Taj matori Fenom ima oznaku 9650, a ovi noviji 955, 960T... i po logici kojom se dotični lik vodio 9650 je desetak puta bolji od 960T. Čista matematika.
je da ce doticna gospodjica platiti malo vecu proviziju jer je sama sebe zajebala u dizanju cene pokusavajuci da navuce nekog ko se ne razume... a takvih ima dosta... isto ko onaj sto ga zeznu vranjanac za 5000 jer se navuko na tanak led kupujuci phenom 965 po duplo manjoj ceni...a vise je nego ocigledno bilo da je prevara... oba clana koja su se nadmetala za procesor su po meni lazni profili... PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE 6870 NZXT Lexa S KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz BENQ G2220HDA LC POWER LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
i meni se bila nagurala cena za q8200 9000, pa lik neki ako nije laznjak, hteo da 8000 :) ali sam se vec bio pre toga dok trajala aukcija dogovorio sa jednim da mu prodam po `realnoj` ceni :))
14.001 RSD hahahah za te pare moze da se uzme i ploca i procesor i to novi da sahrane ovaj Phenom za sva vremena ahhahahah...... Upravu si bez i malo mozga!!!!!
Nemate sta da se cudite, pa vidite da kupuju `nule` nalozi otvoreni za ovo, navlaka pametnji ljudi koliko vidim nisu preko 5.000
Inace najvecu ponidu je dao ljuba a on ima jednu pozitivnu i jednu negativnu gde se kaze i to kaze ova sladja sto prodaje procesor koja je ustvari musko
05. Mart. `12 13:38 Najveci prevarant koga sam ja sreo na svetu, laze i sam misli da je istina! Sada ce biti prijavljen Limundu AMD Phenom X4 9650 2.3GHz 2MB 65nm AM2+! Negativna
(od prodavca) sladjana_ja
Tako da dzaba da se palimo na ovo nista posebno...
stvarno ne znam sta se cudite, taj limun i ostalo juzno voce vec dosta dugo vrvi od prevaranata i gomile laznih naloga pametan covek, kad kupuje nesto sto je vrednije od 40-50 evra ide licno da vidi robu, proba, omirise i sve ostalo sto ide :) dokle god bude ovakvih nazovi sajtova sa licitacijama (kod nas) bice i prevaranata proteci ce dosta vode dunavom i savom dok se ne zavede red makar ja tako mislim :)
Ma to je sve namesteno kako biizgledalo da se nesto okrece, ne radi tamo za dzaba 35 dokonih koji samo namestaju jedan drugome to je jasno. Probajte nestoslicno a opet mnogo drugacije, to je https://www.trampi.rs, sve isto samo bez provizija i namestaljki a poenta je u razmeni.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.