`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: Mora da se zna ko `kosi` a ko `vodu nosi`, ovo nema veze sa zivotom . :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Znas ti dobro sta sam hteo da kazem i ne pametuj mnogo... (a znam sta si i ti hteo da kazes, da se razumemo) Otkad si kupio tog 2500k s ne moz` covek vise da zucne na forumu a da se ti ne javis da prokomentarises... Sta ce da bude kad budes pazario tog 570gtx.560Ti...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: pa misko prijatelju, moj ti je savet da NE ZNAS sta hoce i da pocnes da ih jebavas :)) :: :: :: :: ali ne jebavam ih uopste... :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.