: 3278
a mi ovce sedimo skrstenih ruku i gledamo predstavu...

:: Imam osecaj da je ovaj Anonymus fazon istog tipa kao i Bin Laden. Ona kao daj da izmislimo neprijatelja i krenemo u rat i sve ce nam biti dozvoljeno. Kao kad su sami sebi srusili one zgrade pa napali Irak
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs