Da li se kada odgledas jednom neki yt snimak samo to racuna i svaki sledeci put se ne racuna, ili se svaki put bez obzira koliko si puta pogledao snimak, racuna views?!
Odes lepo na YT, nadjes klip sa malim brojem pregleda, otvoris ga i ides refresh, kopiras link u novi tab, restartujes browser pa probas ponovo...., na kraju ce opet biti isti broj pregleda.
Odes na neki Proxy list, uzemes neku anonimus adresu, probas, kad ono povecan broj pregleda.
No da li je ovo dovoljno objasnjenje za siri auditorijum??, pozdravi Ackere u moje ime
I ja sam mislio da zapisuju jedan ip i da kada prvi put otvoriš otvorio si ga za svagda i više se ne računa ako pregledaš ubuduće.
Međutim ja sam postavio jedan klip i gledao sam povremeno da li ima nekih komentara. E pa od 0 sam sam nakucao na oko 36 pregleda jer sam svaki 2-3 dan gledao da li ima nešto novo.
Tako da moguće je, klinke koje gledaju Severinin spot po 2-3 puta u toku dana i eto ti.
na neki odredjeni period(dan na primer), ja ga nisam zapazio da budem iskren.
Mada me sad zivo interesuje razlog pokretanja ove teme, ili ti njena prakticna svrha???, jer ako je Severininih 10 miliona pregleda, onda druze trosimo tastaturu za DZ !!
ma pala neka rasprava, meni ne znam zasto je logicno da se svaki put racuna, a drugi kazu da ne, pa se tu nasao i taj spot i jos videh 10m pregleda, pa reko mora da postoji resenje koje objasnjava sve to....
:: na neki odredjeni period(dan na primer), ja ga nisam zapazio da budem iskren :: :: Mada me sad zivo interesuje razlog pokretanja ove teme, ili ti njena prakticna svrha???, jer ako je Severininih 10 miliona pregleda, onda druze trosimo tastaturu za DZ ! :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Sta ako tvoja ip adresa pripadne nekom drugom i on otvori klip, to se ne racuna :D P.S. Srbija nema 10M internet korisnika, samim tim ni toliko ip adresa.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.