Al` morate da priznate da je lik pokušao da popravi sranje, maksimalno se trudio da iskulira. :) Koliko puta je pokušao diskretno da ugasi ili da ga resetuje kad je zakucao, i nastavio da kenja u prazno da ljudi ne provale šta se dešava.Mogu samo da zamislim šta mu je prolazilo kroz glavu u tom trenutku. :)
dobar je lik, iskusan u prezentacijama, al dzaba, mora nesto da pokaze, demonstrira..
:: Al` morate da priznate da je lik pokušao da popravi sranje, maksimalno se trudio da iskulira. : :: Koliko puta je pokušao diskretno da ugasi ili da ga resetuje kad je zakucao, i nastavio da kenja u prazno da ljudi ne provale šta se dešava.Mogu samo da zamislim šta mu je prolazilo kroz glavu u tom trenutku. : :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
U svakom slucaju bolje je prosao nego onaj lik sto je drndao volan u prazno, a i valjda ce da se sve to ispegla pre pustanja u prodaju :) Mada za sada obe verzije deluju dobro, jedino ostaje da se vidi koliko ce aplikacija biti razvijano za ARM devices. Bilo bi lepo da i MS dodje na tablet trziste, to moze da samo bude dobro po kupce.
Dobar je lik... progutao je 10 knedli i malo se preznojio ali je ostao profesionalan =]. Sta ces, svaki tablet ponekad zakuca a ovo jos nije finalni proizvod. A jbg, i onaj Win98 je prilicno dobro sluzio `normalne` korisnike (ne one kao sto sam, npr. ja, kojima je sistem pucao svakih mesec dana samo zato sto vole da cackaju ono sto ne treba).
``највећи проблем још лежи у старим „Мајкрософтовим` бољкама``
Da li se ovde jos neko seca (pilici moji, pacici i guscici) onog legendarnog videa gde big bad billy, u jednoj CNN-ovoj emisiji objasnjava kako ``sad ce, evo, window$ da zatrazi drajvere...``, a onda...fljaaaas...BlueScreenOfShame all over the screen....
Ima hack za desktop verziju tako da će verovatno da radi i na tabletu. Black Wolf
:: To je to proklet$tvo MS-a. Da je iskusan govornik, ne bi 20 puta kao magare stiskao onaj aparat :: :: Recite vi meni, jel moz se izadje na desktop sa onom spravom. Ili samo mogu metro aplikacije i metro interfejs... Nisam ispratio... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.