a kad ubiju nekoga pitaću ih da li im je i dalje zabavno. Ovakvo bahato ponašanje do sada nisam video. Video sam sve i svašta kod nas ali to je ništa u poređenju sa ovim ovde.
bahato?? voze kao debili, vidim kreten vozi buldozer,zapucava se u dvo-troje kola i daje gas konjina jos vise ih gura pa tako prelazi u sledeci red ponovo.. umobolni su.. tamo gde treba da se koci oni imbecili daju gas..
AMD Phenom II X4 965 Xigmatek Balder SD1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Patriot 2x4 GB DDR3 1833 MHz ViperXtreme Samsung SSD 128GB 830 Samsung 2 TB SpinPoint F4 ASUS ATI 7950 3GB GDDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
Ja sam pre nekih mesec dana polozio za kola, i tek kad sam vozio casove obuke shvatio sam kakvih sve `vozaca` ima. Dok cale vozi, ne deluje nista kriticno, al` kad sednem za volan druga prica... A sto se ovoga tica, nece oni jos dugo.. Cist debilizim i pokusaj vozne tipa Sebastin Loeb style :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.