Odgovorno tvrdim da niko jacu od nas nema, posebno ne ti urodjenici koji destilacijom `osiromasenog` krompira dobijaju taj bedan izgovor za rakiju, zvani vodka.
Za ne upucene prvi prepek kljuka se zove vodka i tera se uglavnom do 5 gradi, sto ce reci da jacina u buretu max 10-15 gradi.
Ova njihova krompirusa je jos slabija...
S`obzirom da sam upravo zavrsio sa sisanjem odlicnog `koktela` jabuka/kajsija, mislim da sam vise nego kompetentan da iznesem ``misljenje``u vezi teme
Da mi imamo vise para isto bi ako ne i gore, mada nam nije bas toliko daleka 90-00 godina gde je bilo slicno ako ne i gore samo mediji nisu smeli to da objave ili mozda jesu al ne kod nas, jbga tad nije net bio tako jak kao sad.
:: Ili da budem internacionalan pa kazem moonshine :: :: Odgovorno tvrdim da niko jacu od nas nema, posebno ne ti urodjenici koji destilacijom `osiromasenog` krompira dobijaju taj bedan izgovor za rakiju, zvani vodka :: :: Za ne upucene prvi prepek kljuka se zove vodka i tera se uglavnom do 5 gradi, sto ce reci da jacina u buretu max 10-15 gradi
P.S.: Soka od ananasa+ liker od dinje. :: :: Ova njihova krompirusa je jos slabija.. :: :: S`obzirom da sam upravo zavrsio sa sisanjem odlicnog `koktela` jabuka/kajsija, mislim da sam vise nego kompetentan da iznesem ``misljenje``u vezi teme :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
RAzličiti običaji, različite kulture. Sa druge strane, to što su obučeni u zapadnom stilu, ne znači da su usvojili i običaje i kulturu. Ako seljak dođe u grad, ne znači da će se emancipovati, ako se samo preobuče.
Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...
su nekad sa Albancima bili jedno pleme, to jest Dagestanci su potomci onih koji su ostali na kavkazu, dok su naše mile komšije produžile dalje preko Arabije i Sicilije do Balkana, tako da ništa ne čudi verovatno su malo mešali opijate sa industriskim destilatima. Inace Votka se nikada nije pravila od krompira to se pice dugacije zvalo, a votka se uvek pravila od industriskog koncentrovanog alhohola. Ko ne veruje nek pogleda ovde http://serbian.ruvr.ru/2012/02/05/65396863.html
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.