Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
LEAKED COD Modern Warfare: Armageddon CLOSING SCREEN
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck LEAKED COD Modern Warfare: Armageddon CLOSING SCREEN 28.02.2012. 13:08 T44400

status: user
broj poruka: 1886
Sećate se zadnje slike sa kraja Modern Warfare 2, kada su svi okupljeni protagonisti/akteri/likovi zajedno na okupu?

http://goo.gl/KWjVD

Daklem, ovo je `procurela` slika iz poslednjeg installmenta Call of Duty Modern Warfare serijala - koji se do sada pokazao kao izuzetan `recruitment tool` Američkih oružanih snaga (propagandno sredstvo za pecanje američke predominantno muške `socijale`/white-trasha/potencijalnih budućih članova Bloodsa/Cripsa i MS13 bandi da se prijave za vojnu službu, pošto nikakav drugi posao ne mogu da nađu - niti bi mogli da zadrže taj posao kada bi ga našli - zbog sveopšte gluposti i nesposobnosti za bilo šta drugo osim da viču `jes, sir` i kontrahuju/savijaju kažiprst)

(Mala `buzzinga`, nadam se da dežurni `offtopic, offtopic!!!` vrištači neće biti preterano uvređeni :)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 28.02.2012. 13:27 #402629

broj poruka: 1872
Dobro, jebo sofisticirane metode regrutacije kad i dalje pale `uncle sam needs you` posteri da primame neoprane mase u regrutni centar.

Nego, aj da i razumeš one guzičare, nema žena mesecima pa se jelte, snalaze, a šta idiot na kraju krajeva zna šta je kurac u bulju. Ali one lezbejke na slici, pa majku mu, valjda žene u vojsci imaju kurčevine na izbor svih veličina, oblika i boja.

PhatPhuck @tristram 28.02.2012. 13:30 #402630

broj poruka: 1886
Malo pre je sajt bio nedostupan, jerbo je server zakočio od previše `beep, beeep, beeep-ovanja` u tvom postu :) :) :)
JovanZ re 28.02.2012. 13:33 #402632

broj poruka: 3012
`Nego, aj da i razumeš one guzičare, nema žena mesecima pa se jelte, snalaze, a šta idiot na kraju krajeva zna šta je kurac u bulju`

Priceless :)

ilicstefan Slika je pricesles 28.02.2012. 13:43 #402636

broj poruka: 1577
Sada kada ti kaže američka vojska `Naguzićemo vas` ja ću to ozbiljno shvatiti :) Poremećena nacija, čast izuzetcima naravno, ali njima više nije ništa sveto, udaraju po svemu što stignu.

@phatphuck
Šeldon ne kaže buzzinga nego bazzinga. Evo ti i klip http://www.youtube.com/watch?v=R8_6INxZ7-0&feature=related

Ko kaže da čovek ne može da leti?

http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

Dexter013 E jbg... 28.02.2012. 13:57 #402640

broj poruka: 17098
kakvi ste hejteri hejtujete americke gayeve i lezbose...
CCC sramotite se !

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Šta se čudite... 28.02.2012. 14:12 #402643

broj poruka: 3746
pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima.

Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova.

Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :).

support normality

tortojed A vidji i maloga regruta, tata-mama ga zakarta`! Idiot, ama koji dobro zna... 28.02.2012. 14:28 #402648

broj poruka: 11012
sta je `kurats u boolju` (2 koortsa?)...
http://goo.gl/NZfy2

MaliAbner Re: Šta se čudite... 29.02.2012. 02:07 #402834

broj poruka: 7779
E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis...

Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu...

Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi...

Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne...
(Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla)

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima
::
:: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova
:: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :)
:: support normalit
Daum Bazinga... 29.02.2012. 10:15 #402848

broj poruka: 12805
...ne buzzinga

http://goo.gl/Eejt

pajsgudgud Re: Re: Šta se čudite... 29.02.2012. 11:03 #402856

broj poruka: 3746
Ma nebitno...ja sam ovo više u šaljivom tonu pisao.
Poenta je da me savršeno bole patka za u temi navedeni par. Oni prosipaju priču o ljubavi gej vojnika koji pak ubija zarad demokratije. Ironija zar ne?

Problem sa lezb. ženama je što ih mi zamišljamo uglavnom kao dve rasne lepotice u satenskom krevetu koje jeeedva čekaju da uskočiš među njih da ne bi li te iskoristile.
Istina je malo ipak drugačija.
support normality

EDIT:

http://vukajlija.com/zabava/posteri/264184 :D

:: E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis..
:: Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu..
:: Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi..
:: Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne..
:: (Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima
:: ::
:: :: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova
:: :: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :)
:: :: support normalit
MaliAbner Re: Re: Re: Šta se čudite... 29.02.2012. 11:14 #402858

Pa tako nekako i zenke gledaju na federe, one bi ih sigurno vratile na pravi put...

:: Ma nebitno...ja sam ovo više u šaljivom tonu pisao
:: Poenta je da me savršeno bole patka za u temi navedeni par. Oni prosipaju priču o ljubavi gej vojnika koji pak ubija zarad demokratije. Ironija zar ne
:: Problem sa lezb. ženama je što ih mi zamišljamo uglavnom kao dve rasne lepotice u satenskom krevetu koje jeeedva čekaju da uskočiš među njih da ne bi li te iskoristile.
:: Istina je malo ipak drugačija.
:: support normalit
:: EDIT
:: http://vukajlija.com/zabava/posteri/264184 :
:: :: E vidis ovo sto si napisao za pise nije bas tako kako mislis..
:: :: Generalno doktori kazu da se 6% celokupne populacije (muske i zenske) radja sa devijantnom sklonoscu ka istom polu..
:: :: Tako da je sve na istom... nema manjka pisa za devojcice... i nema vise posla za tebe i ostale slicne tebi..
:: :: Mene jedino nervira sto su lezbace prihvatljivije od federa kad su podjednako odvratne i devijantne..
:: :: (Pitao sam par poznanica i koleginica, one kazu da im se cak vise gade nego federi... naravno svako gleda iz svog ugla
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: pa najbolji vojnici su gejovi i to u parovima
:: :: ::
:: :: :: Setite se spartanaca. 300 njih 150 gej parova
:: :: :: Što više gejova to manje piša za devojčice, a samim tim više `posla` za mene i meni slične :)
:: :: :: support normalit
Miskonius Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane... 29.02.2012. 11:23 #402859

broj poruka: 4420
i kao neko ko im zeli sto vise uspeha (tj bodycount) tokom sledcih uspeha, moram da izrazim odusevljenje potezom Obame da dozvoli Homosima da idu u vojsku.
Amerikanci ce imati nesto bolji priliv regruta, a talibani ce snazan boost i dobiti razlog vise da ih dizu u vazduh.
Win-win situacija za sve (pa i za mene) tako da ne vidim srazlog za neko kukanje.
Na stranu sto pedera imate u svakoj vojsci...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

Tristram Re: Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane... 29.02.2012. 12:24 #402870

Kad zoveš starešinu peder, to ne znači da je homoseksualac.

:: Na stranu sto pedera imate u svakoj vojsci..
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
MaliAbner Re: Re: Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane... 29.02.2012. 15:18 #402911

Hoces da kazes da je to karakterna osobina a ne sklonost...

:: Kad zoveš starešinu peder, to ne znači da je homoseksualac
:: :: Na stranu sto pedera imate u svakoj vojsci..
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Miskonius Mali abner me podseti na tekst Borisa Dezulovica od pre 5-6 godina 29.02.2012. 15:30 #402915

broj poruka: 4420
ovde mu je nick `otkacena slavonka` ili je to samo neko prepisao...
http://goo.gl/QmfSB

Valjao sam se od smeha

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

Tristram Re: Re: Re: Kao neko ko u ovom `War against terror` navija i za US i za talibane... 29.02.2012. 17:01 #402934

Sve po kontekstu i po dostojanstvu, kad pederu kažeš peder hoćeš da ukažeš na to da je homoseksualac, a kad jajari kažeš peder pokušavaš da istakneš kako je taj pička.

Uvek stvari treba nazvati pravim imenom.

:: Hoces da kazes da je to karakterna osobina a ne sklonost..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs