Sto je najgore ovo slusaju ljudi, a jos gore omladina (13-25 god) koja nasledjuje ovu zemlju...
Mi ovde smo izuzetak koji potvrdjuje pravilo, na to se dodaju kursadzije koje gleda 80% ove zemlje i umire od smeha, a onda se mi normalni cudimo i uvredimo kad nam neki Nemac ili Amer kaze da smo stoka i primitivci...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: jel` provalio neko kolike su ove dve zene sto igraju u ovom spotu :: jbte, ima ih po 190cm, najmanje! Ogromne su : :: :: lepo kazu moji prijatelj :: http://www.youtube.com/watch?v=C7ii0iJJSd :: man is obsolet :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
:: A i taj film je malo B produkcija, kao i gluma, :: ima par dobrih provala i to je to.. ::
Ma nije rec o produkciji, poenta je bitna, vec u prvih 5 minuta skapiras kuda sve vodi, evolucija, negativna selekcija, a onda 2550 godine filmski hit u bioskopu je film ASS (tj dupe i to je ceo film, dupe koje povremeno prdne, a oni gledaju to u biskopu i valjaju se od smeha)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.