Hahah! Znaci ne bi verovao sta sam sve pomislio i sta mi je nasao, prosto neverovatno, baza podataka im je sjajna. Cak sam pomislio i na Zoricu Brunclik, i ladno mi je izbacio. Hah!
Omasio :) pomislio na Michael Hutchence-a izbacio Bon Scott-a.
edit:Ponovljeno pogadjanje,posle 5 pitanja ubo tacan odgovor :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
a duh mi ponudio Ivana Karamazova posle nekoliko krugova je bio sve dalje i dalje ali, svejedno, odusevljen sam Konana mi je pogodio posle desetak pitanja bilo mi je neverovatno da meni, recimo, posle tih pitanja i tih odgovora nikad ne bi pao na pamet odgovor koji mi je duh dao sjajno!
meni je pogodio vrlo brzo mislim da mnogo toga zavisi i od nacina na koji odgovaras na pitanja ja zamislio Modesty Blaise, nije pogodio, ali mi je kasnije ponudio kao jedan od mogucih odgovora znaci da nesto nisam tacno odgovorio...
on ti postavlja pitanja i onda na nekom pitanju se usmeri pravac ka kom mislis :)) tako da je delimicno pogodio da sam mislio o jednoj devojci :)) recimo da je bila to neka poznata licnost, usmerila bi se pitanja u nekom trenutku kad bih odgovorio da li je to medijska-tv licnost pa bi onda pogadjali dalje i tako dalje i dalje :D
EDIT: kako je prosto ovo :)) evo primer, pomislio sam na majku i kad je izbacio sve one odgovore o poznatim licnostima, okrenuo se ka familiji i doslo ovo pitanje>Did your character breastfeed you? Msm logicno je da ce pogoditi sada :D a ja mogu da odgovorim ne i onda mogu da ga zajebem :D
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
zamislio sam Liama Neesona, i nije uspeo da pogodi bas tacno, samo priblizno je pogodio, pa mi ponudjeno bilo da updejtujem bazu :D i dodao sam prema mojim dogovorima za glumca :D
Ne ložite se da on nešto stvarno `zna` jer kad ne može da pogodi nudi opciju da sami unesete u bazu tu ličnost i tako mu se povećava znanje... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Ne ložite se da on nešto stvarno `zna` jer kad ne može da pogodi nudi opciju da sami unesete u bazu tu ličnost i tako mu se povećava znanje.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.