Rango - odlična muzika i animacija, kliše emo vestern priča Kung Fu Panda 1 i 2 - jako dobar humor i voiceacting Hoodwinked - dobar twist na priču o crvenkapi Mononoke - jeste anme ali je stvarno kvalitetan i omiljen i na zapadu Shrek - prva dva dela odlični, posle posustane Ice Age - vredi pogledati sve delove ako ništa drugo onda zbog blesave veverice Edit i Ja - domaći crtać, solidna priča ali tehnička strana može i bolje
Ja sam bio iznenadjen kako su ga argentinci odradili...
Samo pazi ima vise vrzija... vecina je sa spanskim sinhronom no meni spanski nije problem i dalje ga lepo razumeme ali prica ide malo teze... tako da ti je najbolje da potrazis neku verziju na sa engleskim sinhronom...
Film je za mene bio iznenadjenje posto je argentinska produkcija... stvarno je osvezenje... mozda pomalo surov ali je u stilu nasih morbidnih komedija poput maratonaca i sl... crni humor na sve strane...
Pakujem odmah u ludu masinu :) Ima dobrih, narocito volim one manje poznate kod nas, tipa ovo sto je pomenuo Mali Abner ili sl. Cuo sam da su Japanski jedni od najboljih. Gledao sam `Akira` i super je.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Vise ih ne prave kao pre, sad samo prave teletabis i 3d plastelin sranje... To ce na kraju da unisti crtane filmove.... Japanski su onako, ima veoma dobrih, ali skoro da ne postoji japanski crtac a da nema neku gej scenu (Tipa, dva lika se onako gledaju jedno 2 minuta i jebu se pogledima, ili se kupaju zajedno u jednoj kadi ili se jure goli i polivaju vodom....). Da nema takvog sranja, rekao bih da su jap. crtaci najbolji...
Ameri su vec zasrali posle 2007, pocheli da prave djubre kao sto su beovulf, $rek 3-4, ice age 3... mislim stvarno, djubre nedostojno vremena klolko traje...
Evo nekih finih naslova koje vredi pogledati:
Footrot Flats - Australijski crtani Skoro sve iz Studio Ghibli produkcije (Anime) Gungrave (26epizoda), Basilisk (24ep), Beserk (horor anime), Akira, Vampire hunter D - Blood lust
A od americhkih: Mosters Inc, jedan od boljih koje sam gledao, Justice League - Crysis on two Earths Superman Batman Public Enemies 2009 Turtles.Forever.2009 Planet Hulk
I ja često volim da odgledam dobar animirani film jer često prevazilazi običan film po pitanju priče i samih likova. Ima mnogo animiranih filmova koji su 10 puta bolji od bilo kog filma.
Evo predloga:
Fire And Ice - Veoma teško da se nađe ali je veoma dobar, stara animacija, veoma slična animaciji kod he-man.
The girl who leapt through time - Veoma zanimljiva tematika o putovanju kroz vreme, zanimljivi likovi, u pitanju je japanski crtać ali nemoj to da te odbije, veoma je dobar, ako imaš devojku, ćerku, ženu, prijateljicu... I njoj će se veoma svideti jer je glavni lik devojka.
Akira - Meni se lično nije nešto svidela priča, ali neki tvrde da je ovo najbolji anime ikada napravljen, animacija je perfektna, ono što je Crysis za svet igara po pitanju grafike, to je Akira za anime.
The Iron Giant - Veoma dobar crtać. Nije loš ni za mlađu publiku.
Street Fighter 2 animated movie - ovo prvo stavi da ti se skida. Koliko je film sa Žan Klod Van Damom loš, toliko je ovaj dobar. Nema cenzure i ima dobrih scena tuče.
Princess Mononoke - Ovo je predložio executor i ja ti takođe predlažem, odličan je.
Justice League: Crisis On Two Earths - Ako voliš animaciju sa zapada ovo će ti se definitivno svideti. Takođe imaš i Green Lantern The First Flight i Green Lantern The Emerald Knights.
Ako voliš Betmena i Supermena tu imaš Batman/Superman public enemies, Batman and the mask of the phantasm, Superman all stars (u ovom supermen umire i obavlja svojih 10 najvrednijih podviga, definitvno vredno gledanja), Batman under the reed hood.
Pored toga imaš i Hulk vs Wolverine vs Thor, Ultimate Avengers, Ultimate Avengers 2 Superman/Batman Apocalypse i Planet Hulk.
Nemoj da te prevare neki nazivi ovih animiranih filmova, svi su za malo stariju publiku sem ovog The Iron Giant. U svakom maltene imaš necenzurisanu borbu, u nekima ima osrednje krvavih scena dok u nekima ima poprilično brutalnih scena borbe (u hulk vs wolwerine ima dobra scena gde se wolverine i hulk tabaju dok neko ne padne od umora).
Dante`s Inferno sam gledao i njega ti ne bih preporučio, poprilično je morbidan, priča je veoma mršava, a animacija je osrednja.
Nemogu da veerujem da niko nije preporučio Death Note od animea Uglavnom pogledaj dotični anime odličan je u pitanju je detektivska priča :) Black Wolf
http://www.dreamworksdragons.com/ - How to train your dragon, jedan od najboljih crtanih filmova(po mom mišljenju, naravno). Priča o Toothless-u! :F Tu su naravno i Panda 1 i 2, Ice Age svi delovi, Ratatouille, Meet the Robinsons,...
Re: Jel` ja ne vidim dobro, ili niko nije preporučio:
09.02.2012. 20:19
status: user broj poruka: 4641
Ubacujem i Toothless-a :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: http://www.dreamworksdragons.com/ - How to train your dragon, jedan od najboljih crtanih filmova(po mom mišljenju, naravno). Priča o Toothless-u! : :: Tu su naravno i Panda 1 i 2, Ice Age svi delovi, Ratatouille, Meet the Robinsons,.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.