Samo ti njemu skidaj kapu, sledece ce da okaci onu malu sto plese obrvama.
:: :: Inace torti skidam kapu za sluh,osecaj da prepozna lepotu i emociju iznesenu u jednoj ovakvoj interpretaciji. :: :: Ono sto ova devojcica poseduje sa tim se radja i to ne moze svako :: ::
Ne znam sta je ovo uopste trebalo da znaci. Ne razumem?
To sto sam ga ja zezao ne znaci da ne smem i da je to bilo sa namerom da ga uvredim ili da sam prepoznao subliminal message u onom sto je izlozio. Covek je pricao o pesmi ,ostavio je repliku na Mortijev link za soundtrack iz Skyrim-a.
Inace nije prvi put da tortojed okaci po neki video gde pokazuje svoje pravo znanje i osecaj za kvalitetnu muziku!
Za to cu svaki put da mu skinem kapu i ne samo njemu svakom ko ima osecaj za ovako nesto jer je muzika jedan kompleksan pojam i svako je drugacije dozivljava i oseca.
Onaj koji ume da prepozna pravu vrednost poseduje isto to kao i izvodjac koji to iznese na adekvatan nacin.
Ceo nas zivot zapravo se zasniva na frekvencijama jer i mi sami funkcionisemo na odredjenim frekvencijama sto nas i cini razlicitim.
Kako god. U svakom slucaju ovo sto sam rekao bi sve jedno rekao jer se tice same pesme i prepoznavanja sto mene licno zanima . Moja reakcija je bila iskljucivo na predmet `pesma` a sve ostalo je uz put vezano za to.
P.S.Znas kako kazu bosanci kad nesto pogresis pa se ispravis?
Nema potrebe za ovakvim postovima, sigurno se svakom od nas bar nekad desilo da glupo odreaguje kad pomisli da su mu dragu osobu optuzili za pedofiliju. Nema razloga za stid, prave drugove je tesko naci.
:: Kako god :: U svakom slucaju ovo sto sam rekao bi sve jedno rekao jer se tice same pesme i prepoznavanja sto mene licno zanima :: Moja reakcija je bila iskljucivo na predmet `pesma` a sve ostalo je uz put vezano za to :: :: P.S.Znas kako kazu bosanci kad nesto pogresis pa se ispravis :: :: `Materi se izvinjavaj` .. :D :: :: Ja sam stavio smile ,evo jos jedan : :: ::
Mozda sam ja pogresno protumacio tvoj post a mozda i nisam. A kako znas sta sam ja pomislio uopste?Ja nisam nigde rekao da tvoja recenica implicira na pedofiliju :)
Inace tuzno je ako si ti moj odgovor doziveo kao glupu reakciju a ne kao nesto poucno. Zasto bi se ja stideo iceg?I cemu uopste koriscenje te terminologije?Nije prikladno za ovu vrstu razgovora.
Sve mi se cini da ti zaobilazis sustinu mog prvog posta a ovo dvosmisleno igranje sa recima mi nije uopste zanimljivo.
:: Nema potrebe za ovakvim postovima, sigurno se svakom od nas bar nekad desilo da glupo odreaguje kad pomisli da su mu dragu osobu optuzili za pedofiliju. Nemoj toga da se stidis, prave drugove je tesko naci :: :: :: :: Kako god :: :: U svakom slucaju ovo sto sam rekao bi sve jedno rekao jer se tice same pesme i prepoznavanja sto mene licno zanima :: :: Moja reakcija je bila iskljucivo na predmet `pesma` a sve ostalo je uz put vezano za to :: :: :: :: P.S.Znas kako kazu bosanci kad nesto pogresis pa se ispravis :: :: :: :: `Materi se izvinjavaj` .. :D :: :: :: :: Ja sam stavio smile ,evo jos jedan : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.