Uglavnom prvo sam mislio da je neki fake,zajebancija i sta vec,ali onda sam pitao i dobio odgovor od lika koji je okacio,kaze sto se tice slike (da nije 3d)i pre svega(posto se na to kako covek kaze i ne obraca paznja)zvuka,ovo naj od naj,radi 100%,samo mora da se pusti preko power dvd-a,kaze samo tamo je uspeo da pokrene da radi normalno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Verujem da je odlicno, ali ko jos ima vremena to da skida? Bolje dati koji dinar i uzeti Blu-Ray iz video kluba, nego se za*ebavati sa skidanjem ~250GB preko torrent-a koji ima < 50 sejaca. A i mnogo je nezahvalno po pitanju prostora na disku pa se ovo (po meni) isplati samo onima koji imaju BD `pisac`. Ko ima zivaca, samo napred!
Pravio sam već poredjenja prvog dela Transformersa izmedju BD50 verzije od 40 i kusur GB i 1080p mkv ripa od 12GB. Razlike u slici praktično nema. Senke i crne površine su malo čistije ali kad se odaljiš od TV-a nema razlike. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Sa ovim nasim brzinama je pravo mucenje... a i treba mesto obezbediti...
Kad spomenuh mesto na HDD-u...Skoro sam nesto ceprkao preko DC++ Hub i naletim na lika koji sheruje oko 100Tb, jbt. Skinem mu file list i nisam mogao da verujem sta sve tu ima...Filmovi poredjani po abecedi, milion...HD filmova...Extra
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ovo je za neke opasne nerD-ove i zestoke fanove koji balave da svuku ovo za kolekciju ja sam skinuo paket mislim oko 50,60GB sto je sasvim dovoljno, ko ima 22-24` monitor i neki 5.1 nema sanse da primeti razliku ni video ni audio
I ja sam pravio poredjenje sva tri dela sa rip-ovima od po 15-ak giga. Gledao sam kod drugara na 50` LCD-u i ima razlike, nije da nema, ali je zanemarljiva. Po meni su 15-20GB rip-ovi sasvim dovoljni. S druge strane, na BD50 je toliko dobra slika da se vidi i najmanja greskica u filmu, pa i to ume da bude iritantno ponekad (u `Dark of the Moon` je ovo posebno naglaseno - desetine manjih i nekoliko vecih greski, preko kojih se ne moze preci tako lako).
@gilopile Nije vise ni brzina neta toliki problem, koliko je problem samog torrent-a (citaj - ljudi), koji i nakon godinu dana ima samo 10 sejaca.
:: Pravio sam već poredjenja prvog dela Transformersa izmedju BD50 verzije od 40 i kusur GB i 1080p mkv ripa od 12GB. Razlike u slici praktično nema. Senke i crne površine su malo čistije ali kad se odaljiš od TV-a nema razlike :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.