U Hobitu se prvi put spominje prsten koji je u vlasnistvu Goluma, a koji ce Bilbo Bagins da nadje dok bude bezao od orkova u pecini neke planine, tako pocinje cela prica oko prstena koja je glavna radnja posle u Gospodarima. Ja sam prvo procitao Hobita, pa tek posle Gospodare, takav je redosled i lakse pohvatas radnju i pricu oko prstena.
Meni je samo zao sto sam postao ovca i ljakse,pa danas citam(ne racunajuci kad ucim)it casopise i sportsku stampu.Drugim recima Hobt i gospodar procitao nisam,a omiljeni film.
Jbg davno prosla vremena kad sam morao u gimnaziji iz srpskog svaku lektiru da procitam.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
tu se prvi put spominje prsten kad sam bio klinac `96. Gospodar Prstenova se ljudima svidja i ne svidja, ali ko je citao te knjige kao dete ne moze da ne bude odusevljen filmom. Jedva cekam trilogiju Hobit young again
Kakva je knjiga? Ja sam poceo da je citam posle Hobita i Gospodara, ali me je smorila posle 20 strana. Nesto je objasnjavano ko je kada sta bio, kada se sta desilo, bas je zgusila, pa sam se smorio i batalio. Ako me secanje dobro sluzi... davno je bilo...
:: tu se prvi put spominje prste :: kad sam bio klinac :: `96 :: Gospodar Prstenova se ljudima svidja i ne svidja, ali ko je citao te knjige kao dete ne moze da ne bude odusevljen filmom :: Jedva cekam trilogiju Hobi :: young agai :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
je da je i meni knjiga opasan smor, ali me je (kao i za svaku drugu knjigu) bilo sramota da je ne procitam, a covek ulozio toliki trud da je napise. Uvek pomislim da mi nesto promice i da necu znati da li je knjiga dobra ili losa ili stagod dok je ne procitam do kraja.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.