Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Kada bi zaista snimili film po ovakvom trejleru...
STRANA 1 OD 1
Stripy Kada bi zaista snimili film po ovakvom trejleru... 22.06.2012. 10:44 T46345

status: user
broj poruka: 4163
http://9gag.com/gag/4560851
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: Kada bi zaista snimili film po ovakvom trejleru... 22.06.2012. 11:00 #426582

broj poruka: 6502
Ne razumem, to jeste film.

:: http://9gag.com/gag/456085
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Krecky ostavise ljudi i link... 22.06.2012. 11:19 #426584

broj poruka: 393
http://tpb.pirateparty.org.uk/torrent/7360100/God_Bless_America_2011_LIMITED_DVDRip_XviD-AMIABLE

tortojed Trejler i jeste ``sazetak`` filma, kratak odlomak ili kompilacija... 22.06.2012. 11:30 #426588

broj poruka: 11012
nekolicine odlomaka, sacinjena u svrhu promovisanja filma (ili nekog drugog ``motion picture`` ostvarenja - tv serije, igre...)...

ilicstefan Ne bi bilo loše da neko ovako i kod nas popizdi 22.06.2012. 12:11 #426598

broj poruka: 1577
I da sve budale redom tamani. Pre je bilo ako nisi normalan ili ako nisi u stanju da se normalno ponašaš, goli otok, tucaš kamen jedno 2-3 godine uz nezamislivu torturu pa onda gledaj da ponoviš opet istu glupost.

Zamislite vi sada sledeću situaciju. U autobusu u kojem su bile moja sestra i majka (GSP gradski autobus, ulica Višnjička blizu Rospi ćuprije) i neki lik je stajao kod vrata, malo zaostao u razvoju, ali bio je miran, nije nikoga maltretirao. Dođe onda neki debeli kreten i kaže mu: Šta stojiš tu, tu ne može da se stoji. Marš odatle. Na to je drugi odgovorio: nisam ti ništa uradio, zašto me maltretiraš? U tom trenutku se otvaraju vrata i dečko hoće da izađe. Debeli kreten ga iz čiste zlobe gurne i ovaj svoj silinom tresne od trotoar.

I sad vi meni recite da li taj nije zaslužio metak u glavu ili nije?

Inače film zaista ima donekle zanimljivu tematiku. Sviđaju mi se ti filmovi koji istražuju šta bi bilo ako bi prekršili neko pravilo u društvu ili šta ako bismo prešli neku granicu.

Gledao sam film: Idiocracy i film je bio osrednji, ali me je naveo da razmislim o samoj poruci koju je film poslao.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

Stripy Re 22.06.2012. 12:22 #426602

broj poruka: 4163
Loše sam se izrazio...jbg vrućina udara u glavu...

tortojed Svejedno, hvala i tebi i krekiju - skidoh film i pogledah do pola. 22.06.2012. 12:34 #426609

Mocan! Leon - profesionalac, ali na americki nacin...i drukciji kontekst...

Krecky Sto se tice ove tematike, 22.06.2012. 12:44 #426614

broj poruka: 393
mislim da je Falling Down sa Majkl Daglasom jedan od najboljih. Ako ste propustili savetujem da ga pogledate. Inace ko voli trilere, The Game, takodje sa Daglasom u glavnoj ulozi, je neverovatno uzbudljiv film i drzi te do kraja. Predobar glumac.

@Stefan Treba poostriti kaznene mere ali svi znamo kakvo je sudstvo kod nas, a za takve debile kao sto je taj lik nemam reci. Puna ih je ne samo Srbija, nego ceo svet. Imas masu isfrutriranih i nezadovoljnih ljudi a pri tom i mentalno ogranicenih i neobrazovanih sto sve dovodi do takvih ispada.

tortojed Majkl Daglas - gde se taj pojavi, to je dobar film. Dvadesetak... 22.06.2012. 12:55 #426615

godina posle prvog gledanja ``Crne kiše``, ``Fatalne privlačnosti``..., tresem se k`o list na vetru...

Ishmerish Hebem li ga 22.06.2012. 13:55 #426632

broj poruka: 7285
Odgledao ga cim je izasao u krstenom rip-u i nista posebno, no s`obzirom u kakvu rupu je upala Holivudska kinematografija, jos je ovo i dobro.

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

imarkovic Re: Majkl Daglas - gde se taj pojavi, to je dobar film. Dvadesetak... 22.06.2012. 14:01 #426635

broj poruka: 19078
niske strasti...

:: godina posle prvog gledanja ``Crne kiše``, ``Fatalne privlačnosti``..., tresem se k`o list na vetru..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs