Pozz drustvo moje nije me bilo neko vreme pa sad o5 evo malo da svratim, no trazim jedan film iz 90` pa cu reci sta znam u kratkim crtama:
film pocinje tako sto mali decak skriven u podrumu kuce koja je izolovana i nalazi se duboko u sumi gleda kako mu nepoznati ljudi siluju, a potom i ubijaju majku.. Nekoliko godina kasnije, mladi kamperi zalutaju i dodju do te kuce u kojoj on i dalje zivi skriven u podrumu. Oni odluce da tu prenoce i on ih u toku noci ubija jedno po jedno...
:: Pozz drustvo moje nije me bilo neko vreme pa sad o5 evo malo da svratim, no trazim jedan film iz 90` pa cu reci sta znam u kratkim crtama :: :: film pocinje tako sto mali decak skriven u podrumu kuce koja je izolovana i nalazi se duboko u sumi gleda kako mu nepoznati ljudi siluju, a potom i ubijaju majku.. Nekoliko godina kasnije, mladi kamperi zalutaju i dodju do te kuce u kojoj on i dalje zivi skriven u podrumu. Oni odluce da tu prenoce i on ih u toku noci ubija jedno po jedno.. :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: ::
:: film pocinje tako sto mali decak skriven u podrumu kuce koja je izolovana i nalazi se duboko u sumi gleda kako mu nepoznati ljudi siluju, a potom i ubijaju majku.. Nekoliko godina kasnije, mladi kamperi zalutaju i dodju do te kuce u kojoj on i dalje zivi skriven u podrumu. Oni odluce da tu prenoce i on ih u toku noci ubija jedno po jedno.. :
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.