Smejao sam sta je lik nalupao 15 minuta,a onda ovo,ma daj.
Sledece jutro,ocekujem aktiviste za postovanje prava gayeva,na svojim vratima sa nalogom za hapsenje.
Znaci svasta,i smeh je zabranjen,kada su doticni ili bilo sta u vezi sa njima(u ovom slucaju)u pitanju,a nas moze da jebe u zdrav ko hoce kad i gde hoce.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
samo ja misim da je lk namerno sve ovo rekao jel koga bole paja za gejeve kad je poskupelo sve...a mozda ce narod da izadje na ulicu da malo leci frustraciju sto se zajebo i izabrao ove degene koji nas vode sad.
Možda te Sale prijavio adminima, vredjaš mu sexualno opredeljenje i isfrustriran je što ne može da učestvuje na paradi. __________________ Scourge of PCBerza
Upravo to,slatkisi 40%,meso josh od pre mesec dana otislo gore,ulje skoro 20%,mleko i mlecni proizvodi josh i nisu mnogo,ceka se hleb,rekose kao nece,oce,nece,jebe tu lud zbunjenog. A pametni su samo oni koje izabrali i tajkuni koji ih finansiraju,koji pune dzepove.
Sto se tice te parade (kako oni to nazivaju)ponosa,to je po meni cisto politicko pitanje koje pojedinci koriste i skupljaju politicke poene,nema tu nikakvog pitanja koje se tice prava i sloboda.
vode se sledećim: Bolje da se mršte i gunđaju na pedere nego da se mršte i gunđaju na vladu, nego čime ćemo im zaokupiti pažnju za dalje kada se završi ta parada `po nosu`.
Inače bilo ko da vam tvrdi drugačije homoseksualnost u jednu ruku jeste bolest, ne na način na koji svi misle nego na neki sasvim drugi način, obrazložiću mišljenje kasnije, sada me nešto mrzi da kuckam.
@Djokosrb `de iskopa ovog lika, hahahahaha, podseća me malo na onu manekenku što je lupala u jednom prilogu.
Ljudi :)Nemam ja nista protiv nikoga i nije poenta teme da ja nekog tamo vredjam,ne,poenta je sta je ovaj lik nalupetao,pa na kraju odmahnuo rukom i rekao CAO :)Znaci komirao sam se.
Ako cemo vec o mojim stavovima,mnogo su blizi stavovima Palme nego nekih drugih.Ako cemo vec o tome.
Sto se tice doticnog gospoda koji izjavi sve ovo,ovaj i onaj sa 5 kila odece na sebi sto prica da na ovom svetu sto se dogadja i sto mediji predstavljaju NIJE ISTINA,znaci carevi.
:: Ljudi :)Nemam ja nista protiv nikoga i nije poenta teme da ja nekog tamo vredjam,ne,poenta je sta je ovaj lik nalupetao,pa na kraju odmahnuo rukom i rekao CAO ...
bi svaki njihov pokusaj trebao da naidje kod medija na jedno veliko IGNORISANJE,al ebi ga sta ces sve cene skocile do nebesa pa im oni dosli ko kec na desetku da se skrene malo sa takvih tema.
Iako cela ova tema nema baš puno veze s razlogom njenog otvaranja. S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju dijapazonske ingerencije aspekta asocijacije i pistuloški realitet... :)
:: :: ima ona narodna iz svedskih akcionih .. za pravog *ebaca pol nije bitan .. :: :: istopolni odnosi su skroz normalna stvar ... dogadjaju se i u prirodi ,.. ne samo u srbiji . :: :: posle 2l radze najebao je onaj kojeg mozes da stignes i uhvatis . :: :: :: a to paradiranje ... tek za 1000 godina ce da moze . :: :: :: :: :: a ovi `pobozni pravoslavci` sto govore o ovome da to nije istina .. ti mi vise idu na *urac od LGBT-a. :: :: :: :: :: :: :: ::
Јесу, нормална ствар су, али за ненормалан и поремећен ум, из разних разлога.
Хомосексуализам није нормална ствар у природи, него дефект настао због греха, који је довео сву природу, па и човека као круну те природе у један неприродан положај у коме је он и нижа створења - биљке и животиње роб својих сласти, упрегнут као мазга у власти нерасудног господара. То је права истина о овој полној изопачености. Логика настанка нових бића је јасна: ново биће настаје спајањем мушког и женског ентитета, никако мушког и мушког, или женског и женског. Да је ова изопаченост нормално стање природе - ње као такве (биљака, животиња и човека, на крају крајева) не би ни било, јер не би било настављача врсте. Она дакле, у строго природњачком погледу може да се сматра за болест, дефект, изузетак који потврђује правило живота. Као што одређена болест речито говори о здрављу, тако и хомосексуализам као полна изопаченост говори о полном здрављу.
Параду треба глатко и јасно забранити на сто година како је урађено у Русији, иако то нису ствари за поређење. Овако се мрцваре сви и они који заговарају геј параду и они који су против, као ја нпр. Нека имају слободу да буду шта желе и нико не би смео да их дира, ни у јавности, ни да их дискриминише, али да траже нешто више од овога агресивност је најгоре врсте, коју показују сваки пут, па и ових дана током оне скаредне изложбе. :: :: ima ona narodna iz svedskih akcionih .. za pravog *ebaca pol nije bitan .. :: :: istopolni odnosi su skroz normalna stvar ... dogadjaju se i u prirodi ,.. ne samo u srbiji . :: :: posle 2l radze najebao je onaj kojeg mozes da stignes i uhvatis . :: :: :: a to paradiranje ... tek za 1000 godina ce da moze . :: :: :: :: :: a ovi `pobozni pravoslavci` sto govore o ovome da to nije istina .. ti mi vise idu na *urac od LGBT-a. :: :: :: :: :: :: :: ::
kako se puževi razmnožavaju, a nisu različitog pola, daklem ni pririoda ne zna za `defekt nastao zbog greha`, jer šta su puževi mogli da `zgreše`? a i Isus je jednog učenika voleo `više` .
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Ja lično podržavam muškarce homoseksualce. Moja najveća želja je da ih bude što je moguće više. Dobri su to ljudi. Na kraju krajeva, više pi*ke za mene!
To na žalost nije moguće. Procentualno ih nema više danas nego što ih je bilo pre 200, 1000, 5000 godina. To je standarna devijacija. Dešava se. To nije bolest. Osim ako neko ko je homoseksualac počne, pod uticajem okruženja, da mrzi sebe jer mu se dopadaju osobe istog pola. To je preduslov za psihičke poremećaje. Isto je bolest ako se neko ko je hetero plaši da će postati gej, ili da će njegovo dete pod uticajem gejeva i samo to postati.
Ili jesi ili nisi.
Naravno, tužno je što se ta homoseksualna manjina koristi, ne samo kod nas nego svuda, za skretanje pažnje sa važnih pitanja.
Docice ti mail, da nije admin obrisao temu, da je neko drugi(ne rekose ko je taj neko drugi, valjda neka vladina organizacija koja pomno prati berzu, mozda zbog `onog` wlade) obrisao temu, i da ti zele prijatan dan.
Природа је репер, јер је сва твар = створено учитељица богопознања. Природа данас, није онаква каква је била у почетку, какву ју је Бог створио. Она је нераскидиво повезана са судбином човека који ју је због греха потчинио пропадљивости. тако пужеви нису згрешили, јер животиње и биљке не могу да греше, то им није у `принадлежности`. Немају ум, имају инстинкте по којима се владају и то им је све. Само човек може да згреши. Али његово грешење рефлектује се на невину природу и на његову сопствену `природу` у смислу философског израза који употребљаваш као истозначан с појмом природа у смислу - свега што нас окружује. Није ово први разред О Ш.
И тебе је отац волео више од твог старијег брата, па није легао с тобом у постељу, јел тако? То што говориш је класична хула, па ти можда одговарам непримереним примером.
:: kako se puževi razmnožavaju, a nisu različitog pola, daklem ni pririoda ne zna za `defekt nastao zbog greha`, jer šta su puževi mogli da `zgreše`? a i Isus je jednog učenika voleo `više` :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
Na it forumu ovaj prica o bajkama i bicima sa magicnim mocima, a sve to jer VERUJE nekoj knizi u kojoj su bajke za odrasle... ovi homosexualci su iritantni i dosadni ali religiozni fanatici su nesto najgore sto postoji.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ћути ти што живиш у Панчеву. Тамо ваздух није добар и изазива бунцање. Треба погледати филм о зомбијима снимљен у Панчеву.
Ти знаш ко су религиозни фанатици... Скрећем пажњу форумашима на Бетменов хладњак ЦПУ-а под именом `Ванеса`. Мени то некако вуче да је и Бетмен двоцевка... Некако ми сувише ружичасто звучи.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.