Prve cetiri sezone su bile odlicne. Peta ima potencijala da `zaskoci ajkulu`. Nadam se samo da serija nece postati krvoprolice i previse over the top. Deluje mi da su prethodne sezone bile malo suptilnije. No, ova sezona (inace poslednja) ce biti podeljena u dva dela, sto meni deluje kao nedostatak ideja. Ali opet, nadam se da ce da kvalitet ostane na nivou.
Bas me zanima sta ce da urade sa sedmom i osmom sezonom Dextera. Mada mi i tu osma sezona deluje kao overkill.
Inace, ako neko prati izasla je i nova epizoda Continuum-a
Ko ne zna ništa o ovoj seriji (a inače je u pitanju sigurno jedna od najzanimljivijih i najboljih serija ikada), preporučujem da odmah počne da je gleda - od sezone 1, naravno.
Radi se o običnom čoveku, koji je bio profesor hemije u lokalnoj srednjoj školi u Albukerkiju, Nju Meksiko, koji iznenada sazna da pati od kancera sa `sigurno smrtnim ishodom`, i onda, u takvom stanju uma, odluči da počne da se bavi proizvodnjom kristalnog meta-amfetamina (droge), kako bi stvorio dovoljno novca da ostavi sopstvenoj porodici nakon njegove smrti... Naravno, tu sve počinje žestoko da se komplikuje, pa on igrom slučaja ulazi u partnerstvo sa svojim bivšim učenikom (iz te srednje škole), upliće se i u poslove sa najsurovijim meksičkim narko-kartelima koji seku glave ljudima `na dobar dan` - a svo to vreme njegov pašenog (muž od rođene sestre njegove žene) je istaknuti agent američke DEA (Drug Enforcement Administration - agencije za borbu protiv trgovine narkoticima)... I taj pašenog svo vreme pokušava da ulovi `novog i moćnog narko-bossa iz oblasti Albukerkija`, a nije svestan da drogu za tog bossa proizvodi upravo glavni protagonista/lik u seriji... (profesor hemije)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Sta je to tako zanimljivo u moralno posrnulom coveku koji je zarad dobrobiti svoje porodice resio da unisti hiljade drugih porodica tako sto ce neke od njihovih clanova uciniti `meta-amfetaminskim` zavisnicima...
Nikad mi nece biti jasni ljudi kojima je ovo glavno stivo...
I kao sto ja kazem mom sinu (13 godina) sta se bre vise iznosis na te prangijaske igre, gde je tu kreativnost, gde je tu edukativni sadrzaj, ko ce da gradi nesto kad vas igrice uce da samo minirate rusite unistavate, genocidisete...
Naravno da mu nisam zabranio igranje takvih igara ili gleda takve serije buduci da razorni uticaj takvih sadrzaja mora sam da shvati...
Sustinu problema sam shvatio kad sam jednom liku dao neke serije tipa Doc Martin, Cold Feet, The Great Expectations, TBBT i sl... a on me posle par dana pita sto mi dade ono sranje, imas li ti nesto sa `marisanjem`, onda mu dam Homeland, Nikita 2010, The Walking Death, Sons of Anarchy, SG Universe i covek me pita pa sto mi nisi odmah dao ove umesto onih sranja...
Da li treba da vam kazem koji je mentalni sklop lika u pitanju...
No nema veze nastavi ti da nas obavestavas o novo izaslim epizodama...
Polako covek serija obicna znas, da se malo zabavis ubijes vreme nasmejes i tako,
nekad valja malo da se odmori glava ,
po tebi treba uvek i samo da se slusa mocart i betoven od muzike, da se gledaju samo filmovi koji su dobijali oskare, ne da se citaju stripovi jer je to djubre nego da se gledaju pikasove i ostale slike jer samo te stvari vrede i pametne su?
ja inace nisam gledao seriju ali znam o cemu se radi i gomila ljudi je rekla da je ok i da moze da se gleda.
A ti si mi malo zvucao kao one zene sto krve video igre kad neko dete ili debil uzme pusku i pobije ljude, VIDEO JE NA TV-u , filmovi su krivi i video igre...
Da je to istina sva deca bi to radila koja gledaju tv filmove i igre, ali to naravno nije tako.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pa vidi u vecini onoga sto si napisao se slazem i primecujem da si zaboravio da kazes da svi treba da budu uredno podsisani i ocesljani, oprani iza usiju i potkresnih noktiju...
Mene fascinira samo jedno... po dolasku u Srbistan posle decenije i vise godina pita nas poznanik zasto su ljudi namrsteni... zasto se ne smeju...
A sto se tice odmaranja glave velikoj vecini u srbistanu je skoro ceo zivot glava na LERKI ...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Polako covek serija obicna znas, da se malo zabavis ubijes vreme :: nasmejes i tako, :: :: nekad valja malo da se odmori glava , :: :: po tebi treba uvek i samo :: da se slusa mocart i betoven od muzike, :: da se gledaju samo filmovi koji su dobijali oskare, :: ne da se citaju stripovi jer je to djubre nego da se gledaju pikasove i ostale slike jer samo te stvari vrede i pametne su :: :: ja inace nisam gledao seriju ali znam o cemu se radi i gomila ljudi je rekla da je ok i da moze da se gleda :: :: A ti si mi malo zvucao kao one zene sto krve video igre kad neko dete ili debil uzme pusku i pobije ljude, VIDEO JE NA TV-u , filmovi su krivi i video igre.. :: :: Da je to istina sva deca bi to radila koja gledaju tv filmove i igre, ali to naravno nije tako :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.