najbolji sajt za torrente,znaci gde cu se registrovati,imam dobar upload i bicu veoma dobar uploader,a da se na tom sajtu nalazi veoma dobar i raznovrstan izbor stvari za skidanje(programi,igre i sl)
taj partis se cesto spominje,pretpostavljam da je stvarno dobar...zaboravih reci,skidam dooosta serija,stranih,starijih,iz osamdesetih i devedesetih godina,a i poneku noviju,ima li toga na partisu?
@neba-ne kapiram sta to znaci mozes biti dobar i na isohunt i piratebay?
:: http://mojblink.com :: https://www.partis.si :: :: Odlicne brzine i sve sto se igde pojavi izacice i ovde, tako da.. :: Za nesto starije filmove i slicno, cuveno google+naziv+torren :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Pa i nema bas u izobilju, ali naleti po nesto starije. Ipak toga ima najvise na public trakerima. Sto se novijeg materijala tice, toga ima. Komsije Slovenci imaju odlican UP, pa stoga i dobre DOWN brzine:) Ne treba pozivnica za reg. tako da se obavezno registruj na oba i proceprkaj malo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
hvala na savetu,poslusacu te...a tih starijih serija nadjem na drugim torentima,mada su brzine manje ali ipak podnosljive,a vremena imam...samo me jos zanima,posto nikada do sada nisam bio uploader,koja je procedura za upload,jel treba da budem konstantno prijavljen na partis,ili sta?
:: Pa i nema bas u izobilju, ali naleti po nesto starije. Ipak toga ima najvise na public trakerima. Sto se novijeg materijala tice, toga ima. Komsije Slovenci imaju odlican UP, pa stoga i dobre DOWN brzine: :: Ne treba pozivnica za reg. tako da se obavezno registruj na oba i proceprkaj malo :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
To i mene kada je Partis u pitanju zanima. Moze li se upload srediti mRatiom ili nekim slicnim tool-om kao na vecini sajtova ili moram bas serovati materijal? Serujem u principu sve sto skinem po par dana uploadom ogranicenim na 80kBps ali retko da cepa max tj retko kad se desava da u toj meri ljudi preuzimaju podatke direktno od mene.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
@Pera: Naravno da mozes postati uploader i imati brojne privilegije na trakeru. Otprilike ovo treba da ispunjavas, mada sve zavisi od trakera do trakera:
Globalni ratio mora biti veci od 1.0
Upload brzina najmanja 80 KB/s
Neogranicen pristup internetu 24/7
Obavezno iskustvo sa kreiranjem i uploadom torrenata.
Upload novih fajlova mora biti konstantan, bar dva nedeljno, minimum, i naravno ne sme biti na listi postavljenih fajlova. Ukoliko nemas uploada dve sedmice nikako, gubis status Uploadera.
Poslednja bitna stvar jeste UL koji mora biti veci od 5GB u momentu kada traže status. .
Konkretno na partisu ces morati zataziti da dobijes status Powr user-a i onda ce te kontaktirati i objasniti sta i kako. Na nekima ne treba nista, dovoljno je da kreiras svoj torrent i postavis ga na traker...
@Alexa, radi rMaster na partisu. Bitno je da ne ide UP brze od 800Kbps
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
sve imam,osim iskustvo sa kreiranjem torrenata...zar ne postoji negde neko uputstvo KORAK PO KORAK sta treba da uradim da po uploadovao fajlove na partis?
:: @Pera: Naravno da mozes postati uploader i imati brojne privilegije na trakeru. Otprilike ovo treba da ispunjavas, mada sve zavisi od trakera do trakera :: :: Globalni ratio mora biti veci od 1. :: :: Upload brzina najmanja 80 KB/ :: :: Neogranicen pristup internetu 24/ :: :: Obavezno iskustvo sa kreiranjem i uploadom torrenata. :: :: Upload novih fajlova mora biti konstantan, bar dva nedeljno, minimum, i naravno ne sme biti na listi postavljenih fajlova. Ukoliko nemas uploada dve sedmice nikako, gubis status Uploadera :: :: Poslednja bitna stvar jeste UL koji mora biti veci od 5GB u momentu kada traže status :: :: :: Konkretno na partisu ces morati zataziti da dobijes status Powr user-a i onda ce te kontaktirati i objasniti sta i kako. Na nekima ne treba nista, dovoljno je da kreiras svoj torrent i postavis ga na traker... :: :: @Alexa, radi rMaster na partisu. Bitno je da ne ide UP brze od 800Kbp :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Kruzio je po netu paket sa neophodnim programima tipa NFO view, video info, thulumb maker... i bio je step by step video tutorijal. Mislim da se zvao alati za uploadere ili sl. Valjda ce se neko javiti i postaviti. Imas i na YT dosta toga. U biti nije nista komplikovano. Ako se ne snadjes, pokusacu ja da ti objasnim korak po korak kako da postavis torrent.
b>- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.