Daklem, ovo je `procurela` slika iz poslednjeg installmenta Call of Duty Modern Warfare serijala - koji se do sada pokazao kao izuzetan `recruitment tool` Američkih oružanih snaga (propagandno sredstvo za pecanje američke predominantno muške `socijale`/white-trasha/potencijalnih budućih članova Bloodsa/Cripsa i MS13 bandi da se prijave za vojnu službu, pošto nikakav drugi posao ne mogu da nađu - niti bi mogli da zadrže taj posao kada bi ga našli - zbog sveopšte gluposti i nesposobnosti za bilo šta drugo osim da viču `jes, sir` i kontrahuju/savijaju kažiprst)
(Mala `buzzinga`, nadam se da dežurni `offtopic, offtopic!!!` vrištači neće biti preterano uvređeni :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Dobro, jebo sofisticirane metode regrutacije kad i dalje pale `uncle sam needs you` posteri da primame neoprane mase u regrutni centar.
Nego, aj da i razumeš one guzičare, nema žena mesecima pa se jelte, snalaze, a šta idiot na kraju krajeva zna šta je kurac u bulju. Ali one lezbejke na slici, pa majku mu, valjda žene u vojsci imaju kurčevine na izbor svih veličina, oblika i boja.
Sada kada ti kaže američka vojska `Naguzićemo vas` ja ću to ozbiljno shvatiti :) Poremećena nacija, čast izuzetcima naravno, ali njima više nije ništa sveto, udaraju po svemu što stignu.
E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis...
Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu...
Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi...
Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne... (Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla)
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima :: :: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova :: :: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :) :: :: support normalit :: ::
Ma nebitno...ja sam ovo više u šaljivom tonu pisao. Poenta je da me savršeno bole patka za u temi navedeni par. Oni prosipaju priču o ljubavi gej vojnika koji pak ubija zarad demokratije. Ironija zar ne?
Problem sa lezb. ženama je što ih mi zamišljamo uglavnom kao dve rasne lepotice u satenskom krevetu koje jeeedva čekaju da uskočiš među njih da ne bi li te iskoristile. Istina je malo ipak drugačija. support normality
:: E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis.. :: :: Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu.. :: :: Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi.. :: :: Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne.. :: (Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima :: :: :: :: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova :: :: :: :: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :) :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Pa tako nekako i zenke gledaju na federe, one bi ih sigurno vratile na pravi put...
:: Ma nebitno...ja sam ovo više u šaljivom tonu pisao :: Poenta je da me savršeno bole patka za u temi navedeni par. Oni prosipaju priču o ljubavi gej vojnika koji pak ubija zarad demokratije. Ironija zar ne :: :: Problem sa lezb. ženama je što ih mi zamišljamo uglavnom kao dve rasne lepotice u satenskom krevetu koje jeeedva čekaju da uskočiš među njih da ne bi li te iskoristile. :: Istina je malo ipak drugačija. :: support normalit :: :: EDIT :: :: http://vukajlija.com/zabava/posteri/264184 : :: :: :: E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis.. :: :: :: :: Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu.. :: :: :: :: Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi.. :: :: :: :: Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne.. :: :: (Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima :: :: :: :: :: :: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova :: :: :: :: :: :: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :) :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: ::
Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane...
29.02.2012. 11:23
status: user broj poruka: 4420
i kao neko ko im zeli sto vise uspeha (tj bodycount) tokom sledcih uspeha, moram da izrazim odusevljenje potezom Obame da dozvoli Homosima da idu u vojsku. Amerikanci ce imati nesto bolji priliv regruta, a talibani ce snazan boost i dobiti razlog vise da ih dizu u vazduh. Win-win situacija za sve (pa i za mene) tako da ne vidim srazlog za neko kukanje. Na stranu sto pedera imate u svakoj vojsci...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Re: Re: Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane...
29.02.2012. 15:18
status: user broj poruka: 7779
Hoces da kazes da je to karakterna osobina a ne sklonost...
:: Kad zoveš starešinu peder, to ne znači da je homoseksualac :: :: :: :: :: :: Na stranu sto pedera imate u svakoj vojsci.. :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
Re: Re: Re: Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane...
29.02.2012. 17:01
status: user broj poruka: 1872
Sve po kontekstu i po dostojanstvu, kad pederu kažeš peder hoćeš da ukažeš na to da je homoseksualac, a kad jajari kažeš peder pokušavaš da istakneš kako je taj pička.
Uvek stvari treba nazvati pravim imenom.
:: Hoces da kazes da je to karakterna osobina a ne sklonost.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.