eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: Kapiram i ja da je tako, al` meni treba sad, odma, momentalno :: Vec cuku vremena nista... ne secam se kad je poslednji put zakucao na ovoliko dugo :: :: edit :: Proradio... al` sad zatvorene radnje :/ :: :: :: Verovatno nesto trenutno zeza bice valjda opravljen do uvece :) :: :: :: :: :: ::
Zato sto sam potpuno zaboravio da na PCB postoji bilo sta osim foruma i oglasa . Od nje sam za trazenje cena odustao jos pre nekoliko godina, kada se non-stop nailazilo na cene stare po 2-3-5 meseci (skoro svaka druga je bila takva). Mozda se situacija promenila do sada (a mozda i nije) ali sam toliko naviknut na its da i ne zelim nista drugo. Uostalom, na its su u 90% slucajeva tacne cene, izuzimajuci odredjene prodavnice za koje se pouzdano zna da lazu, ali to vec nema veze sa its. Nego, na tu temu, WinWin i Emmi nesto brljave u poslednje vreme. Bas cesto naletim na komponente koje nemaju na lageru, a pise da ima. Novi sajtovi mi se nikako ne svidjaju (subjektivno) a cinjenica je da im je novi `search engine`, blago receno, s*anje. I po meni je mnogo bolji stari sistem. Kad nesto nema na stanju i nije dostupno za `brzu` nabavku (u roku od nekoliko dana), ne treba ni da bude na sajtu, a ne da pretrpavaju glupostima koje nemaju. ...skrenuh skroz sa glavne price.
Opet ne radi ITsvet. Da se nisu ponovo navrzli siptari?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.