Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Jedan od mnogih
STRANA 1 OD 1
uroshnet Jedan od mnogih 18.10.2012. 12:01 T48484

status: user
broj poruka: 1033
http://tinyurl.com/c5vk2hu

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck OCP korporacija iz filma `Robocop` in the making 18.10.2012. 12:20 #448321

broj poruka: 1886
Sve ovo se koristi za praćenje SVEGA što mi radimo na elektronici koja sadrži softver Google-a, svakog dana - na našim kompjuterima i Android telefončićima kojima se toliko ponosimo.
Neka mi neko kaže kako Američka FEDERALNA VLADA i OBAVEŠTAJNE AGENCIJE jednoga dana neće moći da im naredi, tipa: `OK. Da ste nam napravili kopiju svih podataka koje ste kao dabrovi, svakog dana, časa, minuta i mikrosekunde sakupljali o celom svetu - u suprotnom - tornjajte se u Kinu pa tamo držite servere, ili - zatvorićemo vas.`

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

Dexter013 A uuuuu 18.10.2012. 12:29 #448324

broj poruka: 17098
Majko moja sta je kablova i hard diskova... qq lele.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 18.10.2012. 13:05 #448333

broj poruka: 1586
Hehe, onda moja soba pocinje da lici na google farme... sva je u kablovima :D :D :D

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

PhatPhuck EU to Google: Your privacy policy needs to change 18.10.2012. 13:08 #448335

broj poruka: 1886
`The regulators warned Google that the scope of its new privacy policy is `too wide,` and the firm should give users greater control of their own data.
The CNIL, known within privacy and data protection circles as an aggressive and determined agency, also published a dozen `recommendations.` Members of the Article 29 Working Party, a group of data protection officials from each member states, said the 27 European authorities have `unanimously adopted the findings of the audit.`
Included in the recommendations, the CNIL suggested Google should strengthen the consent sought for combining data for the purposes of service improvement and advertising. provide a centralized opt-out solution. and adapt the combination rules to distinguish between security and advertising.
Google was also warned for not clarifying how long it stores user data for, otherwise known as data retention.`

http://goo.gl/LF41w

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

imarkovic Re: A uuuuu 18.10.2012. 14:31 #448350

broj poruka: 19078
kad nisu culi za vezice :P

:: Majko moja sta je kablova i hard diskova... qq lele
::
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs