Lečenje SVIH ili SVIJU bolesti. Ne znam (odvojeno). Neznani (junak)
16.10.2012. 20:11
status: user broj poruka: 11012
zajedno...
Blagotvorno dejstvo ozona (vrste kiseonika) je poznato barem vec nekoliko stotina godina. Jos je Paracelzus savetovao bolesnima i nejakima šetnju posle kiše...
Re: Lečenje SVIH ili SVIJU bolesti. Ne znam (odvojeno). Neznani (junak)
16.10.2012. 20:19
status: user broj poruka: 1083
:: zajedno.. :: :: Blagotvorno dejstvo ozona (vrste kiseonika) je poznato barem vec nekoliko stotina godina. Jos je Paracelzus savetovao bolesnima i nejakima šetnju posle kiše.. :: ::
A ozonirana voda, istovremeno leci sve pomenute bolesti.
Re: Re: Lecenje vecine bolesti, a mozda i sve bolesti
16.10.2012. 21:26
status: user broj poruka: 4054
americke studije .. bilo koje .. uzimaj sa VELIKOM rezervom ...
oni sigurno nece nesto sto nemogu na naplate debelo da proglase za korisno :) zamislo porast respiratornih infekcija u LA u periodu od 18 godina uzrokovano OZONOM a ne porastom zagadjenja od industrije i automobila .. smesno
isti ti ameri su proglasili pre 30godina da je SOJA zdrava !!! i da svi treba da je jedu .. a oni su najveci izvoznici iste .. inace kod muskaraca izaziva porast estrogena i prerano starenje !! a da nepricam da se pura vise nedize ..
dok sa druge strane EVROPSKE studije pokazuju da je OZONSKA terapija veoma korisna i primenjuje se u vecini evropskih zemalja ..
au pa vi se navukli na ovo ko na alge bozen kozmetike
17.10.2012. 00:55
status: user broj poruka: 421
Ozon je zaista dobar u atmosferi gde sprecava prolazak ultreljubicastog zracenja. inace sam po sebi je otrovan i razara celijsku strukturu sto se jasno vidi iz njegove primene: unistavanje stetnih mikroorganizama. iako dejstvo na visecelijske organizme i dejstvo na jednocelijske organizme nije isto, duze vreme izlaganja visecelijskog organizma ozonu ima isti rezultat.cim cujem price tipa leci sve.... uf. to je mozda moguce kontrolisanjem genetskog koda ali ne tako sto uzmemo jedan lek ili udjemo u gasnu komoru i eto. da to stvarnoi tako deluje svi bogatasi bi tamo vec bili a nama bi to bilo nedostupno
gde maticnim celijama se uzgajaju novi zubi. taman trebalo da predje u fazu testiranja na ljudima i nestade. opet stite svoju lopovsku ekonomiju Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
ozon proizvode odredjeni tipovi elektricnih motora(sa cetkicama) sto onda ljudi koji rade na masinama koje poseduju ove motore ili cak grupe ovih motora nisu u potpunosti zdravi. ( ozonizator ili kako se vec zove i ovi motori proizvode male kolicine ozona) Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Nekad je i lecenje Arsenom smatrano za vrlo uspesnu metodu... Pa lecenje medicinskom Marijom-Anom... Pre toga opijumom...
Ozon je inace uspesniji u ubijanju mikro organizama u fabrikama vode, sto on uradi za par minuta HLOR-u treba poooodosta vise vremena za isti ucinak...
Jedino sto on ubija sve organsko, tako da pored stetnih mikro organizama ubija i korisne kao i tkiva visecelijskih organizama... ali to nije sve ljudi misle da je Kiseonik (O2) koristan a on je u stvari isto sto i Ozon (O3) los hemijski element ne samo za metalne predmete nego i za zive organizme koji takodje oksidisu...
Jedino sto on pomaze sagorevanje hranljivih materija u celijama, sto ce reci da ti mnogo daje ali dosta i uzima...
Kiseonik daje život, takođe ga uništava. Slobodni radikali, koji su uzrok oštećenja ćelija, ubrzanog starenja, mutacija i dr., su proizvod redovnih aerobnih procesa, tj. sagorevanja kiseonika. Ozon treba tretirati kao mnogo reaktivniji i agresivniji kiseonik. Ozonizatori vazduha su veoma koristni za ubijanje microorganizama ali im je koncentracija proizvedenog ozona propisima ograničena jer su vrlo štetni i za ljude. Ne dao vam bog da udanete visoko koncetrovani ozon, verovatno bi nastalo trajno oštećenje pluća a i nekih drugih ograna.
:: Gde si bre nenika teoretičaru stari, jesi spremio zimnicu za apokalipsu? Stiže nuklearna zima :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: He,He Pa znate i Vi nesto.Ali prvo idu Neutronske bombe na sve glavne gradove pa tek onda nuklearne bombe ali samo na severu od Ekvatora.
A posla cu vam napisati sve o ozonu posto vidim da nesto znate ,a nesto neznate.Pa cu vam iz mog iskustva napisati.
Ozon se proizvodi iznad oblaka,i uz pomoc UV zraka, od kiseonika se dobija ozon. A ispod oblaka se dobija uz pomoc groma. Ozon je Bozije delo i sluzi za preciscavanje vazduha i stimulaciju rasta biljaka.
Covek pravi ozon uz pomoc UV sijalica,varnice i hladne plazme. Ozon je najbrzi sterilizator na svetu,Drugi po jacini sterilizacije i naj jaci fungicid na svetu. Ozon je stetan kad se direktno udahne, ali ne u prirodi kad pada kisa, nego kad ga covek proizvede uz pomoc nekog uredjaja,Kako se upotrebljava ozon, kad se kuci proizvodi i koristi.Crevo iz koje izlazi ozon treba da bude uronjeno uvek u flasu sa vodom ili casu sa maslinovim uljem. I onda mozete i da udisete taj vazduh iznad case sa maslinovim uljem. Tako cete izleciti astmu i bronhitis. Za ostalo pravim jake doze ozonirane vode i lecim skoro sve bolesti. Ozoniranu vodu koristim za sve.Koristim za pice( do tri litre vode popijem dnevno),kupanje,pranje vesa,pravljenje zimnice,svo voce i povrce i prskam i zalivam sa ozoniranom vodom(dok drugi prikopavaju baste, kod mene jos cvetaju i paprika i paradajz i sve ostalo je potpuno zdravo,Pepelnicu na dgunji ,kako prskam tako nestaje pepelnica) Ja sam sredio sve zglobove,vid,noge se ne znoje(mogu nedelju dana da nosim jedne carape) Kad idem,ja letim,a kad trcim svi stanu i gledaju kako ja trcim.Svi kazu da nisu videli nikog da se talo lako krece kao ja . Nikad se ne umaram. Moj metabolizam je sada savrsen. Ja coveka od 87 god izlecim sa dve litre vode.A covek je bio senilan i imao take vene na nogama da su bili potpuno plave . Ozon u vaduhu je nestabilan i posle nekoliko minuta se razgradjuje u kiseonik.I za njega nema prepreke,prolazi kroz sve materijale ,samo aluminijum,teflon i jos neki materijali ga malo uspore,ali ga ne mogu zadzati.Kad popijete ozoniranu vodu, on dezinfikuje ceo organizam i popravi sve sto ne valja.
Ovo je forum o tehnologiji nauci ne o uka uka bantu vudu sranjima, o zombi jevrju i slicno...
Ti verujes u magiju u magicna bica, u bajke. Da nesto moze da se desi bez ikakve logike i osnova van svih zakona fizike matematike ili bilo koje prirodne nauke.
Nisi realna, a ni racionalna osoba osoba.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ozon je bozije delo, :: tu sam prestao da citam :: :: Ovo je forum o tehnologiji nauci :: ne o uka uka bantu vudu sranjima, o zombi jevrju i slicno.. :: :: Ti verujes u magiju u magicna bica, :: u bajke. Da nesto moze da se desi bez ikakve logike i osnova van svih zakona fizike matematike ili bilo koje prirodne nauke :: :: Nisi realna, a ni racionalna osoba osoba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ako je tako, ajde da napravimo Vault 13, da počnemo da skupljamo sve žive čepove, da lagerujemo RadAway i Rad-X, još samo neko da nam obezbedi Power Armore i plazma puške i mi smo spremni :)
Šalu na stranu, svi ste donekle u pravu a i niste. Naime ozon jeste dobar ali do jedne određene mere do koje telo može da ga podnese, sve preko toga je štetno. To ne važi samo za ozon, važi i sa kiseonik, vodu, sunčeve zrake, majonez, čokoladu, lekove...
Ima ona stara: Važno je biti umeren. Smrtonosnost nečega ne određuje sama osobina materije, već količina te materije. Recimo ako uzmeš 1 tabletu antibiotika, on će ti u bolesti pomoći, ako uzmeš punu šaku, vođen filozofijom da ako uzmeš sve odjednom odmah ćeš i da ozdraviš, onda ćeš umreti.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.