Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Kupovina preko ebay-a... Vol.2
STRANA 1 OD 1
Krecky Kupovina preko ebay-a... Vol.2 04.05.2012. 13:30 T45548

status: user
broj poruka: 393
Rekao sam da cu javiti kako sam prosao sa navedenim sajtom http://www.ebay-narucivanje.webs.com te stoga i otvaram temu. Sve je proslo bolje nego sto sam ocekivao.Za Milosa sve pohvale, inace lik je iz Batajnice tako da je moguce da ga neko sa foruma zna i licno. Narucio sam zvucnike sa nemackog ebay-a i platio svega 10 eura za `dovlacenje` iz Nemacke. Nisam platio carinjenje niti bilo koje druge takse. Uplacuje se pola od cene unapred i dogovarate se sa njim oko cene. Ispostovao je dogovor u potpunosti i za nepunih 15 dana paket je stigao na moju adresu i to je to. E sada, cena njegovih usluga, verovatno zavisi od velicine, tezine, vrednosti paketa. Najbolje je da mu posaljete mail pa ce vam odgovoriti.U sustini sam zadovoljan jer sam nabavio zvucnike kojih nema u SR i okolini. Nikakva egzotika samo su meni prirasli za srce :)

ovo je njegov mail: ebay_narucivanje@yahoo.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 04.05.2012. 18:38 #416028

broj poruka: 522
Jel mi verujes da sam te se pre par dana setio. Htedoh da kopam po forumu da ti bacim mail da te pitam kako si prosao :)
Ovo je odlicna vest onda. Usteda na carini je duplo veca od njegove provizije, a u svakom slucaju se isplati imati nekog korektnog da zavrsi ceo posao...
Stavljam ga u bookmarks definitivno, verujem da ce pasti neki deal u narednom periodu :)
i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz,
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

leruman Dobro iskustvo 04.05.2012. 18:50 #416032

broj poruka: 145
Da se i ja pridruzim dobrim preporukama.
Danas mi je stigla knjiga narucena preko istog sajta.

Sve po dogovoru i veoma mala provizija.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs