Drugarica je procitala mail i odjavila se sa Gmail-a. Kasnije kad je htela ponovo da se prijavi nije mogla jer je stalno izbacivalo da su pogresni ili korisnicko ime ili lozinka. Pozove me ona telefonom i izdiktira mi adresu i lozinku. Izbaci mi da ukucam sigurnosni kod i ja otvorim e- sanduce najnormalnije. Nakon toga se odjavim i pokusam ponovo da se prijavim, medjutim izbacuje da je pogresno ili korisnicko ime ili lozinka !!! Siguran sam da sam sve isto ukucao kao i prvi put kad sam otvorio U cemu je ovde problem? Toliko me je to iznerviralo da ne znam sta da radim?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Sad idete na treci komp, neki sa linuxom ili dobri anti virusima, i brisete majlove koji su potencijalne zaraze (mislim na one sa atachmentom), posle promenite sifru a pre toga ubacite onaj sekundarni mail za ne daj boze.
Hocu reci da cenim da ima nekog smrada medju pismima.
Samo da javim da je gmail proradio ! Kako i zasto nije mi jasno i nemam odgovor.
The truth is out there !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Sad idete na treci komp, neki sa linuxom ili dobri anti virusima, i brisete majlove koji su potencijalne zaraze (mislim na one sa atachmentom), posle promenite sifru a pre toga ubacite onaj sekundarni mail za ne daj boze :: :: Hocu reci da cenim da ima nekog smrada medju pismima.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.