Pitaj nekog skejtera šta misli o DC patikama.Globe i DC su naširoko napljuvani u svetu skate-board obuće.Takve patike kupuju samo pozeri,dok Vans,DVS i Osiris su obuća koja se ceni u takvim krugovima... Inače,video je brutalan...
Globe su sranje, ja nisam bio zadovoljan, jednostavno su cheap. ni osiris mi nije to to. Vans su mi ok, nije los kvalitet. DC najvise gotivim, dizajn mi se svidja najvise, kvalitet kako koje, ove sa tanjim materijalima brzo pucaju. Trenutno imam 2 para, jedne monster i jedne bele klasika. Normalno da ce skejteri da ih pljuju, posebno nasi, jer kostaju kolko hoces, po 10 soma neki skroz obicni modeli. Jbg, ko ima dace. Ja sam prve furao pre 10 godina skoro i od tada ih gotivim. Tada kod nas ljudi nisu ni znali za dc. Kad god imam kintu ili mogucnost da ih kupim, to cu i da uradim. A shishte mi dzadza sta ce tamo neki skejter da kaze.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: Pitaj nekog skejtera šta misli o DC patikama.Globe i DC su naširoko napljuvani u svetu skate-board obuće.Takve patike kupuju samo pozeri,dok Vans,DVS i Osiris su obuća koja se ceni u takvim krugovima.. :: Inače,video je brutalan.. ::
Ne znam za DC nisam ih nikad imao, ali imam cetiri para Globe i vise sam nego zadovoljan kvalitetom, posle vise godina nosenja ostaju skoro kao nove, po mom iskustvu odlican kvalitet. Moja sestra je imala jedne Vans i posle pola godine se djon izlizao i poceo da propusta vodu po celom stopalu. Trenutno ima Dvs pa cemo videti. To je sto se mog utiska kvalitet tice, za skate ne znam kakve su, kotrljao sam roshke.
Inace svaka cast kako vozi lik ali me iritira potreba amerikanaca da od svega prave cirkus.
:: :: Pitaj nekog skejtera šta misli o DC patikama.Globe i DC su naširoko napljuvani u svetu skate-board obuće.Takve patike kupuju samo pozeri,dok Vans,DVS i Osiris su obuća koja se ceni u takvim krugovima.. :: Inače,video je brutalan.. ::
To sam i ja rekao tvojoj mami, kad mi je postavila sto da yem :)
Pokušaj, ako možeš, da se ne kačiš baš na SVAKU moju temu (u nadi da ćeš imati priliku da dobaciš nešto uvredljivo ili prozivačko), jer kad si tako u stanju da se DANIMA fiksiraš na jednog čoveka koga mrziš (mene) - to te samo razotkriva kao psihopatu sklonom fiksacijama - ili celodnevnog besposličara koji nema ni devojku ni prijatelje - pa se zato fiksira i usredsređuje na nepoznate osobe - ili i prvo i drugo, to jest - besposlenog psihopatu.
Pa dc je sponzor i svrha je da se reklamiraju, tako da nismo skrenuli sa teme :P
Gledao sam ovo pre par dana cim izaslo, pa zato nisam imao sta da kazem. Ja sam zaludjenik za drift, al mi ovo malo postalo dosadno jer se previse trude. Volim spontano.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Re: The most picturesque part: onaj drift oko staroga tramvaja.
11.07.2012. 13:47
status: user broj poruka: 6083
Ma ljudi rade za sve pare, a ova zamlata vozi za sve pare. I auto je brutalan. Samo ja vise volim live akciju, ovo kad gledam ne dozivljavam kao da je stvarno vozio, negao kao neki film, a i zna se da su po ko zna koliko puta ponavljali scene dok nisu uboli. Zato lepo pravac na Hungaroring, subota 4. avgust, dranje krece od 8am i traje do 10pm. Ja sam tamo dan ranije :)
:: A na kraju, ``Sail away with me`` - izvanredna odjavna spica.. :: :: ::
I jednu sitnicu koju sam primetio: ne znam sto im je problem da kad vec menjaju gume da stave iste felne? Na 3:03 crne, a posle par metara zelene. Izgleda da su u luci najvise guma sprzili posto je pravio krofne na onako malom prostoru.
Steta sto ce mi se uskoro zavrsiti godisnji odmor - isao bih i ja na taj show (nekoliko godina vec ne bejah u bratskoj nam Hungariji)... `Ajd`, ako budes isao preko ZR-a (pa na Becej, pa na Suboticu...), najavi se, napravi ovde pauzu za oranzadu (jer vozis!) i meze, pa da se i vidimo...
Kad kazem live, mislim da covek sedne za volan i ispegla ceo krug u cugu. Ovo mi nije nesto poseban filing jer je 16 hiljada puta isprobavao svaku krivinu ponaosob, pa sam zato istakao ovo da se razlikuju felne u 3 sekunde dok je auto u pokretu.
:: je dosta, ali je snimak mnogo dorterivan u studiju :: Od 3:04 do 3:07 čista montaža :: Ima ih još desetak :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
mada se bas i nije pokazo kada treba da se vozi ozbiljno na reliju. E sad niej bas svako rodjen za sve ,a ni Amerikanci nisu nikakvi u reliju. Ja vise volim http://www.youtube.com/watch?v=t7_yffggBMk e to je vec covek koji ima muda ,nema mozak i zna sta je volan.
kenu je ovo jedna od bledjih seansi u akrobatici, prethodni se meni licno mnogo vise dopapdaju. Jeste ovo reklama za patike i jos sto sta, ali taj isti Ken je na evropskom WRC-u ne tako davno, postigao tek skromne rezultate. Cirkuska akrobatika ipak nije za potcenjivanje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.