Blejim na kompu dok devojka prebacuje kanale i spazimo da kod onog retarda Ognjena Amidžića gostuje Bob Sapp, profi MMA fighter koga zovu životinja jer lik ima preko 2m i 160 kila.
Elem, u jednom momentu Ognjen predstavlja neku sirovinu koja ustaje iz publike, i to je navodno lik sa kojim Sapp treba da se bori ovde u Beogradu: kreću sitne prozivke kako će ovaj da padne u Beogradu i odjednom: tuča.
Ja ne mogu da izrazim gadjenje ka toj televiziji i ne mogu da verujem da je neki retard smislio da dovede tu sirovinu u emisiju da proziva gosta iz druge zemlje. Nikad me nije bilo toliko sramota što sam Srbin :(
Bob Sapp poslednjih godina sluzi kao vreca za udaranje iako je nekada 2 puta pobedio jednog od najboljih boraca K-1 Ernesta Hoost-a. Ovo lomljenje scenografije je namesteno kako bi se narod primio a ovaj propali borac uzeo neki dinar (kao kad su iscenirali svadju izmedju Sapp-a i Tyson-a). Bas me cudi da je neko uopste dovukao njega ovde,mozda su to dogovarali na njegovoj poslednjoj borbi u Ljubljani... A inace tuca je bila u stilu `lude kuce` samo je falio onaj kralj svega i svacega (sto je sa krunom i zezlom isao da glasa)
Bilo kako bilo, kakvu sliku ovo šalje uopšte o nama? Namešteno ili ne nije bilo sportskog komuniciranja. Ne pratim uopšte kakav je taj Sapp, samo sam hteo da ko je da ljudi ne pitaju. __________________ Scourge of PCBerza
Pink je privatna televizija, uradiće sve kako bi dobili gledanost i pare, to kako će ostvariti taj cilj njima nije bitno.
I ja sam na kratko video to nazovi tuču. Iz aviona se vidi da je namešteno. Oni su kao veverice i nisu videli da je njegov protivnik došao u studio, ma nije nego.
Tu je jedna druga stvar koja me je daleko više užasnula, naime na Prvoj su u `Veče sa Ivanom Ivanovićem` gostovali najbolji kadeti vojne akademije, najboljeg kadeta pešadije u najbolju ruku mogu da opišem kao čoveka ispranog mozga koji je sada propagandna mašina. Nešto u njegovom pogledu i u njegovim odgovorima mi izaziva jezu.
verovatno dobijaju duplu dozu fluora u vodi (mislim na kadete)
:: Pink je privatna televizija, uradiće sve kako bi dobili gledanost i pare, to kako će ostvariti taj cilj njima nije bitno :: :: I ja sam na kratko video to nazovi tuču. Iz aviona se vidi da je namešteno. Oni su kao veverice i nisu videli da je njegov protivnik došao u studio, ma nije nego :: :: Tu je jedna druga stvar koja me je daleko više užasnula, naime na Prvoj su u `Veče sa Ivanom Ivanovićem` gostovali najbolji kadeti vojne akademije, najboljeg kadeta pešadije u najbolju ruku mogu da opišem kao čoveka ispranog mozga koji je sada propagandna mašina. Nešto u njegovom pogledu i u njegovim odgovorima mi izaziva jezu :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Bob sapp je bio smejurija kad je došao u K1 negde 2005-e godine, ali je kasnije postao skoro pristojan borac. Posle je napustio K1 i otišao u MMA, nisam video nijednu njegovu MMA borbu, ali čim gostuje ovde mogu misliti kako mu ide karijera. A svađa je nameštaljka da bi se promovisao meč i posrana emisija, toliko je providno da je jadno kao i sve ostalo na govnarskoj televiziji.
:: verovatno dobijaju duplu dozu fluora u vodi (mislim na kadete :: :: :: :: Pink je privatna televizija, uradiće sve kako bi dobili gledanost i pare, to kako će ostvariti taj cilj njima nije bitno :: :: :: :: I ja sam na kratko video to nazovi tuču. Iz aviona se vidi da je namešteno. Oni su kao veverice i nisu videli da je njegov protivnik došao u studio, ma nije nego :: :: :: :: Tu je jedna druga stvar koja me je daleko više užasnula, naime na Prvoj su u `Veče sa Ivanom Ivanovićem` gostovali najbolji kadeti vojne akademije, najboljeg kadeta pešadije u najbolju ruku mogu da opišem kao čoveka ispranog mozga koji je sada propagandna mašina. Nešto u njegovom pogledu i u njegovim odgovorima mi izaziva jezu :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: ::
A sta si drugo ocekivao od pinka? :)) HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580
Zalosno je, ali istinito: kompletna svestka televizija danas zivi od
15.09.2012. 00:13
status: user broj poruka: 11012
namestaljki, laznih candid cameras, ``reality show-a`` itd.. Nivo vise, jednostavno, ne postoji (bezdan je to!). Kazem: na zalost, jer nije vezano samo za Balkanland - kamo srece da jeste... Sto se tice konkretnoga dogadjaja, bilo bi to jos i hajde-de, da nije ofucano do bola - gost je, kobajagi, iznenadjen pojavom svoga buduceg rivala (kao fol - nije znao da ce ovaj da bude prisutan), pocinju ``dobacivanja`` koja prerastaju u ``pretnje`` i (kao fol - zamalo) tucu... Pa to je stos iz vremena kada je Kasius Klej (Muhamed Ali) ``izazivao``, ``prozivao`` i ``vredjao`` Sonija Listona (60-ih godina proslog veka, hej!)! Sto bi rekao Bob Dilan: fifteen jugglers, five believers (bulumenta opsenara, a tek nekolicina posmatraca koji se ``upecaju``)...
Inace, taj Amidzic je smrad zesci, nesto kao Kobajaga u ``zabavnoj`` muzici (sve su pesme Kobajagine ljigave i gadne, Poljubi me, sa usnama k`o zgazenim gownima...), ali i to nije izuzetak, naprotiv - pre ce biti pravilo (verovatno bi se na prste jedne ruke mogli nabrojati zdravi, pametni i moralni ljudi u ovom biznisu, to jest, ``bizmisu`` zvanom Serbian tv...
Za pink se zna: vlasnik je ovejani tajkunokrimos, izastao na plodnom tlu djubrista zvanog Sobodanova Srbija...
Druze,izadji iz kuce...Sedi u kafic neki pored puta,recimo u Bulevaru,na Terazijama,i samo gledaj za pola sata kola koja prodju i racunaj vrednost doticnih....onda dodji ovde da zajedno lecimo frustracije.... SLS Amg,Porsche Panamera,ferari,lamborgini, kod nas ima cega oces,naravno svaka druga budala vozi Porsche Cayenne,turbo i gts verzije,Bmw x6,x5,Range Rover,i sport hse verzije itd... Zakon je kod nas ovakav, postenog i dobrog coveka jebe ko stigne, dok ostali rade sta oce, ko ima vlast njemu se moze sve,i to je otprilike to... Evo sad skoro onu devojku sto je zgazio lik sa dzipom,nikom nista, majka dobila odstetu 5000 evra ! EJ BRE , pa meni dodje sad da ga jurim da ga koljem,al takvih primera kod nas ima kolko oces... evo baci pogled...
Amerikanci zive na tlu na kom su ubili preko 50 000 000,pedeset miliona indijanaca,oni sada ubijaju dalje,nakon drugog svetskog rata,samo skacu od zemlje do zemlje i ubijaju neduzan narod...Ukljucujuci i nas 1999 i nadalje...
Sta da oseca onda prosecan Amerikanac ? ILI Hrvat ? Hrvati su pobili samo u proslom veku preko 2 000 000 Srba, sta oni da kazu ?
A gledaj malo strane televizije kad vec gledas TV, pa da vidis sta su pacenici...Sve to sto gledas nasi su pokrali sa zapada,sta mislis zasto su nam takve emisije? upravo zato sto se sve krade,tako da i to sto si ti sad gledao je bilo vidjeno u istoj toj Evropi koju svi vole i Americi pre dosta godina...
A nebi se kralo da su ovde pravi sistemi vrednosti,vec naravno kao i na zapadu, i ovde se ceni sve nenormalno,pevacice,sportisti i drugi zaradjuju milione, dok pravi mozgovi eventualno zarade koji koji milion... Ali takvi su retki i vecina ih je u politici,doduse u politici se kod nas obrne i najveca lova... Geniji su svuda oko nas, neki odu iz zemlje,drugi ostanu,vecina zivi prosecno,kao i sav narod...
Ali zasto te genije niko ne slusa ? ZAsto oni ne prave TV program ? Zato sto budala i glupav ne razume pametnog,kao sto pametan ne razume budalu...Otud takvi i voditelji,televizija,i izopaceni sistemi vrednosti ! Da bi narod postao glupav,i tupav,upravo ovakvim sistemom postali smo kao zapad,upravlja se nama iz medija,ali smo davno oguglali na sve,pa nam se dogadja ono sto nam se dogadja...
Niko na nista ne reaguje,al zato svi svoje frustracije lece na ulici,u prevozu,i na mestima gde smeju da glume ludilo...
Na kraju ima pitanje,dokle ce sve ovako da ide,zasto se ne pobunimo,ne probudimo?
Zato sto pored zapadnog rezima,nama vlada zapad...On je ovde,i svaka pobuna,je unapred ugusena.... A sve budale i glupaci kod nas jos i vole zapad,i onda ne vredi boriti se nizasta....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Blejim na kompu dok devojka prebacuje kanale i spazimo da kod onog retarda Ognjena Amidžića gostuje Bob Sapp, profi MMA fighter koga zovu životinja jer lik ima preko 2m i 160 kila. :: :: Elem, u jednom momentu Ognjen predstavlja neku sirovinu koja ustaje iz publike, i to je navodno lik sa kojim Sapp treba da se bori ovde u Beogradu: kreću sitne prozivke kako će ovaj da padne u Beogradu i odjednom: tuča :: :: Ja ne mogu da izrazim gadjenje ka toj televiziji i ne mogu da verujem da je neki retard smislio da dovede tu sirovinu u emisiju da proziva gosta iz druge zemlje. Nikad me nije bilo toliko sramota što sam Srbin : :: :: Evo i snimka :: http://www.haber.ba/showbiz/televizija/17919-tucnjava-na-snimanju-emisije-ami-g-show-video.htm :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza
Ja izbrisao Pink po odavno !!!! Kad je rec o Bob Sapu, pratim ga odavno i mogu ti reci da on i jeste za Pink. Lik je karikatura. Prepumpan steroidima i kao takav zabavlja siroke narone mase. Mirko Cro Cop ga je izuo na pravi nacin u K1. http://www.youtube.com/watch?v=CUYJMPSapXY
Bob je uglavnom pobedjivao neznalice i uplasene tipove. Sada kada je provaljen redovno dobija batine i izigrava dzak . Cista sirovina bez mozga. Lik ima 160 kg, po nekim papirima cak 170kg !!! Ovo nije prva namestaljka ovog tipa, ima ih jos . Uopste me ne cudi sto je dosao na Pink.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Booo, pa nisam isfrustriran da gledam po ulici šta se vozi i da se bedačim. Moja životna filozija je da gledam svoj put ispred sebe a za ostalo me zabole. Nemaš ništa od toga Milunka što vodiš računa o drugim nebitnim ljudima. TV kad kratko gledam samo šetam izmedju 2 kanala: Travel i Discovery, na ovo sam slučajno nabasao (tj. moja devojka)
Glupava je nameštaljka, ali napomenuo sam ovo čisto da se vidi koliko su jadni i ljigavi ovi sa Pinka, sramota čoveče jer neko će da gleda to i svašta da pomisli o nama. __________________ Scourge of PCBerza
Jedna polovina da bi mogla da ga pljuje a druga polovina da bi se uzivela !!!
Po meni je to pre dvadesetak godina kad je pocinjala bila jedna od boljih televizija sa najboljim serijama i filmovima a onda su ih uzeli narodnjaci, grand, glod, JV ne UV nego JV... i ostale govnjive produkcije...
Kad pogledate program koji vam se nudi na ostalim televizijama shvatite da su svi isti...
Ja sam se toga resio jer evo vec dve godine ne gledam TV, ali bukvalno imam samo lokalne malezanske kanale koje ne gledam posto ne divanim `Bahasa Malay` indijankse kanale takodje ne gledam zato sto je Thamil takodje nepoznanica za mene... Ima par kineskih kanala (singapurcani) koji daju poneku emisiju na engleskom ali me smara posto je sve u fazonu `oni imaju talenta`...
Kad su mi se moji pridruzili ovde pre dva meseca vrsili su strahovit pritisak da uzmemo Astro kablovsku na sta sam ih lagano iskulirao tako da su se sad vec navikli...
Internet je keva neka sranja koja te nerviraju ides na stranice koje te zanimaju i to je to... nema pumpanja mozga... a te K1 i MMA ne volim da gledam zato sto sam misljenja da bi ih sve od reda slagao ko klade sem mozda semi silda... mada bi i on u ringu posle par minuta spavao ko lav...
ALI JEDNA STVAR JE NEVEROVATNA, KOLIKO AGRESIVNOSTI U IZJAVAMA NA RAZNE TEME !!! TO DEFINITIVNO GOVORI NESTO...
KAO NACIJA DOTERANI SMO DO ZIDA I NEMA DALJE TE SMO POCELI DA REZIMO JEDNI NA DRUGE KO PASCE KAD GA SATERAS U COSAK !!!
NECE JOS MNOGO VREMENA PROCI I POCECEMO DA SE UBIJAMO ZBOG NEADEKVATNOG POGLEDA, ILI SLUCAJNOG CESANJA U MIMOILAZENJU, GURANJU PRILIKOM ULASKA U GSP, ITD...
ZALOSNO JE STO NIKO NE DIZE GLAS PROTIV TAKVOG STANJA NACIJE !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Milunka ovi su za pokojnu devojku dobili taman toliko da plate nekome da u njihovo ime izjednaci rezultat...
Na tv-u gledam sport i nerviram se,a ponekad me nasmeje ona budala Aca Stojanovic sa svojim gafovima. Van arena sporta i ,,bolje zivota``(kad se sete da puste neku utakmicu)gledam samo History.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
`Sap`, inače, na engleskom znači budala, glupak, naivčina
15.09.2012. 12:39
status: user broj poruka: 1886
I onda izvucite zaključak zašto se nabildovao do 160kg... Sve je počelo od prozivanja još u osnovnoj školi... Morao je da postane jak da bi sprečio da ga čitavog života prozivaju i zajebavaju zbog prezimena...
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Re: `Sap`, inače, na engleskom znači budala, glupak, naivčina
15.09.2012. 14:41
status: user broj poruka: 7779
Cale ga takvog napravio...
:: I onda izvucite zaključak zašto se nabildovao do 160kg... Sve je počelo od prozivanja još u osnovnoj školi.. :: Morao je da postane jak da bi sprečio da ga čitavog života prozivaju i zajebavaju zbog prezimena.. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
MI smao ovakve budale mozemo da dovedemo... Normalan kod nas ne ce ni da dodje, samo ovakve dijabole. Cobanska drzava. Nista cudno seljacine bili seljacine ostali.... debil doso kod debila da se druze
E sad si se ozbiljno zamerio nekim clanocima foruma... Nisam taj clan...
:: MI smao ovakve budale mozemo da dovedemo.. :: Normalan kod nas ne ce ni da dodje, samo ovakve dijabole :: Cobanska drzava :: Nista cudno seljacine bili seljacine ostali... :: debil doso kod debila da se druze
Mali Oftopic Nekad bilo, bile su zaista dobre serije a svakog vikenda je bio maraton fimova, takođe su bile i neprevaziđene nindža kornjače.
Bio je Dosije X, Nikita, Zvezdana Kapija... Imalo ih je mnogo i ne mogu baš svih da se setim, program im je bio daleko kvalitetniji, imao si šta i da pogledaš, nije bio savršen ali je bio dobar.
Onda kada je emitovana Kasandra i ostalo đubre je počelo da se emituje. Tad su oni počeli da uvoze one debilne serije i videli kako se narodna masa drogira sa tim, posle je došao i Grand i onda je sve završilo ovde gde je sada.
Sve što pogledam na tv-u su vesti na prvom, the big bang theory na B92 i Veče sa Ivanom Ivanovićem, to jedino gledam.
:: Po meni je to pre dvadesetak godina kad je pocinjala bila jedna od boljih televizija sa najboljim serijama i filmovima a onda su ih uzeli narodnjaci, grand, glod, JV ne UV nego JV... i ostale govnjive produkcije.. :: :: Kad pogledate program koji vam se nudi na ostalim televizijama shvatite da su svi isti...
Vece sa Ivanom Ivanovicem... jos gore nego onaj debil na Pink-u... pa njemu pisu prezvakane fore, na bubicu mu javljaju gde da pogleda, kad da se nasmeje, etc...
Bogu hvala sto me je resio televizije na dve godine...
Cak sam i filmove prestao da skidam posto nema vise nista posteno sto bi covek mogao da pogleda... Sto valja pogledam u bioskopu i priznajem to je ovde daleko losije nego u BGD, slika ocajna uz dva titla malezanski i kineski... uzas...
Citam knjige i totalno sam se razocarao u Igru Prestola ili u originalu `Pesma vatre i leda`... jebes ga kad citas imas vremena da razmisljas a kad gledas samo gledas i to je to...
:: Mali Oftopi :: Nekad bilo, bile su zaista dobre serije a svakog vikenda je bio maraton fimova, takođe su bile i neprevaziđene nindža kornjače :: :: Bio je Dosije X, Nikita, Zvezdana Kapija... Imalo ih je mnogo i ne mogu baš svih da se setim, program im je bio daleko kvalitetniji, imao si šta i da pogledaš, nije bio savršen ali je bio dobar :: :: Onda kada je emitovana Kasandra i ostalo đubre je počelo da se emituje. Tad su oni počeli da uvoze one debilne serije i videli kako se narodna masa drogira sa tim, posle je došao i Grand i onda je sve završilo ovde gde je sada :: :: Sve što pogledam na tv-u su vesti na prvom, the big bang theory na B92 i Veče sa Ivanom Ivanovićem, to jedino gledam :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: :: Po meni je to pre dvadesetak godina kad je pocinjala bila jedna od boljih televizija sa najboljim serijama i filmovima a onda su ih uzeli narodnjaci, grand, glod, JV ne UV nego JV... i ostale govnjive produkcije.. :: :: :: :: Kad pogledate program koji vam se nudi na ostalim televizijama shvatite da su svi isti...
koji vam je .. bob sapun je legenda .. neverovatna pojava u ringu .. chist show .. od tehnike ima najverovatnije mp3 player .. ali je dobrica .. prvi put je dobio batina od cro pandura kad mu je slomio vilicu .. davno
tuca .. naravno .. samo sto mu je ova nasa budala pocupala svu kosu ..
i ko je uopste ta srpska idiotcina koja je dovela sapa nebi li nekako se i njegovo ime culo u tim krugovima ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.