Da bre, ubacuju cheat cak i kad kake, ne bi li brze izaslo...:)
Definitivno vise nema ni dobre i originalne sale, sve se kopira sa googla...Najzesce mi je kad dobijem Bozicnu cestitku skinutu sa neta. Poceli smo sablonski da se ponasamo i zivimo....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ranije kad nije bilo mobilnih (da deco mobilni nisu oduvek prisutni) kao ni interneta (dial up deco pogledajte sta to znaci), kad je nekome rodjendan moras sam da se setis i da NAZOVES tu osobu licno, da popricas i cestitas mu/joj.
A danas sto ti kazes sve sablonski, telefon ti kaze ej tom i tom je rodjendan, ili skype, najvise mrzim kad mi neko posalje poruku kao srecan rodjendan i slicno, na te ni ne odgovaram sa hvala samo iskuliram,
uzmi jebeno bre podigni slusalicu ko covek i nazovi, ovo ispada samo iz kurtoazije sms i cao kao neka obaveza koju je red odraditi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Upravo to Gledam kod drugara na fejsu, iskocili svi kojima je rodjendan i krenuo copy/paste istu cestitku svima, mislim onako preko kurca. Ne kontam u cemu je tu fora, zasto nekom nesto cestitati ako ti nije stalo, bar da mu napises koju rec iz svoje tikve, pa ajd...Napravicu mu neku skriptu da automatski salje cestitke pa da ne mora ni da kopira...jbt. Bem li ga, stvarno bedak, ne znam kako bih to nazvao...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ali prc ovi smradovi kreatori ludare su ubacili skriptu koja zajebe ove iz slagalice i mozes nesmetano da imas 100 prozora pride.Kao sto rekoh gubljenje vremena!!!
Svako jutro uz kafu odigram po 2 nase i 2 na engleskom.[ zavisi od tokena ] Ali u zadnje vreme primetan je broj varalica sa ludare.com. Kad vidim u prvoj igri da je neko nasao rec od 12 slova gasim komp.
Ako ništa drugo onda partija sa prijateljom, za mnoge je to dovoljno (ili bi barem tako trebalo da bude)
:: ali prc ovi smradovi kreatori ludare su ubacili skriptu koja zajebe ove iz slagalice i mozes nesmetano da imas 100 prozora pride.Kao sto rekoh gubljenje vremena!! :: :: ::
... ako veza puca gubi se konekcija sa serverom (naravno) i umesto da server čeka da se veza ponovo uspostavi određeno vreme on nastavlja igru tako da se tebi pripisuju prvi odgovori sve dok se ne zakačiš a, dotle si uveliko izgubio partiju. Što se mene tiče, ja sam sa igrom završio
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.