Ma nece ne boj se..Mozda te samo Debeli otera u Tri lepe i to je sve
:: Misho, ako kazem, verovatno ce neko da mi posalje bespilotnu letelicu da mi se zakuca direktno u kutju : :: :: Da bar ima neki stoni tenis da se igra u ove sitne sate :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Mrzelo me da čitam sve postove, pa ko je na kraju bolji AMD ili nVidia?
Svi se fotgrafi slazu u jednom, najbolji je onaj fotoaparat koji imas pri ruci. I tako osta ja bez fotografija osim ono malo tragova sto ostane u secanju.
da mi sad nesto dadnu da ja mal bidnem admin, banovo bih te sa interneta zbog spama :) ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
:: :: Mrzelo me da čitam sve postove, pa ko je na kraju bolji AMD ili nVidia?
Re: Wlada, Debeli i Sale - Trio koji hara forumom!
05.06.2012. 12:37
status: user broj poruka: 1577
Oni ti nekako dođu kao ona tri zla iz Diabla. Wlada je Mephisto The Lord of EVGA, Phat je Diablo Lord of Spam Terror a Sale je Baal Lord of Grandma Destruction.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.