Ima i puno `fejkova` i situacija koje samo IZGLEDAJU kao opasne
13.02.2012. 11:44
status: user broj poruka: 11012
za ucesnike zahvaljujuci uglu koji je kamera imala u odnosu na snimane objekte i udaljenosti od njih. Tipican primer je `susret` dvaju aviona-lovaca (velika udaljenost kamere od objekata uzrokuje neprecizan prikaz perspektive, pa usled toga i utisak medjusobne bliskosti aviona). Ono sa vozom u tunelu - an obvious fake! Simpa je pas koji izvlaci davljenika iz vode. - - - - - - - - - - Ja sam bio svedok jednog od najneverovatnijih `sreca u nesreci`, ikada. Pazite sad: moj skolski drug i komsija koji je stanovao i stanuje na cetvrtom spratu (moj stan je na drugom) spustao se sa cetvrtog sprata, klizeci po `gelenderu`, ka trecem. Posle predjene prve trecine duzine gelendera izgubio je ravnotezu i pao u prazninu (`vertikalni tunel` koji cini prostor formiran zavojitim stepenistem). U padu se okrenuo (cini se i meni i njemu - dva puta, po horizontali), zakacio nogama gelender na drugom spratu i tresnuo koliko je dug i sirok na popolocanu stazu hodnika. Ne samo da je preziveo (to se desilo jaaako davno, a ene ga zivog i dan-danas!) nego nije zaradio ni jedan prelom! Tvrdi da nije imao ni jedan jedini podliv ili jaci uboj - tek dve-tri ogrebotine/oderotine na clancima ruku i nogu. E, al` nije bilo moje kamere tipa Super8, da ovekoveci cudo...
Ima jedan snimak, meni najjaci sa nekog relly-a kada se auto zakucao u stablo neposredno ispred jedno lika, jbt, da nije bilo to stablo bas tu, ne bi se lik bas dobro proveo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ima jedan snimak, meni najjaci sa nekog relly-a kada se auto zakucao u stablo neposredno ispred jedno lika, jbt, da nije bilo to stablo bas tu, ne bi se lik bas dobro proveo ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.