Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Sta hoces da kazes tim `A sto se tice upravljanja..` ? Veruj mi letenje RC helikopterom se cini lako, tako sam i ja mislio sve dok nisam dobio mali koaxijalni RC helis :P Slican kao taj na snimku.. Trebalo mi je par dana samo da naucim da uzlecem i da letim. Sve osnovno, bez ikakvih forica i slicno..
Odlično urađeno. Veoma dobro ZNA šta radi. Mada ima par sitnih grešaka u montaži Na snimku nije koristio Canon, već Panasonic GH2 ( http://goo.gl/Q4zLb ), ne znam koji/ kakav objektiv, ali se vidi da su staklići veoma kvalitetni (stabilizacija snimka odlična). Verovatno i leteličica ima neke steadycam instalacije, i voila! Svaka pohvala...
:: njegova masina je ozbiljna i ulozena velika lova i trud :: :: Lik ozbiljno tezgari sa tom letelicom... Uglavnom ga angazuju za muzicke spotove.. :: :: Na helisu umesto standardne Hero Pro lagane kamere, on nosi Canon DSLR... :: :: :: :: :: ::
Letelica ima 8 motora i ziroskop naravno. Izuzetno je upravljiva i stabilna. Stajao sam pored njega na aeromitingu. Kao sto rekoh, upravljanje izgleda extremno lako al` u stvari nije ni malo :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.