`Google engineers knew for TWO YEARS that the company`s Street View cars were stealing emails and passwords via wi-fi
Google engineer who devised plan shared details with others - including a `senior` manager Wi-fi cars could `triangulate` people`s positions - and `see` what they were doing Wi-fi cars were `sucking in` data from ALL private wi-fi networks Company previously said data was a `mistake`
By Emily Anne Epstein and Rob Waugh
PUBLISHED: 01:14 GMT, 30 April 2012 | updateD: 08:58 GMT, 30 April 2012
The engineer behind Google`s plot to steal personal information using the comapny`s wi-fi cars shared his plot with others at the company.
Other engineers and at least one senior manager knew that the camera cars of their Street View project were retrieving and storing data from private wi-fi networks.
The company had previously said that the data harvesting was a `mistake` and vowed that the data would never be used.`
Inače, MOTO/KRILATICA kompanije Google je (bez zezanja) - `Don`t be evil` (ne budi zao/ne budimo zli) http://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_be_evil `The sixth point of the 10-point corporate philosophy of Google says `You can make money without doing evil.`[4] The motto is sometimes incorrectly stated as Do no evil.[6][7]`
Pa i dalje koristite Gmail i Chrome :) :) :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Internet je i smisljen kao globalna spijunska mreza,to je i postao..... Face,Twiter,MSN,Skype i mnogi drugi programi su najvece spijunske mreze..... Jedan od bisih agenata za bezbednost SAD-a je rekao za fejs da svaki put kad addujes prijatelja addovo si spijuna vise.... Zastita korisnika je odavno izgubila svaki smisao i pravo na privatnost odavno nepostoji prati se sve telefoni,mobilni,internet i to je opste poznato da sve i svi rade za bezbednosne agencije i pokrivaju se na racun globalnog ili ti opsteg interesa.. BRIGA ME ZA OPSTI INTERES HOCU PRIVATNOST KOJU JEDINO MOGU IMATI KUCI SA NEKIM U 4 OKA A SVE OSTALO JOK!!! NEKO NAS POSMATRA
E i tu ces kurac da je dobijes, svi smo mi pomalo Ilija Cvorovic a jedini razlog sto tvoj komsija ne prijavljuje koliko puta tokom dana si se posrao i u kom obimu je to sto mu te informacije jos uvek niko ne trazi.
:: :: BRIGA ME ZA OPSTI INTERES HOCU PRIVATNOST KOJU JEDINO MOGU IMATI KUCI SA NEKIM U 4 OKA A SVE OSTALO JOK!! :: NEKO NAS POSMATRA
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: E i tu ces kurac da je dobijes, svi smo mi pomalo Ilija Cvorovic a jedini razlog sto tvoj komsija ne prijavljuje koliko puta tokom dana si se posrao i u kom obimu je to sto mu te informacije jos uvek niko ne trazi :: :: :: :: :: :: BRIGA ME ZA OPSTI INTERES HOCU PRIVATNOST KOJU JEDINO MOGU IMATI KUCI SA NEKIM U 4 OKA A SVE OSTALO JOK!! :: :: NEKO NAS POSMATRA
:: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2137145/Google-KNEW-harvesting-emails-passwords-Street-View-drive.htm :: :: `Google engineers knew for TWO YEARS that the company`s Street View cars were stealing emails and passwords via wi-fi :: :: Google engineer who devised plan shared details with others - including a `senior` manage :: Wi-fi cars could `triangulate` people`s positions - and `see` what they were doin :: Wi-fi cars were `sucking in` data from ALL private wi-fi network :: Company previously said data was a `mistake :: :: By Emily Anne Epstein and Rob Waug :: :: PUBLISHED: 01:14 GMT, 30 April 2012 | updateD: 08:58 GMT, 30 April 201 :: :: The engineer behind Google`s plot to steal personal information using the comapny`s wi-fi cars shared his plot with others at the company :: :: Other engineers and at least one senior manager knew that the camera cars of their Street View project were retrieving and storing data from private wi-fi networks :: :: The company had previously said that the data harvesting was a `mistake` and vowed that the data would never be used.` :: :: Inače, MOTO/KRILATICA kompanije Google je (bez zezanja) - `Don`t be evil` (ne budi zao/ne budimo zli :: http://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_be_evi :: `The sixth point of the 10-point corporate philosophy of Google says `You can make money without doing evil.`[4] The motto is sometimes incorrectly stated as Do no evil.[6][7] :: :: Pa i dalje koristite Gmail i Chrome :) :) : :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Re: Re: Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE
30.04.2012. 16:30
status: user broj poruka: 1886
:: Zaoravio si i android
Da. :)
Inače, čak i kad ih uhvate u `činjenju zla`, `odvale` im kaznu od `čitavih` 25 HILJADA dolara :) Kompaniji koja obrće milijarde :) Baš ih to `boli` :)
`Google Inc has been fined ,000 for impeding a U.S. investigation into the Web search leader`s data collection for its Street View project, which allows users to see street level images when they map a location.`
:: O ne , sad znaju sa kim od ortaka i sta sam chatovao..
`Google engineers knew for TWO YEARS that the company`s Street View cars were stealing emails and passwords via wi-fi`
Da neko zna tvoje passworde - i za druge sajtove, a ne samo za Gugl - a da ti ne znaš da on zna - tebi je svejedno? A da si još i političar, ili neka druga moćnija ili javna ličnost? Da neko pokupi tvoj PIN kod iz vazduha - i to ti je svejedno?
Zbog takve `bezbrižnosti`, kakvu ti - i mnogi poput tebe - manifestujete, danas megalomanske i bezobzirne kompanije i rade konzumentima/korisnicima šta im padne na pamet. No offense.
upravo i računaju na nas koji nemamo šta da krijemo. to im da je legalitet da nas prate ne bi li otkrili nešto nelegalno. a onda samo promene neku regulativu i i za tren dođosmo pod udar `zakona`.i onda `proces`, ni Jozefu K. nije bilo jasno, zbog čega ga isleđuju. čovek nije ništa krio.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
možda su tvoje slike, u stvari neka šifrovana poruka, ili je neko, kome je u interesu da otktiva `zavere`, procenio da su tvoje slike baš to. `šifra` za organizovanje terorističkog napada za npr. rušenje ajfelovog tornja. a ti ćeš morati da dokazuješ svoju nevinost. a onda će neki stručnjak da ti objasni, da ti možda i nisi svesno mislio, već da ti je to bilo u podsvesti ali da te ne oslobađa krivice.a onda bi mog`o da postaneš primer kako će se u buduće postupati sa sličnim `slučajevima`. kao da će i biti važno da li si i za šta kriv. bitno je da ti se krivica dokaže, da bi se stvorio privid `opšte bezbednosti`. veliki brat te voli!
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: Znači ako neko gleda moje slike na profilu, on ustvari mene špijunira :: ::
Neko prati prdavce sa Balkana, sa 20 evrica u dzepu? Omladinu sto visi na FB i ostalim `drustvenim` mrezama? Olajavate novi svetski poredak na informatickom forumu, pa ce neko da vas pokupi na jedno malo, nadasve fino, nocno isledjivanje? Koristite vajerles u Njujorku, te dok obilazite Bruklin, oni vam ukradu sifru vase elektronske poste i saznaju kome, i sta pisete? Strasno! Neki prdavci stvarno pridaju sebi preveliki znacaj. Ne kazem, ako neko od dezurnih teoreticara zavere postane clan Vlade ili nesto slicno, treba da ima ljude koji ce da se brinu o njegovoj i sigurnosti njegovih podataka, jer ce neko svakako da spijunira sta rade. Mada, mozda i gresim. Mozda CIA ima 200000 sluzbenika koji obradjuju podatke i informacije sta radi omladina sa Balkana? Oni su obuceni da sve pamte... Cia, snajka, Cia.
Ako malo sednes i opteretis sive celije, doces do autoportreta gde ti je glava zabijena duboko u pesak.
U tome i jeste caka da se sve to sakrije fino i upakuje u ukrasni papir, ili mozda mislis da treba da javno izadju i svima mater....
E druze moj tiha voda breg roni i sve je povezano, imas foru gde 10-tak ljudi plovi camcem i jedan busi rupu ispod svog sedista, kada su ga ostali pitali sta to radi?, on je rekao : STA VAS BRIGA STA JA RADIM NA SVOM MESTU!
Kao sto u onoj bajci krojach reche drugu Chvorovitju... Bolest... lecenje... Balkanski spijun je nasa tragedija. Previse je Chvorovitja u ovoj naciji, na zalost. Golog dupeta bi da pokrecemo svetske revolucije, blokiramo aerodrome, te svesrdno pomognemo naciji da se odbrani od svetskih zala, pa ako nas se sete na Dan bezbednosti... Mis`im, toliko smo mali i beznacajni, ne samo mi ovde, mislim na ceo region, da bi neko posvecivao paznju nasoj elektronskoj posti ili nasem misljenju o bilo cemu. Samo je par likova ovde u tripu da im neko nudi plavu i crvenu pilulicu, nista vise. Mada bi par pilulica mozda malo olaksalo tegobe ponekima, sta znam. Ako ikada budemo imali totalitarni rezim world wide, nece im trebati vasa prepiska da vas osude za bilo sta, bilo kada. Mislim, ima tu raznih metoda, finih i manje finih. Setimo se zaposlenih u drzavnoj sluzbi, koji su zamoljeni da odvedu gospodina Stambolica na jedno fino razgibavanje na Frusku goru, te su tu molbu svesrdno prihvatili. A da, gospodina Djindjica ubi drzavni sluzbenik... Imagine that? I sada ce neko ovde da mi mrsomudi o svetskoj zaveri, zaboravljajuci koliko smo nisko na evolutivnoj lestvici, kao narod i kao drzava. Ko jos spijunira Aboridzine i ina plemena? Nema potrebe da se plasimo sveta, glavni neprijatelj je u nama samima, a ja se bojim da leka nema. No offense.
:: Ne kazem, ako neko od dezurnih teoreticara zavere postane clan Vlade ili nesto slicno, treba da ima ljude koji ce da se brinu o njegovoj i sigurnosti njegovih podataka, jer ce neko svakako da spijunira sta rade :: Mada, mozda i gresim. Mozda CIA ima 200000 sluzbenika koji obradjuju podatke i informacije sta radi omladina sa Balkana :: Oni su obuceni da sve pamte... Cia, snajka, Cia
Možda za tebe, TAKO PREPAMETNOG, LEPRŠAVOG i BEZBRIŽNOG, ovo nije bitno - ali je očigledno bilo bitno za najčitanije i najtiražnije engleske novine da to obave kao UDARNU vest. I ovo nije prvi put da se bave tom aferom.
Takvi `uvek pametni`, `lepršavi` i `bezbrižni` mozgovi, poput tebe, i jesu razlog zašto nas vlade, kompanije i korporacije smatraju nebitnima, i gaze naše interese i prava kako im se nakrivi. Jer znaju da će glasovi POBUNE PAMETNIH i SVESNIH - biti ugušeni MNOGO GLASNIJOM GRAJOM OBIČNIH IDIOTA - koji će čitavog života biti žrtve, ovce za šišanje, pioni... I znaju da će ti OBIČNI IDIOTI, koji su NESVESNI KAKO SVET FUNKCIONIŠE, uvek raditi u korist tih ogromnih mega-korporacija i vlada, etiketirajući pametne da su `teoretičari zavere`, `nebitni`, `budale`, itd...
Avaj... Najbolje bi bilo da se oslonimo na tvoju pamet. Da je u pitanju `Titanik` - verujem da bi ti, sa tvojim načinom razmišljanja,i ostao među poslednjima na palubi - ali ne zato što poštuješ prvenstvo žena i dece, nego zato što bi bio lakoveran, lepršav i bezbrižan, i verovao bi kapetanu i inžinjerima koji bi te ubeđivali da `ovaj brod nikako ne može potonuti`.
I za tvoju informaciju, pametna glavice, sabiranje ogromne količine podataka ne rade LJUDI/SLUŽBENICI, nego to radi vrlo pametan softver na vrlo jakim i ogromnim mainframe/cluster kompjuterima, sa vrlo pametnim algoritmima za analizu, tražeći `ključne reči`, na osnovu kojih obraća pažnju na nešto i kopa dublje - ili ne obraća pažnju. Dakle - nije neophodno da CIA ima 200 000 službenika.
Čitaj malo, obrazuj se, da ne bi ostao glup dok te ne polože u zemlju jednog dana:
ADVISE (Analysis, Dissemination, Visualization, Insight, and Semantic Enhancement) is a research and development program within the United States Department of Homeland Security Threat and Vulnerability Testing and Assessment (TVTA) portfolio. It is reported to be developing a massive data mining system, which would collect and analyze data on everyone in the United States and perform a `threat analysis` of them.[1] The data can be everything from financial records, phone records, emails, blog entries, website searches, and any other electronic information that can be put into a computer system.[2] The information is then analyzed, and used to monitor social threats such as community-forming, terrorism, political organizing, or crime.[3]
Cekaj malo, samo malo. Pa ti me poznajes bolje nego iko, cak bolje od one moje ajkule. Da, nadasve bezbrizan i leprsav, ali imam tebe da brines za mene, te odbranis ako zatreba, a ja mogu da nastavim da bezbrigam i leprsam. Upravo o tome se radi u Balkanskom spijunu. Ti se osecas pozvanim da odbranis mene bezbriznog i mnoge kao ja, ne zaleci da u toj borbi das i svoj zivot. E, boli mene patkica za svetske zavere, ja bih da mi malo sredimo lokal, pun bolesnih ljudi. Da li si ikada razgovarao sa nekim strucnjakom? Mislim da bi trebao, jer ce ti biti sve gore i gore. Ne mogu ovako da postavljam dijagnozu, ali nije nista bezazleno, veruj mi. Uvukli su ti se u kompjuter pa rovare? Prate te mozda? Covece, pun je Laza takvih. Da se vratim na temu. Dobro, spijuniraju oni, i sta sa tim? Neko ima pedofilski materijal, pa ne bi da se sazna, ili kazni, ne dao Bog? Gej je, ali nefeminiziran, pa ne bi da iko sazna da se bode u bulju? Razmenio video materijal na kome on i shvalerka... Ma daj. Ne branim celu stvar, ali moze li neko da mi objasni na koji nacin moze da vas ugrozi pracenje elektronske poste, FB aktivnosti i slicno. Zaboravite na nesretnog Jozefa K. i slicno, jer totalitarnom rezimu ne trebaju dokazi, tako da vam isto dodje prati li vas neko ili ne. Moze objasnjenje, Gospodine Patone? Mislim, ima li ova vasa tema ikakvog smisla? Kako se odbraniti? Da stavim aluminijumsku foliju oko modema? Pomazite ako Boga znate. Smisao mi treba, ako moze. Mada i vama, cini mi se, treba da nadjete neki smisao u ovom kratkom bitisanju na ovoj groznoj planeti. Unapred zahvalan.
:: Cekaj malo, samo malo. Pa ti me poznajes bolje nego iko, cak bolje od one moje ajkule. Da, nadasve bezbrizan i leprsav, ali imam tebe da brines za mene, te odbranis ako zatreba, a ja mogu da nastavim da bezbrigam i leprsam
Za tebe se ne brinem. Brinem se za vredne, MISLEĆE ljude, osvešćene, koji znaju kako svet i društvo oko njih funkcioniše.
:: Upravo o tome se radi u Balkanskom spijunu. Ti se osecas pozvanim da odbranis mene bezbriznog i mnoge kao ja, ne zaleci da u toj borbi das i svoj zivot. Mene ti UOPŠTE ne interesuješ. Ali - uopšte. Interesuje me samo kada se oglašavaš po pitanju nečega o čemu VEZE nemaš - osporavajući bitnost toga za DRUGE ljude... Osećam se JEDINO pozvanim da branim svoj stav i informacije koje iznosim.
:: E, boli mene patkica za svetske zavere, ja bih da mi malo sredimo lokal, pun bolesnih ljudi. Ne zaboravi da treba da sredimo lokal i po pitanju `SISA`, GLUPAKA, NAIVČINA i GENERALNO-NEOBAVEŠTENIH MORONA koji nemaju pojma kako svet i društvo oko njih REALNO funkcioniše... :) Ali su uvereni da znaju sve što bi trebalo da znaju :)
:: Da li si ikada razgovarao sa nekim strucnjakom? Mislim da bi trebao, jer ce ti biti sve gore i gore. Ne mogu ovako da postavljam dijagnozu, ali nije nista bezazleno, veruj mi. Uvukli su ti se u kompjuter pa rovare? Prate te mozda? Covece, pun je Laza takvih
Stvaaarno? Jel` to najbolje i najdublje što si naučio iz holivudskih ostvarenja - u smislu kako da gledaš na nas obaveštene i osvešćene, i kako da nas tretiraš? :)
:: Da se vratim na temu. Dobro, spijuniraju oni, i sta sa tim? Neko ima pedofilski materijal, pa ne bi da se sazna, ili kazni, ne dao Bog? Gej je, ali nefeminiziran, pa ne bi da iko sazna da se bode u bulju? Razmenio video materijal na kome on i shvalerka... Ma daj
A šta ako si deo neke bitne partije, političke partije, pa neko prisluškuje poverljive razgovore koje ti vodiš sa ostalim članovima? A šta ako si u vrhu neke kompanije/korporacije koja je bitna za neku državu - a komuniciraš sa sopstvenim saradnicima o poslovnim potezima - pogotovo ako su na globalnom planu, i ako je u pitanju korporacija koja je vitalna za tvoju zemlju i njene interese? Hoćeš da ti nabrajam MILIJARDU drugih situacija gde bi to moglo biti jako opasno i štetno - ako te informacije dospeju u pogrešne ruke?
:: Ne branim celu stvar, ali moze li neko da mi objasni na koji nacin moze da vas ugrozi pracenje elektronske poste, FB aktivnosti i slicno. Zaboravite na nesretnog Jozefa K. i slicno, jer totalitarnom rezimu ne trebaju dokazi, tako da vam isto dodje prati li vas neko ili ne :: Moze objasnjenje, Gospodine Patone? Mislim, ima li ova vasa tema ikakvog smisla? Kako se odbraniti? Da stavim aluminijumsku foliju oko modema? Pomazite ako Boga znate :: Smisao mi treba, ako moze. Mada i vama, cini mi se, treba da nadjete neki smisao u ovom kratkom bitisanju na ovoj groznoj planeti :: Unapred zahvalan
Ne bi imalo svrhe. Da li je imalo ikakve svrhe kad je, recimo, primera radi, Isus objašnjavao farisejima u čemu sve greše u praktikovanju sopstvene `vere`? Nije imalo svrhe... Smatrali su ga budalom, opasnim zaluđenikom, itd... Na kraju su ga i ubili.
Srbima ne vredi pričati ni otkrivati mnoge stvari - jer su morončine. (čast sve ređim izuzecima) A da su morončine ne treba veći dokaz - nego samo pogledati kako žive, I ŠTA IM SE SVE RADI od strane drugih.
Da, ja te ne interesujem, ali imas potrebu da sredjujes lokal glede SISA, GLUPAKA, NAIVCINA... Pa ja sam jedan od njih, sredi i mene, ovako neobavestenog. Ako si deo neke bitne partije, politicke partije, te dozvolis da neko prisluskuje dok ugovarash jednopartijsko zdranje vruce prasetine, a sve u cilju dobrobita partije i nacije? Alo bre, u ovoj zemlji postoje sreski spijuni od kada je sveta i veka. Nije im trebao internet da bi prijavljivali sumnjiva lica. Svaka kafana je imala `dezurnog`, do pre par godina (mozda ih ima i sada, nisam proveravao), svaki taxista je morao da prosledjuje informacije nadleznima, ako mu u vozilo udje neko ko baljezga protiv naroda i drzave. Na zalost, nisam na celu neke kompanije/korporacije, ali da jesam svakako bih ucinio koliko mogu da zastitim tajnost vaznih informacija, sto je realno gledajuci, nemoguce. Ja i dalje ostajem bez odgovora. Ne mora milijardu situacija o opasnosti i stetnosti, ali nesto suvislo bi bilo bas fino. Da i ja ovako glup, pod stare dane nesto naucim. Niko ne voli da mu neko prchka po privatnosti, ali kakvim opasnostima je prosechni gedza izlozen dok jezdi internetom, a neko ga prati dok ljushti xxx sajtove i ine sadrzaje? Konkretan odgovor molim, ako ga ima. P.S. Ne bojim se ja velikih organizacija, bojim se pojedinaca kao sto ste vi. Nije nista licno, verujte. Samo svaka vasa tema obiluje mrznjom, prejakim recima. Pojedinci su opasni, kao onaj u Norveskoj (mrzeo strance a pobio 77 sunarodnika). Nadam se da niste toliko extremni, i da je vasa zestina samo ovde, na forumu, ali ipak bih ja da vas neko pregleda - za svaki slucaj.
:: P.S. Ne bojim se ja velikih organizacija, bojim se pojedinaca kao sto ste vi. Nije nista licno, verujte. Samo svaka vasa tema obiluje mrznjom, prejakim recima.
Odabraću prejake reči, u smislu da mi ih neko uputi, nego da ostanem glup - bilo kad... Jer mi više štete može naneti to da ostanem glup, neobavešten, sisa, pion - i da drugi rade šta god požele sa mnom, kd god to požele - nego da se moj ego privremeno malo `ispumpa`.
::Pojedinci su opasni, kao onaj u Norveskoj (mrzeo strance a pobio 77 sunarodnika). Nadam se da niste toliko extremni, i da je vasa zestina samo ovde, na forumu, ali ipak bih ja da vas neko pregleda - za svaki slucaj.
Ala si lepo treniran, kao Pavlovljev pas, od strane holivuda i mejnstrim medcija, da odmah povlačiš `odgovarajuće` paralele :) Idem da posolim ovo dete koje ću pojesti za večeru :)
Kao što rekoh: koliko su Srbi `pametni` i `obavešteni` - može se zaključiti na osnovu svega onoga što im se radilo, i što im se radi: počev od rasturanja Jugoslavije, pokolja i gubljenja života na svim ratištima od tada, bombardovanja `99-te, pa sve do kriminalnih privatizacija koje su nam uništile privredu i zemlju... Ali... Bitno je da mi `znamo`, a još je bitnije to što na vreme etiketiramo, cenzurišemo, ismevamo i odbacujemo `paranoike` i `teoretičare zavere` među nama, koji su nas odvajkada upozoravali na budućnost koja nam predstoji, i na to šta će nam drugi raditi...
Re: Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE
01.05.2012. 23:20
status: user broj poruka: 417
:: A sta ja to krijem na FB, i na Google pa da mi je frka od spijunaze?? :: Ako sam im zanimljiv neka dodju , ja cu sve da im kazem otvoreno :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: A sta ako si u vrhu neke korporacije, stranke? A sta ako si Bil Gejts, licno?
:: :: P.S. Ne bojim se ja velikih organizacija, bojim se pojedinaca kao sto ste vi. Nije nista licno, verujte. Samo svaka vasa tema obiluje mrznjom, prejakim recima. :: :: Odabraću prejake reči, u smislu da mi ih neko uputi, nego da ostanem glup - bilo kad.. :: Jer mi više štete može naneti to da ostanem glup, neobavešten, sisa, pion - i da drugi rade šta god požele sa mnom, kd god to požele - nego da se moj ego privremeno malo `ispumpa` :: :: ::Pojedinci su opasni, kao onaj u Norveskoj (mrzeo strance a pobio 77 sunarodnika). Nadam se da niste toliko extremni, i da je vasa zestina samo ovde, na forumu, ali ipak bih ja da vas neko pregleda - za svaki slucaj. :: :: Ala si lepo treniran, kao Pavlovljev pas, od strane holivuda i mejnstrim medcija, da odmah povlačiš `odgovarajuće` paralele : :: Idem da posolim ovo dete koje ću pojesti za večeru : :: :: Kao što rekoh: koliko su Srbi `pametni` i `obavešteni` - može se zaključiti na osnovu svega onoga što im se radilo, i što im se radi: počev od rasturanja Jugoslavije, pokolja i gubljenja života na svim ratištima od tada, bombardovanja `99-te, pa sve do kriminalnih privatizacija koje su nam uništile privredu i zemlju.. :: Ali... Bitno je da mi `znamo`, a još je bitnije to što na vreme etiketiramo, cenzurišemo, ismevamo i odbacujemo `paranoike` i `teoretičare zavere` među nama, koji su nas odvajkada upozoravali na budućnost koja nam predstoji, i na to šta će nam drugi raditi...
Ja i dalje cekam konkretan odgovor, a vidim da ga nece biti. Pa upravo zahvaljujuci Googletu i imas o cemu da pises ovde, majstore. Tvoje misljenje? Gde je, ne primecujem ga? Citiranje novinskih clanaka bas odishe tvojim mislima. Dakle, ima li sanse da dobijem odgovor? Da ponovim pitanje? Dakle, kakve opasnosti vrebaju domatjega gedzu dok krstari internetom, a strane sile i zavojevaci ga prate?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.