Pre par dana mi je na skype stigao zahtev za prijateljstvo od kaabuy firme koji sam naravno odbio,medjutim juce se setim imena i bacim oko na net,nadjem sajt i imam sta da vidim.Maltene upola cene nekih veoma popularnih prozvoda.Imaju svasta kunu se u original,garanciju itd. Cene su stvarno veoma niske,cak i nerealno niske,postarina takodje ista za sve?! Procesljao sam ceo sajt i navodno oni nabavljaju direktno od proizvodjaca,ne placaju prostore,radnike pa je zato jeftino. Na netu se ne pominje bog zna sta o njima i malo je ljudi pominjalo da je kupovalo preko njih. Sve mi mirise na neku prevaru. Sta vi kolege misite o ovome? Da li da se rizikuje ili ne? Jel ovo dobitna kombinacija ili propast? Evo linka sajta...
China i jos pise `We recommend Western Union`. Preko WU ne mozes da im udjes u trag, posaljes pare i proizvod dobijes nikad. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ovo ti je samo o domenu > neko ko ozbiljno radi online prodaju registrovao je domen na samo godinu dana ??? Plus je na istu firmu pre ovog imao na desetine domena ??? Evo ti sa `whois` sajta....
Below is the report for the domain owner `SU FU`. Our records show 136 currently registered domains and 123 previously registered domains with that search string in the WHOIS record. The oldest record in our archive for which your search string appears is for the domain SFLARTS.COM and was captured on 05/08/2005. There are 31 unique nameservers used on the current domain list and 25 additional unique nameservers used on the historical list.
Dakle, preferira WU ili Money Gram. Sto rece kolega, nema sanse da mu udjes u trag. Svaki OZBILJAN online prodavac ce preferirati Bank wire transfer, jer i u Kini je velika zajebancija sa Pay Pal-om. Po meni, on zajebe nekoliko desetina (ili stotina) kupaca - i onda tutanj!
Zaobidji ih.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ne vidim stvarno zasto bi rizikovao tako nesto. Bolje plastis malo vise ali od normalnih sajtova da porucis. Sta ceprkate po nekim sacuvaj boze mestima. Milion je takvih kao da ste juce seli za internet. Imate 20-30 prodavnica 15 u USA 15 u Evropi pa kupuju. Isporuka je veoma brza. A ako ne mozete sve je vise ljudi koji nedeljno narucuju robu pa im platite malu nadoknadu i to je to. A imate i profi firme koje se bave time.
Jbt Ne verujem koji su to prevaranti! A ono za domen ne verujem koliko su ih pakovali! 123!? :D Jbt oni ne znaju da stanu. Cccc Sramota cime se ljudi bave. Ali dobro boze moj ima nas raznih. Hvala vam na odgovorima. Pozdrav svima P.S. E-bay je i dalje zakon
bato ovo je takva prevara da se oseća na kilometar kako smrdi na uvkarenost.
ajped kad izaže sa trake ne košta 300 dolara a ne u slobodnoj prodaji.
mada ja bih posvetio malo vremena za guglanje po netu, verovatno se neko upecao pa negde saopstio svoje iskustvo. moguce je da gresim ali 99% ovo je prevara :)
To je poremeceno misljenje ja nijedan proizvod nisam nikada brze imao od dana izlaska nego EVGA Z77 FTW, a i GTX670 serija se pojavila tako brzo kod nas. Znaci gledao sam Alternate.de nisu imali ni plocu ni sliku, posle nedelju dana od kako sam je ja imao se pojavilo ime i cena ali jos nisu stigle ali je moglo da se plati vec je bilo reseno. Znam da je samo EVGA, EVGA Europe Newegg i nisam siguran za Amazon imali u ponudi kada sam je ja dobio. Pa nije to ASUS da ASUSovi fanovi kupuju malecke plocice u Big Tower kucista jel se cekaju refurbisher Formule. :). Znaci nikada nisam brze dobio nesto sto se pojavilo u svetu sto sam hteo, ja da sam ROG Fan ja bi i dalje cekao Z77. Nema to veze nisacime ja sam rekao EBAY je mesto odakle ne bi kupio. Sa EVGA Foruma nemam nikakv problem jel je praksa da se posle takvih transakcija i red napise da li je stiglo kako je stiglo i da li radi.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.