Meni je bio bas simpatican. Mada cilj opravdava sredstva ipak se vidi da dobrim delom govori iskreno. Dosta stvari je i rekao koje su tacne a ticu se nase zemlje i nasih ljudi. Svugde nas i predstavljaju kao olos a tako mala zemlja sa velikim ljudima.
Covek je izrazio zelju da dodje u Srbiju.. Zasluzuje da mu se ispuni.. Posle ovog verujem cak da ce i licno Djokovic da mu se obrati i izadje u susret. Paznju je svakako privukao.
Skroz simpatican x) posebno smesan onaj deo kad prica ``His wife..nesto nesto..his wife, or-his-girlfriend`` xDD
Moze neko da ne gotivi djokovica, ali retko ko izazove ovakvu reakciju. Mogu samo da zamislim kako mu je kad sedi kuci nakon osvojenog AO i gleda ovako nesto. Priceless.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Meni je bio bas simpatican :: Mada cilj opravdava sredstva ipak se vidi da dobrim delom govori iskreno :: Dosta stvari je i rekao koje su tacne a ticu se nase zemlje i nasih ljudi :: Svugde nas i predstavljaju kao olos a tako mala zemlja sa velikim ljudima :: :: Covek je izrazio zelju da dodje u Srbiju. :: Zasluzuje da mu se ispuni. :: Posle ovog verujem cak da ce i licno Djokovic da mu se obrati i izadje u susret :: Paznju je svakako privukao :: ::
Mala zemlja sa velikog balkana... Sve su ucinili da nas rasture,i sve je to namera zapada... DA li mi NE VALJAMO.... Samo pogledajte dokumentarce sta se nama desilo 1999,pa libiji, i ostalim zemljama koje je NATO bombardovao...
Prvo sto se desilo libiji jeste da je nato napao,zbog kolicine nafte po kojoj su broj 1 u svetu. Gde su ljudi od supe i podruma poceli da zive u trospratnim vilama. E pa to se sve nije svidelo amerima koji moraju svuda da imaju uticaja i da imaju prihoda,pa ih je NATO napao,kao zbog Gadafija...
Inace NATO je stvoren da se sve clanice tog saveza BRAne od spoljnih napada... Medjutim taj savez radi suprotno- napada druge zemlje radi svog uticaja...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Meni je bio bas simpatican :: Mada cilj opravdava sredstva ipak se vidi da dobrim delom govori iskreno :: Dosta stvari je i rekao koje su tacne a ticu se nase zemlje i nasih ljudi :: Svugde nas i predstavljaju kao olos a tako mala zemlja sa velikim ljudima :: :: Covek je izrazio zelju da dodje u Srbiju. :: Zasluzuje da mu se ispuni. :: Posle ovog verujem cak da ce i licno Djokovic da mu se obrati i izadje u susret :: Paznju je svakako privukao :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.