evo upravo zavrsavam jedne puzle od 1k pieceova, pa me interesuje da li mozda neko zna gde bi mogao uzet od 5k-10k delova..? ne zanimaju me zivotinjice i takva njasra, nego bi uzeo neko umetnicko delo da izleda kul na zidu (fina kompozicija slike). Ne moraju striktno biti umetnicke.. nesto tipa ovoga recimo: http://www.ricordi.info/node/1702 http://www.ricordi.info/node/2449
Ja se bavim slaganjem slagalica i da ti malo skrenem paznju na neke stvari.. To sto si slozio pomenutu slagalicu od 1000 delova ne moze da donese konacni sud da ipak zelis da se upustis u takvu igrariju i odmah krenes na 5k, 10k, kako ti kazes... Da li imas predstave koliko je to, da li znas uopste koliko to kosta? :D Nemacka firma Ravensburger ti je no.1 proizvodjac slagalica na svetu, trenutno slazem model sa 3000 komada, koji je kostao oko 3000rsd... Imas li sada predstave da to nije uopste jeftino, pocni da trazis modele od 2000 ili 3000 delova, kada to zavrsis imas prava da pucas visoko, ovako ne znas u sta se upustas :) Ako imas neko pitanje, rado cu ti odgovoriti, takodje reci gde mozes nabaviti Ravensburger-a pozdrav!
Rodjak i ja smo jedva slozili jednu od 1000 delova:) Inace, radi u jednoj privatnoj novosadskoj stampariji gde ih prave, izmedju ostalog. Pitacu kakva je situacija sa slagalicama od 5000 i da li ih mozda prave po narudzbini, ali mislim da bi to bilo papreno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Odmah da ti kazem da to ne prodajem, mislim da su tolike, ali lako moze da se desi i da su manje, kada budem bio kuci (za neke 2-3 sedmice) pokusacu da nadjem koje su da ih fotkam i izbacim ovde :).
Pozdrav!
:: Da li bi hteo na mail da mi posaljes neku slicicu da vidim, ukoliko zelis da prodas koju :: pozdra :: :: :: :: Koliko ja kuci imam tih Ravensburger slagalica to je strasno, barem 5 komada ne otvorenih (sve su preko 1000 koliko se secam :)) :: :: :: :: Pozdrav!
haha znao sam da ima i tu takvih :) naravno da ne mora znaciti, ja sam tu puzzlu slozhio za 2 dana pa bi sad uzeo nesto sto bi me drzali i vise od godinu dana, nesto u tom rangu izmedju 5 i 10k mislim da je sasvim u redu. imam predstavu otprilike koliko je :P ne znam u sta se upustam :D i novac mi nije bitan faktor. Adzeme, gde bih mogao to uzeti? ja sam kontao preko neta da se to naruci, mozda neki predlog odakle tacno?
edit: imam i jednu sobu koju bi mogao izdvojiti da bude za puzle posto sam svestan koliko to prostora zauzima samo se bojim za kicmu :x
Goglajuci naidjoh na topic o slagalicama ovde.. Poslao sam PM Adzemu ali mogu i javno:
Interesuje me Ravensburgerova slagalica od 9000 komada a zove se Bombardovanje Alzira.. Gde se ima naci i koliko kosta.. Zivotni cilj za mene sto se tice slagalica :)
Veliki pozdrav! Ne moramo preko mail-a, odmah da ti kazem da si ubo moj zivotni san takoreci, ja sam se zakleo da cu je imati, samo ne znam kada :( Ono malo sto je ostalo Ravensburger-a kod nas, cete razocarati, jer su retki modeli i od 3000 komada, a kamoli nesto brojnije. Pre sam mnogo kopao po internetu, i dosao do nekih uvoznika, ali su iz Hrvatske... Koliko sam primetio, kod njih mozes sve da narucis, ali ja se ne secam kako opet pronaci te kontakte.
Za kraj, mogu samo da ti preporucim da odgledas nekoliko klipova o toj ludoriji, na you tubu... Ja vise ne smem, zato sto cu se samo iznervirati. :(
:: Goglajuci naidjoh na topic o slagalicama ovde.. Poslao sam PM Adzemu ali mogu i javno: :: :: Interesuje me Ravensburgerova slagalica od 9000 komada a zove se Bombardovanje Alzira.. Gde se ima naci i koliko kosta.. Zivotni cilj za mene sto se tice slagalica :
Vazi druze, sto se tice Clementoni-ja, meni je kvalitet kod doticnih ocajan... Samo Ravensburger i Trefl(pre 15 godina) i to je to :)
:: Adzeme, javi na mail ako nadjes.. Ja cu takodje.. Na Amazonu je ima... Ali to je teska komplikacija pribaviti... :: :: Komshaa, to su Clementoni slagalice, ali lepe su svakako i dobar link... Hvala. ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.