Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Svaka čast našim vaterpolistima
STRANA 1 OD 1
Vaskev Svaka čast našim vaterpolistima 12.08.2012. 16:56 T47065

status: user
broj poruka: 1673
Nikada nisam u životu gledao gore nameštenu utakmicu, ali ni to nekima nije pomoglo.

Stoga svaka čast našim momcima kako su izdržali do kraja.

P.S. Nije greh napustiti ovakvu utakmicu.

P.S.2 Naćićete i neki link na netu da ne bude off...

SRAMOTA ZA GOSPODINA KRETENA U VIDU SUDIJE

WOT Nick: Vaske
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Svaka im čast 12.08.2012. 16:59 #435620

broj poruka: 6106
što su savladali i Crnogorce i ona govna od sudija. Ovakvo natezanje i krađu u korist jedne ekipe skoro nisam video. Ni za Mađare nije se sudilo tako pristrasno.
A da ne zaboravimo i Andriju, Ivanu i Milicu.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

djokosrb Zabarska posla 12.08.2012. 18:03 #435625

broj poruka: 6876
Momci svaka cast.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Pisko Nije mi žao 12.08.2012. 18:08 #435626

broj poruka: 6670
... ni grama živaca koje sam izgubio, ali, ... iz onakvog sudačko-rezultatskog ponora, pa i ponora nedostatka igrača - može nas valjda, izvući samo taj inat.
Pribojavao sam se, ne da izgubimo, jer u ovim uslovima to nikako nije sramota, već, da se ide u produžetke, jer su sudije upravo na to išle - da nas ostave iskasapljene u produžecima da nas, onda, i bez dalje pomoći suduja ponižavaju... kad tamo a ono međutim...
Svaka čast!

Budale računaju na sreću.

filipos ... 12.08.2012. 18:20 #435628

broj poruka: 123
Pisko da se nadovezem. Za nijansu bolje je bilo sudjenje protiv italijana. Mada nam je u polufinalu nedostajalo i malo srece. Sedam ili odsam stativa i precki. Sto je mnogo mnogo je.
Dejzan Svi protiv nas a mi protiv svih 12.08.2012. 19:10 #435634

broj poruka: 3730

Ja stvarno nemam ideju zasto se vecito mi kocimo ,osporavmo pa i na kraju sabotiramo.
Razumem da su to sve kompleksi zemlja koje bukvalno mogu samo da prodju na intervenciju i pritisak ali toliki trud da se mi oteramo kuci bez odlicija ne ide mi u glavu.
Momcima svaka cast kao i ostalim osvajacima ali mislim posle fudbala,basketa,rukometa i sad ostalih disciplina treba da se pitamo zasto nas svuda koce ????Kapiram da cela evropa da napravim Dream tim u vaterpolu oduvali bih kao maslacak....
Neka ovako ce da crvene jer pored 3 sabotirane utakmice opet smo se dokopali medalje ..
AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400
Iphone 3GS 32 GB

ivanstojko Svaka cast momci 12.08.2012. 19:33 #435635

broj poruka: 400
i devojke naravno
uroshnet Nemam nista protiv crnogoraca 12.08.2012. 23:14 #435688

broj poruka: 1033
ali su nam sudije pokazale jos jednom koliko vole Srbe i Pravoslavlje i sve nase...
Momcima svaka cast, koliko terba imati muda za tako nesto i odigrati do kraja, nego tako su i nauceni da se navikavaju na nepravdu prema nama tako treniraju i tako igraju. Svaka cast, osvajace oni jos mnogo medalja za nas...
ilicstefan Svaka čast za naše ajkule 13.08.2012. 02:05 #435700

broj poruka: 1577
Plivaju kao torpeda.

Samo mi ne ide u glavu sledeće. Razvalimo Mađare kao da su ništa, razvalimo Australiju još bolje i onda dođu neki tamo italijani i oni nas pobede tek tako.

Da se ne lažemo, Mađari, Hrvati, Crnogorci i mi smo tu najjači. I sad dođe neka Italija koja je tu inferiorna i pobedi jedan od timova u vrhu.

Ajde rukomet, tu smo zaista loše igrali i ima mnogo boljih timova od nas (Španci su naravno kao i uvek glumili celu utakmicu frakturu lobanje, veće glumce u životu nisam video), ali ovo je već naš fah.

P.S.

Za plivanje me je razočaralo što onom nadrogiranom Felpsu ne može niko ništa. Štiti ga država od doping testova i sad samo uzima medalje. Da se ne lažemo, onako da uzima medalje je malo sumnjivo. Sve discipline i svuda zlato.

Boltu svaka čast, uvek kao munja. Razvalio.

Novak Djoković je razočarao publiku. Šteta, ali je zato klempavi Marej osvojio zlato (gle čuda).

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

oreshac Re: Svaka čast za naše ajkule 13.08.2012. 10:02 #435722

broj poruka: 485
Tamo neki Italijani su aktuelni svetski prvaci!!! Toliko o poznavanju materije.

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

:: Plivaju kao torpeda
::
:: Samo mi ne ide u glavu sledeće. Razvalimo Mađare kao da su ništa, razvalimo Australiju još bolje i onda dođu neki tamo italijani i oni nas pobede tek tako
:: Da se ne lažemo, Mađari, Hrvati, Crnogorci i mi smo tu najjači. I sad dođe neka Italija koja je tu inferiorna i pobedi jedan od timova u vrhu
:: Ajde rukomet, tu smo zaista loše igrali i ima mnogo boljih timova od nas (Španci su naravno kao i uvek glumili celu utakmicu frakturu lobanje, veće glumce u životu nisam video), ali ovo je već naš fah
:: P.S
:: Za plivanje me je razočaralo što onom nadrogiranom Felpsu ne može niko ništa. Štiti ga država od doping testova i sad samo uzima medalje. Da se ne lažemo, onako da uzima medalje je malo sumnjivo. Sve discipline i svuda zlato
:: Boltu svaka čast, uvek kao munja. Razvalio
:: Novak Djoković je razočarao publiku. Šteta, ali je zato klempavi Marej osvojio zlato (gle čuda)
:: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`
:: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#
tortojed ilicustefane, sad si me razocar`o k`o Kristina! Sa wikipedije: 13.08.2012. 10:16 #435724

broj poruka: 11012
``The Italian men`s water polo team has won 6 Olympic medals, 5 World Championships, 5 World Cup, 10 European Championships medals, and one World League medal, making them one of the most successful men`s water polo teams in the world...``

Nekada, davno, na vaterpolo-tronu Evrope, smenjivali smo se mi (Yugoslavia), Madjari i Italijani. Ostali nisu mogli ni da prismrde...

ivanstojko Re: ilicustefane, sad si me razocar`o k`o Kristina! Sa wikipedije: 13.08.2012. 11:36 #435737

broj poruka: 400
Nista se nije promenilo, `samo` su se raspale Jugoslavija i Srbija i Crna Gora i dobili smo vecu konkurenciju

:: ``The Italian men`s water polo team has won 6 Olympic medals, 5 World Championships, 5 World Cup, 10 European Championships medals, and one World League medal, making them one of the most successful men`s water polo teams in the world...`
:: Nekada, davno, na vaterpolo-tronu Evrope, smenjivali smo se mi (Yugoslavia), Madjari i Italijani. Ostali nisu mogli ni da prismrde..
MaliAbner Re: Re: ilicustefane, sad si me razocar`o k`o Kristina! Sa wikipedije: 13.08.2012. 13:31 #435749

broj poruka: 7779
Nemoj majstore o konkurenciji u vaterpolu...
Pa to je raspad od sporta, kod nas se samo vk partizani nekako drze (najzalije mi je sto su privatizovali SRC Banjica)...
Ostali su smesni...

A na evropskom nivou sta reci kad VK Crvena Zvezda igra neke evro kupove a do pre par godina je bila u istom stanju klinicke smrti u kome se trenutno nalazi KK Crvena Zvezda...

Rusa skoro da nema a bili su bauk, nemci i rumuni nestali, tu i tamo ima po neki kazahstanac i to je to...

Pravi raspad od sporta...

Naravno ne zelim da umanjim znacaj osvojene medalje nego se samo prisecam kakav je to sport nekad bio a sad je samo bleda senka...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Nista se nije promenilo, `samo` su se raspale Jugoslavija i Srbija i Crna Gora i dobili smo vecu konkurencij
:: :: ``The Italian men`s water polo team has won 6 Olympic medals, 5 World Championships, 5 World Cup, 10 European Championships medals, and one World League medal, making them one of the most successful men`s water polo teams in the world...`
:: ::
:: :: Nekada, davno, na vaterpolo-tronu Evrope, smenjivali smo se mi (Yugoslavia), Madjari i Italijani. Ostali nisu mogli ni da prismrde..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs