Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Podizanje kinte preko Moneybookers-a
STRANA 1 OD 1
alrad Podizanje kinte preko Moneybookers-a 24.01.2012. 06:54 T42787

status: user
broj poruka: 4867

Cija je kartica pogodnija za primanje novca preko Moneybookers-a, Intesa ili Erste?
I kako ide procedura? Da li treba da uzimam SWIFT i IBAN kod iz banke i da saljem MB-u, ili kako?

Bolje da prvo pitam vas, jer ako u banci naletim na nekog ko nije cuo ni za MB, ni za PP, ni za Internet,
na`ebo sam dok objasnim sta mi treba :)

p.s. necu RajHfajzen

Ne spavajte, san je za slabog.
substrance ... 24.01.2012. 11:43 #393299

broj poruka: 67
Kad sam se ja regovao, prvo ti posalji pismo sa kodom da potvrdis acc, onda povuces dolar sa mb na racun u banci da verifikujes racun. U toj maloj transakciji je kod koji posle uneses na sajtu. Ili jedno od ta dva ne secam se :D

Bio sam 3x u raiffeisenu dok je salterusa uspela da iscupa taj kod iz transakcije.
Svi znaju sta je MB i svi su ubedjeni da je to sajt za kockanje.

Za Erste nzn, ali u Intesi je podizanje para skroz opusteno, za razliku od Rraiffeisena gde me gledaju kao mafijasa i jedva mi odobre priliv, jednom me je zena drzala pola sata po zatvaranju banke i kenjala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Mali off 24.01.2012. 11:58 #393301

broj poruka: 17098
Ja nekako procitao podizanje kite...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 24.01.2012. 12:09 #393306

Substrance, daj opisi malo kako to izgleda u Intesi. Jel` i oni salju pismo i dobijas taj kod?

@dexter
dobro si procitao, nego sam ja lose napisao. hehe

MareSt re.. 24.01.2012. 12:19 #393307

broj poruka: 81
Devojka je otvorila devizni racun u Komercijalnoj banci.Nije morala nista da uplacuje,racun je aktivan.Poslali su joj pismo,ovi iz mb,unutra je kod za verifikaciju.
Kada su legle pare na racun zvali je iz banke,otisla i podigla pare. Cini mi se da je to otprilike sve ali pitacu je,za svaki slucaj.

substrance Re: 24.01.2012. 12:30 #393308

broj poruka: 67
MB ti posalje pismo sa kodom zbog provere identiteta. Ja pismo nisam dobio pa sam morao da im slikam licnu kartu, racune i svasta i cimam se sa supportom.
Posle uneses na sajtu novi bank account, potrebne podatke bi trebalo da ti je vec dala banka, ako ih nemas odes i daju ti.
Onda trebas da verifikujes taj bank account tako sto withdrawujes minimalnu sumu u cijoj ce transakciji da bude embedovan kod koji ti posle procitaju u banci a ti uneses na sajtu.

Nebitno koja je banka procedura je ista, razlicito je samo koliko ce da te cimaju.
Kad ti stigne uplata te pare su blokirane dok ne odes i potpises i izaberes osnov priliva.
U raiffeisenu to nije dovoljno, nego mroaju da te drkaju pored toga, u intesi potpises papir i cao.
alrad 24.01.2012. 12:46 #393310

Mare, aj` vidi, to mi deluje najjednostavnije.

Inace, to je ona fora sa slanjem kopije licne karte. To sam morao da radim za AlertPay i stvarno je smaranje. I to samo imam otvoren account, nikad nista nisam podizao.

A mislim da Alert ne moze za ono sto mi treba, moracu MB.
U stvari, ne znam. Jel` moze preko AlertPay-a da se uplacuje i podize sa stranih kladionica?
Dosadi mi vise da cekam da se Meridian smiluje da otvori online kladzu :/

MareSt ... 24.01.2012. 15:00 #393335

broj poruka: 81
Otvoris devizni račun, otvoriš nalog na moneybookers, upišeš kućnu adresu i ostalo, na kućnu adresu stigne kod poštom. Uneseš ga na svoj account i time si ga verifikovao. Uneseš broj deviznog računa i to je sve. Većina banaka, mislim da Intesa ne, traži potpisivanje izjave odakle stiže novac pa se mlatiš sa njima.
Kad ti stignu pare pises izjavu, tog i tog dana primio sam toliko para od toga i toga i izjavljujem da su stigle.

joshua poz 24.01.2012. 15:06 #393337

broj poruka: 28
Ne znam za erste ali Intesa je dobra za te stvari. Kad sam povukao 300$ od freelance posla posle svih ugrađivanja isplaćeno mi je 292$ na ruke. Nema održavanja deviznog računa, stiže ti poruka po uplati (koju ne naplaćuju). I retko ko od njih ti može dati savet tamo, najbolje zvati njihov kol centar.

Pozdrav

Pisko Samo da dodam 24.01.2012. 17:22 #393359

broj poruka: 6670
RajhFaisen je shit, službenici su stoka, a i mi klijenti, smo također stoka što tamo idemo. Podizanje efektive iz te smrdobanke je pravo veličanstveno poniženje. Od neljubaznosti do priglupe želje da te drkaju (ali ne znaju kako svaki puta). Zato pružaju nezanemarljiv užitak kad se lepo pogase i iscepaju sve kartice i škartice sa gownavim rajh nazivom i pošalju se svi u tri pč-e materine, sa željom da što pre bankrotiraju a da ih pri tom pola srpskih ološa pokrade nekako.

Budale veruju u sreću.

invincible raiffeisen 24.01.2012. 18:21 #393374

broj poruka: 25

Kad podizes preko deviznog racuna daju tu samo papir da zaokruzis poreklo novca. Kad podizes preko virtuon kartice koja je vezana za taj devizni racun, ne pitaju nista samo ti legnu pare odes i podignes ih s` tim da moze maksimalno da se podigne 500e preko kartice .)

alrad Ok ljudi, hvala 24.01.2012. 20:11 #393391

Znam sta mi je otprilike ciniti.
Bilo bi super kad bi se javio i neko ko zna prakticnu razliku izmedju Alerta i Bookersa, kad smo u pitanju mi ovde.
Sta mozemo preko jednih sto ne mozemo preko drugih, i obrnuto...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs