Re: `ŠTREBERI` (Big Bang Theory) - NOVA SEZONA 6 je počela
28.09.2012. 09:18
status: user broj poruka: 19078
poceo sam da gledam tu seriju i uopste me nije odusevila, obrisao sam je, uopste mi nije smesna i zabavna kao recimo Joiey ili Friends svojevremeno.. treci kamen od sunca.. itd., bas mi je dosadna, mislio sam da je stvarno dobra koliko su je hvalili
:: Mali trailer: http://youtu.be/1ZaLTWkte9 :: :: Ostatak potražite u `zalivu gusara` : :: :: P.S. Takođe je dostupna i prva epizoda sezone 10 od `2 ipo muškarca`. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ja licno ne mogu da gledam prjatelje , big bang teoriju i slicne serije, suvise mi je predvidivo, losa jeftina gluma nemoguce situacije i razgovori i za mene licno uzasno iritantni smeh na najmanju glupu foru.
A ne svidja mi se taj humor npr.
kao neki lik je strava blesav / lud, padne parce torte na pod i on jede sa poda direkt usitma, drugi lik ga pita neces valjda to da pojedes a on kaze pa greota da se baci, i onda ide urnebesni snimljeni studijski smeh. jbg nije mi smesno.
Od tih seriha jedino mogu da progutam two and a half man, a i to onako... za posle rucka.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Jbg, prvo gledajte pa sudite, ovako je glupo da se komentariše nešto što niste ni pogledali. Serija inače ima fenomenalan humor, nepredvidiv i jedan od glavnih glumaca je već Emmi nagradu dobio što dovoljno govori da li dobro glume ili ne. __________________ Scourge of PCBerza
Da ne govorimo sto u tome ne vidim svrhu, odnosno da isto ponasanjem smatram suvim pametovanjem, sopstvenim fetishom ili ti cistim kao moonshine spamom.
Meni su super sitkomi kao sto su The Big Bang Theory i How I Met Your Mother ali serije koje me trenutno odusevljavaju su Boardwalk Empire, Breaking Bad, Family guy.
Re: `ŠTREBERI` (Big Bang Theory) - NOVA SEZONA 6 je počela
28.09.2012. 13:07
status: user broj poruka: 40
Fala majstore. Baš sam se pitako kad ce da krene. Žena i ja odgledali na nagovor svastike koja je doktor fizike pa se pronašla... Meni se serija sviđa. A i pojavila se Summer Glau Meni je to dovoljno
:: Mali trailer: http://youtu.be/1ZaLTWkte9 :: :: Ostatak potražite u `zalivu gusara` : :: :: P.S. Takođe je dostupna i prva epizoda sezone 10 od `2 ipo muškarca`. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Uuu, ja sam tek pre mesec dana cuo za Breaking Bad, skinuo i od prve epizode se potpuno navuko na seriju... Family guy nisam nesto gledao, ali American Dad je extra... Naravno, ni ne pominjem South Park da mi je omiljeni crtac, jer se to ko mene podrazumeva...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: Meni su super sitkomi kao sto su The Big Bang Theory i How I Met Your Mother ali serije koje me trenutno odusevljavaju su Boardwalk Empire, Breaking Bad, Family guy. :: :: Da li je neko od vas gledao Go On ili Last Resort :: Go O :: http://www.imdb.com/title/tt2300923 :: Last Resor :: http://www.imdb.com/title/tt2172103 ::
The Big Bang Theory malo smara u početku, ali vremenom postaje bolja.
Two and a half men je dobra, beskompromisno se ide na humor i nema smaračkih, `tužnih` scena. Svaka iole ozbiljna situacija je izvgnuta podsmevanju. Za svaku pohvalu.
Malcolm in the middle je neprevaziđena što se tiče nekih stvari. Opšte ludilo.
Ipak, najbolja američka humoristička serija svih vremena mi je How I met your mother. Originalni koncept i mnoštvo originalnih fora koje ti jednostavno uđu pod kožu. Poprilično je nepredvidiva. Definitivna preporuka od mene.
Globalno Mućke, po svoj prilici, niko nikad neće moći da nadmaši.
Videh na fb da izasla sinoc i samo zato sam upalio komp- da skinem da pogledam. Meni je serija ludilo, i progutao sam 5 serijala. Dosta je i bitno da se lepo razume to sto pricaju, mislim na razne fraze koje se koriste u engleskom, igra reci, itd. Nebitno koliko ovako razumes engleski, ako nisi upucen, nemoze da ti bude smesno, ili ako ne razumes igru recima i analogiju koju naprave (necu da pominjem ako je neko gledao na b92- sa onakvim prevodom normalno da nece da bude smesno). Meni je jedna od najomiljenijih serija koje sam do sada gledao.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Hteo sam da postavim pitanje koji ssd je najbolji od 240gb i 256gb lose sam napisao :) HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580
Re: Evo ova scena je jedna od najsmešnijih u celoj seriji ikada
28.09.2012. 18:24
status: user broj poruka: 203
Cica je dobra, fora ima nekog smisla ali je ipak retardirano odglumljena.. Ne mogu da shvatim kako moze da vam se svidja ova ultra gej gluma?????
Predpostavljam da vam se californication uopste ne dopada..
humor kao kod Monty Python pokusava da uvelica ljudske gluposti pa ko razume shvatice.. A ove serije kao sto su streberi i ostala gej sranja su pravljene da bi napravile jos vise retarda.. gore od grand shova milion puta...
Re: Re: Evo ova scena je jedna od najsmešnijih u celoj seriji ikada
28.09.2012. 19:34
status: user broj poruka: 12805
Ne znam gde si ti video bilo šta gej ovde. Ako ti tematika ne odgovara ne znači ti je bogom dano pravo da soliš drugima pamet šta valja a šta ne. __________________ Scourge of PCBerza
:: Cica je dobra, fora ima nekog smisla ali je ipak retardirano odglumljena.. Ne mogu da shvatim kako moze da vam se svidja ova ultra gej gluma????? :: :: Predpostavljam da vam se californication uopste ne dopada.. :: :: humor kao kod Monty Python pokusava da uvelica ljudske gluposti pa ko razume shvatice. :: A ove serije kao sto su streberi i ostala gej sranja su pravljene da bi napravile jos vise retarda.. gore od grand shova milion puta.. :: :: http://youtu.be/yzi3k7K0lF :: :: :: :: :: `Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu... :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=K02O02Nqnd :: :: :: :: Takođe treba znati dosta stvari iz sveta stripa i Zvezdanih Staza da bi se ova serija razumela :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.