Rapid share postao neupotrebljiv za free korisnike
STRANA 1 OD 1
jkostic
Rapid share postao neupotrebljiv za free korisnike
16.07.2012. 20:59
T46703
status: user broj poruka: 37
Ne znam ko jos od vas koristi rapid kao free korisnik, ali ovo u poslednje vreme je gotovo neupotrebljivo, skidao danju/nocu, vikendom ili radnim danom toliko je sporo da vise nista i ne pokusavajte da skidate ako nemate premium.
ja ostavim torrent da se skida i ako bas nemam gde stavim 1 fajl preko rs-a, 700mb recimo se skine za 12h.. ne mogu cak ni programcici da se nadju kako treba, nego sve neke gluposti sa captcha-om, na glavu mi se popela captcha
jos od momenta zatvaranja megauploada i ostalih cool file servera .. rapidshare je uvideo shansu da poveca broj premium korisnika (namakne para) i preko noci osakatio free usere sa neverovatnim download rateom od 5sekundi radi 10 sekundi neradi ..
apsolutno ni jedanput mi nije prelazilo limit od 30kb ako sam kupovao velike fajlove kojih ima puno(kao serije, hd filmove, igre itd...) odem na `varez` da potrazim nesto i ljudi i dalje uploduju na rapid, i to mi nikako ne ide u glavu, zasto jebeno ga ne zajebu vishe, i nece da uploduju na mediafire, ili neki, i ovi ostali su uzas, polako ali sigurno svi ovi share sajtovi unistise download za free korisnike!!!
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Neko vreme, pre par meseci su ograničavali protok na 30 KB/s, mada neki dan skidah nešto i išlo je ~ 180 KB/s. :: :: ::
radi, evo sad sam skinuo Soldiers of Fortune (2012) samo malo budi strpljiv. Te iskačuće prozore pogasi, sačekaj da otkuca 7-8 sekundi, klikni gde sekunde isteknu i onda onaj zadnji korak-your download. ps: ograničenje je na fajlove do 700mb
Realno. Ne pamtim kada sam koristio rapid, cak i pre ovog sranja sa netom. Ni warez nikad nisam koristio. Sve preko torrenta radim i niti jedna stvar mi nije zafalila. Sto se mene tice mogu i da ih ugase.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Na torentima ima da se nadje vecina stvari ne znam sto se mlatite sa rapido :: :: Asus M4A88T-V Evo/USB3 :: AMD Phenom 2 960T BE 4.0Ghz NH D14 :: MSI Hawk GTX460 1Gb :: Mushkin Black Line 2x2GB 1600Mhz CL7 :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
skinuo sam dva filma,ali ne preko jdownloadera nego sam samo kopirao link u browser radilo je kako treba,ali sam se regisrtovao ovde....https://www.rapidshare.com/ :: Ne radi... i dalje je sranje za free.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: download radi u fulu.... :: :: http://www.dodaj.rs/f/2U/6q/2PTqZ23z/untitled.png
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.