Evo i detaljnog uputstva kako da svi zaradjujemo lovu do kraja zivota a ne radimo nista :)))
Od 01.04.2012.g. kompanija GOOGLE koja zaradjuje milione dolara mesecno od reklama dobija izuzetno jaku konkurenciju-kompaniju WAZZUB.
Kompanija Wazzub ima isti princip poslovanja kao i Google sto ce joj omoguciti da ostvaruje milionski profit,ali jedina i NAJVECA razlika je u tome sto ce Wazzub 50% svoje zarade da deli svojim korisnicima.
Vecina nas koristi Google kao pocetnu stranu naseg pretrazivaca ali nikada nismo imali koristi od toga, dok je Google zaradjivao NEVEROVATNU kolicinu novca od reklama upravo ZBOG NAS, to jeste,velikog (ogromnog)broja KORISNIKA koji imaju dodir sa tim reklamama.
ako je ovo tacno, WAZZUB ce ovaj kes da deli, sto i nije losa fora da privuce korisnike i da i oni sami profitiraju.
Ukoliko postanemo clan Wazzub kompanije u ovom probnom period do 01.04.2012.g. sticemo pravo da ostvarimo stalnu mesecnu zaradu na sledeci nacin: Clan se postaje ako se upisete na ovom LINKU ZA UPIS
Nakon toga klasika, dobijete link na mail da potvrdite svoj ccount i to je to.. kada se posle ulogujete videcete sve detalje, kalkulator zarade, koliko imate vasih kontakta itd.. onda dobijete vas link i saljete svojim ljudima i pravite piramidu dalje..
to ja sada radim, a vi mozete ovaj tekst da iskopirate i da saljete posle svojima, samo promenite link umesto mog stavite svoj
A sada o zaradi!
klasicna piramida
1.nivo 5 osoba= 5 dolara (ove osobe ste vi uclanili) 2.nivo 5x5=25 osoba=25 dolara (vasi clanovi uclanjuju po 5 osoba) 3.nivo 25x5=125 osoba= 125 dolara 4.nivo 125x5=625 osoba= 625 dolara 5.nivo 625x5= 3125 osoba=3125 dolara Vasa ukupna mesecna plata u 5 nivoa moze biti 3905 dolara ukoliko svi prikljucimo po 5 osoba. Zapamtite samo 5 osoba je dovoljno da uclanite da bi ste na kraju zaradjivali 3905 dolara mesecno.Svako od nas ima bar 5 osoba na Facebooku sa kojima je u stalnom kontaktu I koji mogu da postanu vasi clanovi.
Broj prikljucenih osoba nije ogranicen i poenta je sto vise to je veca zarada.
To je to drugari, ko hoce moze da ode na link i da se registruje, da li je tacno saznacemo u sledecoj epizodi :D
Наравно, мада сам мислио на овакве поруке али си свакако у праву, да и ја поновим нажалост. Поздрав!
:: Nema leba bez heklera, a bez motike se odavno moze nazalost :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: И мени је стигла порука сличне садржине која је била везана за Мicrosoft а коју сам одмах по читању избрисао. Нема `леба без мотике. Поздрав :: :: :: ::
Bile su takve ponude za posao i u Srbiji. Isao sam kod druga na jednu prezentaciju pod nazivom: ``Biznis buducnosti``. Poenta je bila da nadjes 5 ljudi koji ce organizovati istu takvu prezentaciju, a svako od njih jos 5, itd. Ono sto je predavac jasno stavio do znanja jeste da nije poenta da ti bilo sta radis, vec da nadjes veliki broj ljudi koji ce za tebe da rade. Predavac je bila neka riba iz Hrvatske i kao ona ne radi nista i zaradjuje 1000 i kusur evra mesecno (mozda i vise, ne secam se koliko je rekla). Da bi usao u celu pricu moras da platis neko uclanjenje 20 evra, pa onda ucesce na simpozijumu 70, pa neke knjige i materijala za rad,... Ko sta radi, ti im dajes pare, da bi ti oni davali savete, ne radis nista, niti znas o cemu se tu uopste radi. Taj drugar je bacio silne pare, a nije zaradio nista. Onda je nasao normalan posao, gde mora da radi.
Da ne zvucim pesimisticno, ali nece niko da ti da 3000 dolara tek tako. Ali ako zaradis pare svaka cast. Javi sta si uradio.
bicete vi ljubomorni kad ja zgrnem silne pare ahahahhahahahahah e ma ne placa se ovde nista i ako budu trazili bice hvala doMindzenja :D kao sto rekoh vec ko hoce moze da klikne, moze i svoj link da ostavi, ja kao autor teme necu da se ljutim :D samo izvol`te! eto ako ga neko ostavi nemojte vise kliktati na moj link :))
:: Bile su takve ponude za posao i u Srbiji :: Isao sam kod druga na jednu prezentaciju pod nazivom: ``Biznis buducnosti`` :: Poenta je bila da nadjes 5 ljudi koji ce organizovati istu takvu prezentaciju, a svako od njih jos 5, itd :: Ono sto je predavac jasno stavio do znanja jeste da nije poenta da ti bilo sta radis, vec da nadjes veliki broj ljudi koji ce za tebe da rade. Predavac je bila neka riba iz Hrvatske i kao ona ne radi nista i zaradjuje 1000 i kusur evra mesecno (mozda i vise, ne secam se koliko je rekla) :: Da bi usao u celu pricu moras da platis neko uclanjenje 20 evra, pa onda ucesce na simpozijumu 70, pa neke knjige i materijala za rad,... Ko sta radi, ti im dajes pare, da bi ti oni davali savete, ne radis nista, niti znas o cemu se tu uopste radi. :: Taj drugar je bacio silne pare, a nije zaradio nista. Onda je nasao normalan posao, gde mora da radi :: :: Da ne zvucim pesimisticno, ali nece niko da ti da 3000 dolara tek tako. Ali ako zaradis pare svaka cast :: Javi sta si uradio :: :: ::
Reci o Google-u da zaradjuje tako sto mi otvaramo stranicu, bla, bla...
02.02.2012. 01:36
status: user broj poruka: 11012
bla... je u najmanju ruku nekorektno, mozda bezobrazno, mozda cak i potpuno netacno. Prvo, Google za uzvrat nudi bezbroj servisa sa zanimljivim sadrzajima: browser, gmail, maps, g. earth itd.. Drugo, niko nas ne obavezuje da google.com bude nas home page...
+1 NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
:: Nema leba bez heklera, a bez motike se odavno moze nazalost :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: И мени је стигла порука сличне садржине која је била везана за Мicrosoft а коју сам одмах по читању избрисао. Нема `леба без мотике. Поздрав :: :: :: ::
:: bla... je u najmanju ruku nekorektno, mozda bezobrazno, mozda cak i potpuno netacno :: Prvo, Google za uzvrat nudi bezbroj servisa sa zanimljivim sadrzajima: browser, gmail, maps, g. earth itd.. Drugo, niko nas ne obavezuje da google.com bude nas home page.. :: :: Tipicna navlakusa.. :: :: ::
...1 od tetke, 2. od s3ca, prvi je poljoprivrednik ubi se na njivi a sve manje para ima, dok je drugi hirurg kome kad ponudiš 100e časti za spašen život hoće da te nabode, sve teže izdržavaju porodice, želeli bi promenu a ne prestaju da rade istu stvar! (da nije žalosno bilo bi smešno)
- informatička era krenula daaavno, ja sam se odlučio za prenos istih i dok me moja braća pljuju (mnogo ih volim) imam sve više kako novca tako i slobodnog vremena...
PREVOD: Ako se ne_menjate, nabi`te sebi motiku u dupe pa se zakoljite skalpelom jer od njih se leba najesti nećete!!!
A kada seljaci prestanu da rade na njivi, šta ćemo da jedemo?
@SHARK69 Ja baš poznajem par hirurga,... ne zna se koji ima više. Ali oni pametno unovče svoj skalper i doprinos u pravljenju tendera za javne nabavke :: :: seljak zivi od motike ! a pametan od seljak :: :: ::
- ovaj hirurg uplaćuje 3 (tri) osiguranja, valjda planira da će mu se nešto ružno desiti ne daj Bože, a ja dilovao polise pre 10 god. i znam da je 20x bolje da te pare šteka na devizni račun što sam mu predlagao ali dinosaurus glupi (pleonazam) neće da sluša - ako vam neko ponudi polisu (i100 važi za `povoljne` kredite, prodaju nekakvih proizvoda kroz mrežu i sl.), smatra vas budalom i terajte ga u 3 P.M.!!!
- za jesti goMna ili jesti kavijar potrebna je ista energija... a, Vi, kako `te?!
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: A kada seljaci prestanu da rade na njivi, šta ćemo da jedemo? :: :: @SHARK6 :: Ja baš poznajem par hirurga,... ne zna se koji ima više. Ali oni pametno unovče svoj skalper i doprinos u pravljenju tendera za javne nabavke :: :: :: :: seljak zivi od motike ! a pametan od seljak :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.