:: Imas ga na warezz-u, garant i pun Q torrent-a a sigurno i na partis-u, mada su mene banovali pa ne mogu da se odjavim :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Mada da ne zalazim sto ti to treba, recu ti samo da smo mi daleko od pacenika tipa Madjari,Poljaci,Svabe pa da sinhronizujemo sve sto mrda, i fala bogu na tome!
Kad mi John Wayne kaze: egy pálinka !!! LOL Madzarski cowboy, aj jos to da vidim pa mogu da mrem!
... i ja sam jedn od tih kojima je drago sto nismo ko Hrvati i ostala bagra koju si spomenuo, al kao klinac jos dok je BK postojao gledao sam ovo sinhronizovano pa mi je tako ostalo u secanju i tako bi hteo opet da gledam... sto se tice YT pretrazio sam, nema ni tamo.. ako neko nadje nek javi! Hvala svima... .)
neverovatno sta radi moc podsvesti, ja sam ovo trazio pre mesec dana, i nisam mogao nigde da nadjem, dzek iz dzungle, koji sam ja gledao, je bio sihronizovan na srpski, i kao njga uhvate i u gradu se sprijatelji sa nekom lisicom, ali nigde nisma mogao da nadjem sinh na srpski
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.