Brate aj sad reci iskreno gde iskopas sve ove bljuvotine? Malo je falilo da se ispovracam ali bukvalno!
Ovo je jasan dokaz u kom smeru ova zemlja ide. I ovako smo prepuni sljama,umno poremecenih ljudi,pederluk je odavno na snazi da se implementira u sve redove.
E jadna je ta muzika na sta je bre ovo sve spalo. I ta televizija,sad svaka budaletina moze da se pojavi i da truje narod.
`Pederluk` je odavno implementiran i mi tu ne možemo ništa.
`Performans` koji ide uz pesmu bi trebao biti zamagljen. Međutim kome puca k...ja sam u životu čuo par puta za KCN.
Što je najtužnije mislim da lik čak i nije gej već ovo radi samo da bi privukao pažnju. Što je tek tužno... support normality
:: Brate aj sad reci iskreno gde iskopas sve ove bljuvotine :: Malo je falilo da se ispovracam ali bukvalno :: :: Ovo je jasan dokaz u kom smeru ova zemlja ide :: I ovako smo prepuni sljama,umno poremecenih ljudi,pederluk je odavno na snazi da se implementira u sve redove :: :: E jadna je ta muzika na sta je bre ovo sve spalo :: I ta televizija,sad svaka budaletina moze da se pojavi i da truje narod :: :: UZAS :: :: Kud sam i pogledao!
Mozemo mi mnogo toga samo sto smo naucili da cutimo i da nas jasu,poturimo bulju i udri. Sve ovo dolazi sa vrha,ko nam vodi drzavu nije ni cudo.
Dal nam puca k ili ne ,meni tebi ili siroj populaciji naroda upravo je mac sa dve ostrice. Dok god mi ignorisemo i zmurimo govana ce sve vise biti na svim poljima,sferama naseg zivota u ovoj zemlji!
Neko ce nekad morati da udari sakom o stol makar izbio i taj gradjanski rat!
A sto se tice ove budaletine,izroda,on je sam za sebe poremecena licnost u svakom pogledu bilo da se folira ili da je stvarno peder ali pravi krivac je onaj koji je dozvolio da se on tu pojavi jer su mediji upravi ti koji ispiraju mozak/hipnotisu ovaj jadan narod koji i onako sve manje mozga ima!
E moj brate,ziv ti meni i zdrav bio,ova zemlja je udarila u dno dna a videces sta ce tek biti za 5-10 godina!
:: `Pederluk` je odavno implementiran i mi tu ne možemo ništa. :: :: `Performans` koji ide uz pesmu bi trebao biti zamagljen. Međutim kome puca k...ja sam u životu čuo par puta za KCN. :: :: Što je najtužnije mislim da lik čak i nije gej već ovo radi samo da bi privukao pažnju. Što je tek tužno.. :: support normalit :: :: :: Brate aj sad reci iskreno gde iskopas sve ove bljuvotine :: :: Malo je falilo da se ispovracam ali bukvalno :: :: :: :: Ovo je jasan dokaz u kom smeru ova zemlja ide :: :: I ovako smo prepuni sljama,umno poremecenih ljudi,pederluk je odavno na snazi da se implementira u sve redove :: :: :: :: E jadna je ta muzika na sta je bre ovo sve spalo :: :: I ta televizija,sad svaka budaletina moze da se pojavi i da truje narod :: :: :: :: UZAS :: :: :: :: Kud sam i pogledao!
Da se nadovežem na Sky-a stvarno se prosto čovek zapita gde ćemo biti za jednu deceniju, tj da li ćemo u opšte postojati i kao narod i kao nacija, sve smo stariji sve manje novorđenih.... a i što se rodi sve luđe i nažalost gluplje, tačnije zaglupljeno od televizija a sve više i od interneta.....
ovakve stvari je najpametnije na ignore, dizanje prasine je upravo ono sto je `decxko` zeleo da postigne. u celoj stvari mi je najzanimljiviji bedni pokusaj narodnjaka da naprave dubstep :) ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Sreća moja pa pročitah komentare, tako da na link ni u ludom ludilu ne bih kliknuo. Ne vidim razlog zašto na ovom forumu to (šta god da je) postavljati??? Time samo dajete veći publicitet raznim izopačenim opasnim bolesnicima, kojih je i inače mnogo više od previše. Što se tiče `naše` države, ona je okupirana od tuđina i domaćih tuđina, koji intezivno rade na njenom uništenju. Ako se nešto pozitivno ne desi na predstojecim izborima, za 10-20 god. (maksimalno) nećemo ni imati Srbiju! Šta to znači nemati svoju državu (makar i okupiranu), mnogi uopšte nisu svesni !
Interno zezanje na Pc-berzi. Verovatno si od skoro ovde pa nisi u toku. Mi ne dajemo publicitet mediokritetima,nego se sa njima sprdamo na zdrav intelektualan nacin.
To mu dodje ko nekad one Nusiceve satire i komedije..[ samo malo modernije-elektronski ]
Munja su ove ribice sto im se onako sve useklo u medjunozju :) Probude mi odmah instink za parenje :D
Kadar je bas dobar od 0:11 zakljucno za 0:12 .
:: Ali mora da priznas da je na linku 2.... MUNJA... :: :: Ahahahahahahahahahaha.... :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Jebo te bog kad moram da psujem danas, nisam ovo mogao da gledam duze od 5 sekundi niti me zanima sta ova izopacena pedercina radi, ali nije dzaba hitler cistio nemacku od ovog sljama zato je i bila jaka drzava ovo je bolesti treba je unistiti, i gde ti uopste nadjes ovakve klipove nije mi jasno
ja bi lepo uzo is7 i slajfovao po njemu.....i nabio bi mu top 88mm u dupe!xD al ozb gde ide ovaj svet?sto je najgore CRKVE sad podrzavaju pedere iiliti homice,nzm gadi mi se sve.odo wot da przim! Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
sto je najgore CRKVE sad podrzavaju pedere iiliti homice,nzm gadi mi se sve.odo wot da przim! :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.