Fino izgleda, iako mi varijante sa čvrstim cevima i nisu osobito praktične, dobra šansa da ćeš ponovo da ih praviš kad nešto promeniš. A komentari su mu živi piš, google translate all the way.
Mislim da ima ali je jako stara, od tad ljudi su promenili sve i svasta, sto se mene tice otvori temu slobodno pa ce ljudi da kace slike svojih masina.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Mislim da ima ali je jako stara, od tad ljudi su promenili sve i svasta, :: sto se mene tice otvori temu slobodno pa ce ljudi da kace slike svojih masina :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: `Oce, kacice malo sutra... : :: :: :: :: Mislim da ima ali je jako stara, od tad ljudi su promenili sve i svasta, :: :: sto se mene tice otvori temu slobodno pa ce ljudi da kace slike svojih masina :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Strava od kompa! U izuzetno originalnom `smestaju` nalaze se
30.01.2012. 20:03
status: user broj poruka: 11012
Core7 Extreme procesor i 2xGTX580!
Kuciste je veoma prikladno, veoma lepo `skockano` i funkcionalno.
@Mixer93: poenta i jeste u tome da NE lici. Originalnost i jeste upravo - samosvojstvenost, svojevrsnost... Zato i treba sto MANJE da lici na nesto (vec vidjeno) da bi imalo svoj identitet...
ni ja se ne bih bunio da imam ove komponente.... ali je izgled po meni los, jebem li ga. Svako ima svoj ukus.... jbt zivot stvarno izgleda kao apoteka, bojao bih se da pipnem kuciste da ne bih nesto isprljao.... jezivo...
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: :: Uopste se ne bih bunio da imam nesto ovakvo.. :: ::
Re: Strava od kompa! U izuzetno originalnom `smestaju` nalaze se
30.01.2012. 20:09
status: user broj poruka: 4187
Svako ima svoj ukus. Naravno svako modifikuje i sredjuje kako mu se svidja. Madjaru se ovako svidja... Meni ne... Svidja mi se jedino hardware tj. komponente. :)
:: Core7 Extreme procesor i 2xGTX580 :: :: Kuciste je veoma prikladno, veoma lepo `skockano` i funkcionalno :: :: :: @Mixer93: poenta i jeste u tome da NE lici. Originalnost i jeste upravo - samosvojstvenost, svojevrsnost... Zato i treba sto MANJE da lici na nesto (vec vidjeno) da bi imalo svoj identitet... ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.