Najbitnija je profesionalnost i tehnicka podrska!E sad da kosta, kosta!Kod nas bi onu penu odma `pozajmili` i popunjavali PVC stolariju ko kuce i komsije i jos mu naplatili!
:: Jel ovo samo za entuzijaste ili za bilo koga :: :: Kakvi su ovo kompjuteri kad nema nigde AMD-a ni ATI kartica :: Koja je ovo klasa? :D :D : :: :: P.S.Mogu misliti koliko naplacuju sastavljanje konfiguracija i to pakovanje :: Nije to za smrtnike :: ::
2500k/Z68 EVGA ploca/8GB rama/GTX550ti/500GB hard/800w Corshair/Neko Corshair hladjenje - i sve to za 1200 dolara.
S obzirom da je profesionalnost na nivou, onaj ko ima - uzece ovo bez razmisljanja.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Najbitnija je profesionalnost i tehnicka podrska!E sad da kosta, kosta!Kod nas bi onu penu odma `pozajmili` i popunjavali PVC stolariju ko kuce i komsije i jos mu naplatili! :: :: :: :: Jel ovo samo za entuzijaste ili za bilo koga :: :: :: :: Kakvi su ovo kompjuteri kad nema nigde AMD-a ni ATI kartica :: :: Koja je ovo klasa? :D :D : :: :: :: :: P.S.Mogu misliti koliko naplacuju sastavljanje konfiguracija i to pakovanje :: :: Nije to za smrtnike :: :: :: ::
Hahaha.Jesi me vala zasmejao. U pravu si za profesionalnost,ovo treba da bude primer svim nasim firmama koje zele da opstanu i da pruze kvalitet u svojim uslugama,.
E sad sto se tice ovog drugog dela,iz tvojih reci dodje kao sala ali je zapravo realna istina. Tacno bi se tako i zavrsilo..Ode pena :D :D :D
Nego nema AMD-a i ATI :D.. Nece budzetne firme da trpaju,ipak pravi prefesionalci .)
:: Najbitnija je profesionalnost i tehnicka podrska!E sad da kosta, kosta!Kod nas bi onu penu odma `pozajmili` i popunjavali PVC stolariju ko kuce i komsije i jos mu naplatili! :: :: :: :: Jel ovo samo za entuzijaste ili za bilo koga :: :: :: :: Kakvi su ovo kompjuteri kad nema nigde AMD-a ni ATI kartica :: :: Koja je ovo klasa? :D :D : :: :: :: :: P.S.Mogu misliti koliko naplacuju sastavljanje konfiguracija i to pakovanje :: :: Nije to za smrtnike :: :: :: ::
`No language barrier` sto rece ovaj! To znaci da i mi isti tretman mozemo da dobijemo! Pa meni bas duva malo oko prozora, Ja bi je pozajmio bar do sutradan! Mozda trenutno AMD nemaju na lageru, prodaje se ko ludo!!!
:: Hahaha.Jesi me vala zasmejao :: U pravu si za profesionalnost,ovo treba da bude primer svim nasim firmama koje zele da opstanu i da pruze kvalitet u svojim uslugama, :: :: E sad sto se tice ovog drugog dela,iz tvojih reci dodje kao sala ali je zapravo realna istina :: Tacno bi se tako i zavrsilo..Ode pena :D :D : :: :: Nego nema AMD-a i ATI :D. :: Nece budzetne firme da trpaju,ipak pravi prefesionalci . :: :: :: :: Najbitnija je profesionalnost i tehnicka podrska!E sad da kosta, kosta!Kod nas bi onu penu odma `pozajmili` i popunjavali PVC stolariju ko kuce i komsije i jos mu naplatili! :: :: :: :: :: :: :: Jel ovo samo za entuzijaste ili za bilo koga :: :: :: :: :: :: Kakvi su ovo kompjuteri kad nema nigde AMD-a ni ATI kartica :: :: :: Koja je ovo klasa? :D :D : :: :: :: :: :: :: P.S.Mogu misliti koliko naplacuju sastavljanje konfiguracija i to pakovanje :: :: :: Nije to za smrtnike :: :: :: :: :: ::
Cuh i ja..Samo ko ce nas da poveze sa njima ? :) Cuj nemaju trenutno?Cega?Salis se znam :) Pa kako im se `dobro` prodaje 7xxx serija sve je moguce ahahahaha. Salu na stranu,radi se o klasi,nema ovde mesta za AMD osim po zelji kupca mada ni to nisam siguran ,treba proveriti cisto da se smrtnici ne uvrede :D
:: `No language barrier` sto rece ovaj! To znaci da i mi isti tretman mozemo da dobijemo! Pa meni bas duva malo oko prozora, Ja bi je pozajmio bar do sutradan! :: Mozda trenutno AMD nemaju na lageru, prodaje se ko ludo!!! :: ::
Osnosno, nije KOD SVIH ekonomska kriza pa da na bolje predju...
17.04.2012. 20:07
status: user broj poruka: 11012
samo polovicno (tako sto nabave Intel-ov CPU). Sa NISTA konfiguracije na POLUTANA. Ali, bice prilke, promenice taj i drugu (preostalu) losu polovinu i nabavice barem 670-ku... E, doticnoga cemo tada prozvati DMasterX! Za sada je on samo (AM)Dmajstorčić...
Samo se ti nadaj. Poenta je da sam ja kupio sve što sam naumio, da ne pričam samo o hardveru koji želim i pritom smaram druge koje lično zabole dupe šta ću ja ili šta neću da kupim. Povrh svega, moja je prednost što nisam samoprozvani entuzijasta pa ne pucam visoko, tako da lakše mogu da dođem do hardvera koji zadovoljava moje (ne)skormne potrebe.
I iskulirajte vise to prepucavanje AMD vs NV. Niste deca majku mu
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Samo se ti nadaj :: Poenta je da sam ja kupio sve što sam naumio, da ne pričam samo o hardveru koji želim i pritom smaram druge koje lično zabole dupe šta ću ja ili šta neću da kupim. Povrh svega, moja je prednost što nisam samoprozvani entuzijasta pa ne pucam visoko, tako da lakše mogu da dođem do hardvera koji zadovoljava moje (ne)skormne potrebe :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.