radnja filma-neki lik,klasican sitni muljator i prevarant,ima oko dvadesetak godina, sasvim slucajno nekako upadne u kucu nekog poznatog biznismena koji je upravo trebao da pocne da radi u nekoj mega korporaciji.... a taj biznismen je bio na nekom putu...i ovaj prevarant preuzme njegov identitet,ode da radi u firmu,preuzme kola,ribe,ma sve od ovog biznismena....najjaca scena u filmu(zbog koje najvise i zelim da pogledam film),je kada se lik toooliko proslavio u firmi da je bio najcenjeniji radnik u firmi,a u biografiji mu je stajalo da zna japanski,a on u stvari ne zna ni rec japanskog:))) i sef ga zaduzi da ugosti klijente japance,i japanci mu kazu nesto na japanskom,on bezveze nesto promrmlja ``kao na japanskom`` a to sto je promrmljao je sasvim slucajno bila neka zestoka uvreda na japanskom....japanci popizde izlecu iz firme uz psovke i pokazivanje srednjeg prsta....sef zacudjen pita lika sta su to japanci rekli sa pokazanim srednjim prstom,a lik odgovara sefu da su rekli ```vi ste firma broj 1`` :)))) sef mu odgovara ``o Boze,neko treba da im kaze da u americi srednji prst znaci nesto drugo`` :)))) ako se neko seti imena filma,ili barem jednog glumca,nek javi...film je otprilike iz osamdesetih godina....
U tom filmu glumi Edi Marfi 100%. E sad kako se zvase ni ja ne mogu da se setim. Probacu da nadjem nesto. EDIT: Evo i filma: http://www.imdb.com/title/tt0086465/ `A snobbish investor and a wily street con artist find their positions reversed as part of a bet by two callous millionaires.` Edit 2 :Ipak nije to taj film, ali je dosta slican i vredi ga pogledati.A za ovaj tvoj znam, ali bas ne mogu da se setim kako se zvase.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
ali ovo sto si okacio link,i to sam gledao kao klinac,i opet sam ga gledao pre 2 godine,stvarno jeste vrhunski film iz tog perioda...marfi je likcina:)))) ovo sto trazim je jos bolji film od Trading Places:)))) samo je film negde sa kraja osamdesetih,i scena sa japancima je jedna od najjacih scena koje sam video u filmovima...mozda u prici ne zvuci tako,ali kad sam video kako su odglumili scenu,pao sam sa stolice od smeha kao klinac:))))
:: ali ovo sto si okacio link,i to sam gledao kao klinac,i opet sam ga gledao pre 2 godine,stvarno jeste vrhunski film iz tog perioda...marfi je likcina:)))) ovo sto trazim je jos bolji film od Trading Places:)))) samo je film negde sa kraja osamdesetih,i scena sa japancima je jedna od najjacih scena koje sam video u filmovima...mozda u prici ne zvuci tako,ali kad sam video kako su odglumili scenu,pao sam sa stolice od smeha kao klinac:))) :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: ::
heheheh film je vrhh,ali nije to taj sto trazim,mada mu je radnja najpribliznija onoj koju sam opisao:))) nego,aj ako neko ima iskustva,kako se bese ono trazi film po kljucnim recima,zapletu, i sl... i gde je najbolje traziti,tj koji sajt?
:: Provalio si me Miso, tek ce da me postuju kad naguram 7000 :: a tek na 10 000... :: :: Ima da se kandidujem ne za moderatora nego za admina :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
...više @docu malo smo se šalili. Inače, po opisu sam gledao film ali nema šanse da se setim koji je film u pitanju. Nego, da li u tom filmu on plasira ideju za reklame u wc-u dok sediš na wc šolji?
prijatno sam iznenadjen odzivom ljudi koji su voljni da pomognu da nadjem taj film...nazalost od svih do sada koje ste dali linkove,ni jedan nije taj sto trazim,mada,moram priznati,neki su maltene identicni po radnji ovom filmu koji trazim,samo scena sa japancima je kljucna scena zbog koje i zelim da ponovo pogledam film... @misa-ne secam se te scene,ali s`obzirom da sam taj film zadnji put gledao kad sam imao otprilike 10 godina,i moguce je da se ne secam konkretno te scene.... samo scena sa japancima i srednjim prstom mi je u glavi:)))) ali eto,cak i ako ne nadjem film koji trazim,do sada sam dobio gomilu predloga za veoma dobre filmove iz osamdesetih godina koje vredi odgledati:))))
i ja sam trazio na advanced search,nista nisam nasao:( hvala za link
Jako mi je poznat film i sigurno sam ga gledao, ali nikako da se setim. Mislim da je glavni glumac dosta poznat. Dok sam citao prve redove posta, onako malo me asociralo na `The big` s Tom Henksom, ali ni blizu da je to taj film, jer ovde valjda, kako bi se zaposlio, lazira svoje godine...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
jeste,glumac je jako poznat,tip glumca otprilike michael j fox,charlie sheen....neki od glumaca ``iz tog fazona`` ali nisam siguran da su bas oni...film je nabijen onim zdravim humorom osamdesetih godina,prepun zanimljivih obrta,cudnih situacija koje ispadnu duhovite,ma pravi film za opustanje:)))
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Jako mi je poznat film i sigurno sam ga gledao, ali nikako da se setim. Mislim da je glavni glumac dosta poznat. Dok sam citao prve redove posta, onako malo me asociralo na `The big` s Tom Henksom, ali ni blizu da je to taj film, jer ovde valjda, kako bi se zaposlio, lazira svoje godine.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
e to je bas dobar film, pocepao sam se u sceni kada gluv provaljuje u kucu koja je alarmirana dok devojka sedi zavezana, i u tom trenutku kada se oglasio alarm, devojka pokusava da ga upozori a on onako gluv stavio prst na usta i njoj psssstttt hahahhaha vrh
:: Ma iskopacemo ga, ne brini :: :: Evo jos jedan iz kasnih `80. koji svakako vredi pogledati, kao sto kazes, zdrav humor.. :: :: See No Evil, Hear No Evil (1989 :: http://www.imdb.com/title/tt0098282 :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.