Ljudi treba mi pomoc oko dve stvari a to su u stvari imena jednog crtaca i jedne tv serije
serija mislim da se zove cyber kids in the action, jer se secam intro pesme, klinci sa nekom rukavicom i ulaze u neki svet nemogu bas da se setim i ima serijale
a crtac secam se delova iz crtanog:khmm neka deca u noc se dogovaraju da udju u dzinov zamak i udju i on ih kao sve zarobi osim jednog, in on onda pokusava da ih spase, kad hoda po nekim kockama, i mislim da ga na kraju smanje ili tako nesto, i mislim da taj klinac ulazi u kosnicu, zvuci debilno ali to je jedino cega se secam pa ko zna bless u
Bese `the power of the glove` pa spoje prste i stvore se negde? :D
Zove se cyberkidz, a ovo drugo mi poznato al se ne secam nista :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ljudi treba mi pomoc oko dve stvari a to su u stvari imena jednog crtaca i jedne tv serij :: :: serija mislim da se zove cyber kids in the action, jer se secam intro pesme, klinci sa nekom rukavicom i ulaze u neki svet nemogu bas da se setim i ima serijal :: :: a crtac secam se delova iz crtanog:khmm neka deca u noc se dogovaraju da udju u dzinov zamak i udju i on ih kao sve zarobi osim jednog, in on onda pokusava da ih spase, kad hoda po nekim kockama, i mislim da ga na kraju smanje ili tako nesto, i mislim da taj klinac ulazi u kosnicu, zvuci debilno ali to je jedino cega se secam pa ko zna bless :: :: :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: ::
bravo jeste cyberkidz a ja kucao cyberkids i nije nista naslo, a crtani mislim da se zvao jovica i dzin ubica ali nema nista pod tim nazivom kad guglam
:: Bese `the power of the glove` pa spoje prste i stvore se negde? : :: :: Zove se cyberkidz, a ovo drugo mi poznato al se ne secam nista : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ljudi treba mi pomoc oko dve stvari a to su u stvari imena jednog crtaca i jedne tv serij :: :: :: :: serija mislim da se zove cyber kids in the action, jer se secam intro pesme, klinci sa nekom rukavicom i ulaze u neki svet nemogu bas da se setim i ima serijal :: :: :: :: a crtac secam se delova iz crtanog:khmm neka deca u noc se dogovaraju da udju u dzinov zamak i udju i on ih kao sve zarobi osim jednog, in on onda pokusava da ih spase, kad hoda po nekim kockama, i mislim da ga na kraju smanje ili tako nesto, i mislim da taj klinac ulazi u kosnicu, zvuci debilno ali to je jedino cega se secam pa ko zna bless :: :: :: :: :: :: :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.