Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Kako bus plus - pare?
STRANA 1 OD 1
scientist Kako bus plus - pare? 30.05.2012. 08:49 T45963

status: user
broj poruka: 488
Pozdrav svima!

Hoce ovi kod mene na poslu da me prijave, vodim se kao nezaposlen od pamtiveka. :)

Ima li svrhe da uzimam bus plus na jos sest meseci kao nezaposlen? Mislim da li su oni na kisocima umrezeni na neki nacin pa da imaju proveru kome vazi a kome ne?

http://www.busplus.rs/

Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
matz ree 30.05.2012. 08:58 #420621

broj poruka: 801
Ma gde su umrezeni kad je privatnik u pitanju ...

Nashman ... 30.05.2012. 09:26 #420624

broj poruka: 146

Mislim da je bitno da se vodis kao nezaposlen samo pri produzenju za sest meseci,a kasnije za uplate nije vazno.
milos666 ... 30.05.2012. 09:54 #420627

broj poruka: 398
Ja se vozim na studentsku jer sam još za ovu školsku godinu dobio potvrdu da sam redovan student... U medjuvremenu sam diplomirao i zaposlio se... Prijavljen sam, a kartica i dalje radi... Naravno, od Oktobra verovatno više neće moći, al dok može, što da ne...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M

MaliAbner (NE)Vezano za temu... 30.05.2012. 09:58 #420628

broj poruka: 7779
Ovde u KL taj sistem naplate postoji vec desetak godina...
Sta sam primetio ima dva tipa kartica...
Obe su iste samo je ono sto se sa njih ocitava drugacije... generalno isto je onome sto mi je zenka objasnila za taj bus+...
Imas mesecne uplate pa te boli djole za kredit i koliko kosta jedna voznja...

E sad ide ono glavno...

Ti tu bus+ su govna neopevana... znaci udjes jednu stanicu i kucas kartu oni ti skinu jedinstveni iznos para... ko da naplacuju kotizaciju...

Ovde udjes na stanici (samo kod vozaca) i kucnes karticu na njegove oci, i udjes u bas, onda kad izlazis ponovo kucnes ali ti se ne skida isti iznos za dve stanice ili voznju od pocetka do kraja...

Neko ce reci mala ali ne toliko bitna razlika, mozda a mozda i ne, posto razlika u ceni bude i do 3X...

Tomato Republic Of Serbia !!!

galenika vazi li to i za izbeglice 30.05.2012. 09:59 #420629

broj poruka: 68
ja san izbeglica i kupio sam markicu izbeglicku.
Kazu da vredin3 godine. Znaci li to da i ako izgubim status mogu je dopunjavati 3 godine.
Da li i vazi uopste 3 godine, nisam pitao, dali neko zna.
Backo Busplus 30.05.2012. 18:06 #420728

broj poruka: 38
Imam busplus za nezaposlene i proverio sam do kada vazi na uplatnom mestu gsp-a u skender begovoj ulici. Rekli su mi posle provere da vazi do 25.07.20012,a izvadio sam je 25.12.2011
Da se produzi trajanje busplus kartice za nezaposlene moras biti na birou.
Ako produzis busplus za nezaposlene za 6 meseci ustedeo bi 9480 din.
Ako izvadis busplus za zaposlene,onda je busplus za nezaposlene blokirana,tako su mi odgovorili na mail iz busplusa.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs