Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Za naseg druga debelog
STRANA 1 OD 1
nisavici Za naseg druga debelog 01.08.2012. 22:21 T46923

status: user
broj poruka: 908

http://www.forumprijateljbozji.com/showthread.php?3792-%D0%9B%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD-2012-%D0%9E%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%99%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2-a

jbt imam i ja nekog rodjaka sve kaci ove fore

:-) pozzz Berzasi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ConemaX Re: Za naseg druga debelog 01.08.2012. 22:55 #434192

broj poruka: 314
Daleko je da su ovo `fore` ovo je nesto sto svi treba da procitaju i da znaju. Ovo je nesto sto nam se desava ispred nasih ociju i nosa a mi nemamo pojma i nismo ni svesni. Tuga...

::
:: http://www.forumprijateljbozji.com/showthread.php?3792-%D0%9B%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD-2012-%D0%9E%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%99%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2-
:: jbt imam i ja nekog rodjaka sve kaci ove for
:: :-) pozzz Berzasi
ilicstefan Dokon pop i goveda krsti 01.08.2012. 22:58 #434193

broj poruka: 1577
Kao što svi znate ovo je samo bio isečak iz jednog njihovog književnog dela u kojem su deca u bolnici koja se zove GOSH. Naravno posle svih ovih kreatura dolazi Meri Popins i spašava stvar.

Drugo, da postoji zaista taj tajni zli plan, da li bi bilo pametno otkrivati neprijatelju šta ćeš da mu uradiš?

Stavite prst na čelo i razmislite.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

tortojed Ko o cemu, Srbi o zaverama, zlu uperenom iskljucivo prema njima 02.08.2012. 00:34 #434207

broj poruka: 11012
itd. Zion (Cion) je, u sirem tumacenju, preuzetom i od strane hriscanskih teologa simbol Crkve, mesta okupljanja onih koji veruju. Vavilon je, izmedju ostalog simbol zdruzenih ljudskih stremljenja, koja, kako znamo, mogu i neslavno da se zavrse (pa cesto tako i zavrsavaju).

Nego, stono rece Dobrica Cosic, na jednom sastanku Centralnog Komiteta KPJ: ``Drugovi, da mi krenemo od pitanja javnih wc-a na zeljeznickim stanicama...``. To jest, hajde da nesto malo i naucimo pre nego sto se upustimo u popovanje - ovo je link, dragi kolega Nisavici a ne ona nakaradna pisanija:

http://goo.gl/IbAjx

Daum ... 02.08.2012. 13:09 #434263

broj poruka: 12805
Koja komedija, ljudi izadjite malo napolje i uživajte u životu...

Dexter013 naslov teme je jedini zanimljiv 02.08.2012. 13:14 #434264

broj poruka: 17098
...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck @nisavici, ako si to mislio da adresiraš na mene... 02.08.2012. 18:22 #434299

broj poruka: 1886
Onda si, with all due respect, običan idiot, jer ja nikada nisam postavljao teme sa takvom tematikom - tematikom religioznih aluzija, analogija i simbolike - jer znam da na Forumu nisu poželjne religiozne teme, a i znam da ovde ima masa orangutana koji odmah skaču za vrat sa uvredama i omalovažavanjima svakome ko se deklariše kao i makar-malo religiozan - dakle - pored toga što znam da Admini ne vole ovakve teme, znam i da drugi ovde ne žele da čitaju ništa na tu temu - a bespotrebne konflikte sa idiotima ne želim, niti imam vremena za njih.

I ti bi iza mene mislio da sam ja `idiot` kada bih ja, na primer, postavio temu tipa `Za nisavica: Extra nove fotke Sladže i Džoleta Džoganija - ponovo zajedno, i izdaju novi album` - na taj način aludirajući da ti, zapravo, voliš da se baviš takvim stvarima, i da slušaš tu vrstu muzike - a lepo ti se iz sličice vidi da slušaš nešto sasvim drugo.... Ja bih, u takvoj situaciji, bio idiot - jer bih pokazao da ja tebe uopšte ne kapiram, niti kapiram koja je tvoja sfera interesovanja.

To što si postavio ovakvu temu, i na neki način je `zakačio` za mene, samo govori da si idiot koji apsolutno NIŠTA od onoga što sam ja postovao nije razumeo - jer nemaš ni kapaciteta da to razumeš... Svet vidiš u 4 nijanse od crnog do belog, i to je to. Stvari smatraš ili 100% tačnim, ili 100% netačnim/glupostima - a svet je daleko složeniji od toga, i ima mnogo nijansi od crnog do belog.
Ako sam se ja i bavio nečim što ti smatraš `zaverama`, to su bile `zavere` na potpuno drugačije teme...

A što se tiče `zavera` - i onaj fijasko sa globalnom panikom oko `svinjskog gripa koji će ubiti milijarde ljudi, pa treba svi da se vakcinišemo odmah, što pre`... U početku su ljudi koji su pričali da je to sve maslo velikih farmaceutskih kompanija - smatrani `teoretičarima zavere` - da bi se vrlo ubrzo pokazalo da su ti `teoretičari zavere` bili DALEKO pametniji od drugih.
(to samo pominjem kao PRIMER, kako ljudi OLAKO nasedaju na tu foru, da nešto `treba odbaciti i ignorisati, jer je to samo teorija zavere`).

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
nisavici Re: @nisavici, ako si to mislio da adresiraš na mene... 03.08.2012. 00:05 #434389

broj poruka: 908
Jok,tema nije bila adresirana na tebe nego na mog kolegu Debelog koji se lozi na ovakve stvari,i isto je na ovom forumu,ali se on nije javio da odmah vredja.Da sam tebe prozivao napisao bi za PhatPhucka!!!
Ne mozes da tvrdis za nekoga da je idiot posle jedne teme koja ni meni nije zanimljiva,a postavljena posle 10 piva
pozzz

:: Onda si, with all due respect, običan idiot, jer ja nikada nisam postavljao teme sa takvom tematikom - tematikom religioznih aluzija, analogija i simbolike - jer znam da na Forumu nisu poželjne religiozne teme, a i znam da ovde ima masa orangutana koji odmah skaču za vrat sa uvredama i omalovažavanjima svakome ko se deklariše kao i makar-malo religiozan - dakle - pored toga što znam da Admini ne vole ovakve teme, znam i da drugi ovde ne žele da čitaju ništa na tu temu - a bespotrebne konflikte sa idiotima ne želim, niti imam vremena za njih
:: I ti bi iza mene mislio da sam ja `idiot` kada bih ja, na primer, postavio temu tipa `Za nisavica: Extra nove fotke Sladže i Džoleta Džoganija - ponovo zajedno, i izdaju novi album` - na taj način aludirajući da ti, zapravo, voliš da se baviš takvim stvarima, i da slušaš tu vrstu muzike - a lepo ti se iz sličice vidi da slušaš nešto sasvim drugo.... Ja bih, u takvoj situaciji, bio idiot - jer bih pokazao da ja tebe uopšte ne kapiram, niti kapiram koja je tvoja sfera interesovanja.
:: To što si postavio ovakvu temu, i na neki način je `zakačio` za mene, samo govori da si idiot koji apsolutno NIŠTA od onoga što sam ja postovao nije razumeo - jer nemaš ni kapaciteta da to razumeš... Svet vidiš u 4 nijanse od crnog do belog, i to je to. Stvari smatraš ili 100% tačnim, ili 100% netačnim/glupostima - a svet je daleko složeniji od toga, i ima mnogo nijansi od crnog do belog
:: Ako sam se ja i bavio nečim što ti smatraš `zaverama`, to su bile `zavere` na potpuno drugačije teme..
:: A što se tiče `zavera` - i onaj fijasko sa globalnom panikom oko `svinjskog gripa koji će ubiti milijarde ljudi, pa treba svi da se vakcinišemo odmah, što pre`... U početku su ljudi koji su pričali da je to sve maslo velikih farmaceutskih kompanija - smatrani `teoretičarima zavere` - da bi se vrlo ubrzo pokazalo da su ti `teoretičari zavere` bili DALEKO pametniji od drugih.
:: (to samo pominjem kao PRIMER, kako ljudi OLAKO nasedaju na tu foru, da nešto `treba odbaciti i ignorisati, jer je to samo teorija zavere`)
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
ramzesIII Imam drugara... 03.08.2012. 17:59 #434502

broj poruka: 1017

Zao mi ga je, zaludeo se sa religijom.

Matematicki zavrsio sa desetkama, sada hoce da ide na selo da zivi.
Posto je slusao teoreticare zavere,koji tvrde da ce Amerika da napadne Iran i onda ce Kina i Rusija da ga brane i nastace 3 svetski rat, a prezivece samo
onaj ko zivi od svojih plodova i ne zavisi od novca i nafte.

A kad je u jednoj igrici video neke kreature sa jednim okom rekao je evo vidi obistinjuje se! posto se negde u bibliji spominju neke zverke sa jednim okom?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs