Naći ove slušalice kod nas je poduhvat ravan pronalasku groba Draže Mihailovića.Zvao sam sve domaće dilere,čak i Sonijevo predstavništvo kod nas,ali ih nema nigde.
Pa treba ti internet kartica koju vadis u nekoj banci. Nije problem naruciti nego deru na carini k`o vola u kiselom kupusu. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Predpostavljam VISA kartica?Ćale ima račun u Rajh banci,pa ću sutra da nazovem i da se raspitam.Danas sam na nekom forumu pročitao da preko ebuy-a kad ti stiže porudžbina plaćaš 10$ ili evra ili 10% od cene paketa.
:: :: Pa treba ti internet kartica koju vadis u nekoj banci. :: Nije problem naruciti nego deru na carini k`o vola u kiselom kupusu :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Moze Visa, moze bilo koja s kojom moze da se placa na netu, to se raspitas u banci. A za slanje ti je zeznuto. Ako izaberes obicno slanje mogu da ti maznu ovi nasi, a preko dhl-a je skupo. Pa onda carina, pa porez, pa sta jos. Uglavnom `sporedni` troskovi budu veci nego sam predmet. Kamo lepe srece da je 10%. Jedino ako se nesto promenilo, sto cisto sumnjam. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Problem je naruciti, posebno preko best buya koji samo isporucuje u americi. Amazon mozda neke proizvode salje ovamo, ali tesko da ces da uspes to sa slusalicama. Moras da nadjes nekog ko se bavi tim stvarima, ali oni deru. Ja nasao neki sajt sto narucuju to i dostavljaju na adresu, i stvar od 25$ sa besplatnom isporukom u usa su mi izracunali da ce da izadje oko 70ak, 80 dolara. Neka hvala.
Jedina solucija da nadjes nekog ko ide tamo-vamo pa da ga castis 20e da ti to donese, ne znam sta drugo da ti kazem. Ebay i ima sanse nekako da narucis za srbiju, ako iskombinujes onu foru sa paypalom.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Pa treba ti internet kartica koju vadis u nekoj banci. :: Nije problem naruciti nego deru na carini k`o vola u kiselom kupusu :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Pa dobro, tehnicki si u pravu da je problem naruciti. Ali, na kraju se sve svodi na cenu. Ako imas love, narucices kako tako. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Problem je naruciti, posebno preko best buya koji samo isporucuje u americi. Amazon mozda neke proizvode salje ovamo, ali tesko da ces da uspes to sa slusalicama. Moras da nadjes nekog ko se bavi tim stvarima, ali oni deru. Ja nasao neki sajt sto narucuju to i dostavljaju na adresu, i stvar od 25$ sa besplatnom isporukom u usa su mi izracunali da ce da izadje oko 70ak, 80 dolara :: Neka hvala. :: :: Jedina solucija da nadjes nekog ko ide tamo-vamo pa da ga castis 20e da ti to donese, ne znam sta drugo da ti kazem. Ebay i ima sanse nekako da narucis za srbiju, ako iskombinujes onu foru sa paypalom :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Pa treba ti internet kartica koju vadis u nekoj banci. :: :: Nije problem naruciti nego deru na carini k`o vola u kiselom kupusu :: :: ________________________________________________________ :: :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: :: :: ::
Sad sam detaljno sve isčitao i shvatio da ne vredi.Cimao bih se do banke bar 2x dok ne sredim samo za karticu,Srbija nije ni na listi Best Buy-a,čekao bih predugo dok to ne stigne,a i skupo bi me koštalo. U jednoj radnji kod nas imaju ove za 8000 http://goo.gl/RJ0fV koje su i bolje i nema čekanja,a ni cimanja. Hvala u svakom slučaju!
Nazalost, nisi ni prvi ni poslednji koji je dosao do (jos) jedne porazavajuce spoznaje srbistanske realnosti. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Stvar je u tome da sam čitao kako su ljudi kod nas kupovali preko tih sajtova,plaćali nešto sitno i bili zadovoljni. U mom slušaju je to skroz neisplativo,a da još i pridodam čekanje. Predpostavljam da si hteo da kažeš:O Srbijo među šljivama! :: :: Nazalost, nisi ni prvi ni poslednji koji je dosao do (jos) jedne porazavajuce spoznaje srbistanske realnosti :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Amazon ne salje sve preko, od elektronike ja mislim da nista ne salju preko, tako da se oprosti u startu od tih sluski, mozes da porucis knjige i tako te zajebancije. Ako imas nekoga u USA onda je to druga prica, posalju njemu on tebi USPS-om, ako salje UPS-om ili Fed Ex-om, odrace te tipa 50 - 100$ samo za slanje. Na kraju kada ti stigne do carine, lupice ti 28% carinu + PDV (10%+18%).
Ako nemas nikoga u USA mozes da saljes robu i preko nekih kompanija koje usmere robu dalje, naravno kompanija dobije svoj procenat :).
Ovo ti je poduhvat ravan penjanju na Mont Everest. Ako imas nekoga preko, neka ti on kupi te sluske, ako nemas, nadji gde te sluske imaju u blizini (Bec ili Budimpesta) pa zapalis tamo nekim busom, avionom, razgledas malo grad, kupis sluske, bice ti malo skuplje nego da ti salje neka prodavnica + ti ovi nasi ocarine :).
Nemam nikog u US. Sutra zovem tehnomaniju da vidim da li imaju (ili da mi poruče) ove http://goo.gl/Mu4ii i da završim priču o sluškama. XB 700 su bolje od XB 500 koje sam našao na Amazonu i Best Buy-u i skratuće mi i čekanje i verujem da će me izaći jeftinije. Definitivno odustajem od takve avanture.
:: Amazon ne salje sve preko, od elektronike ja mislim da nista ne salju preko, tako da se oprosti u startu od tih sluski, mozes da porucis knjige i tako te zajebancije. Ako imas nekoga u USA onda je to druga prica, posalju njemu on tebi USPS-om, ako salje UPS-om ili Fed Ex-om, odrace te tipa 50 - 100$ samo za slanje. Na kraju kada ti stigne do carine, lupice ti 28% carinu + PDV (10%+18%) :: :: Ako nemas nikoga u USA mozes da saljes robu i preko nekih kompanija koje usmere robu dalje, naravno kompanija dobije svoj procenat :) :: :: Ovo ti je poduhvat ravan penjanju na Mont Everest. Ako imas nekoga preko, neka ti on kupi te sluske, ako nemas, nadji gde te sluske imaju u blizini (Bec ili Budimpesta) pa zapalis tamo nekim busom, avionom, razgledas malo grad, kupis sluske, bice ti malo skuplje nego da ti salje neka prodavnica + ti ovi nasi ocarine :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.