Istocni London (najgori i najkriminalniji deo Londona - uz juzni London, sediste mnogih huliganskih i drugih bandi, sveopsteg kriminala, itd... `Socijala-kraj` Londona...)
Govori o stadijumu BOLESTI nekih zapadnih drustava - drustava i drzava koje vole NAS da uce `ljudskim vrednostima` i `kako bi trebali da zivimo i da se ponasamo`...
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Previse se ljudski zivot ceni a ne vredi toliko ! Za sve ovakve odmah metak,sljam da se ocisti. Treba da se usvoji nesto poput serijatskog zakona pa da vidis kako bi sve manje bagre bilo.
Nebih voleo da sam mu bio u blizini ,zivot bi mu visio o koncu ali bukvalno!
Evo sta se desava i kod nas,malo manje strasnije ali je mozda jos ruznije.. Ne daj Boze da je ovako nesto uradio mojoj majci recimo,pa cak i devojci. Zube bi mu prosuo odmah na licu mesta,bez obzira na uniformu pa nek robijam! Mrzim lose ljude koji se izivljavaju!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Lako je pricati sta bi uradio kada bi ti se tako nesto desilo, ali kada bi popio pendrekom po labrnji, ne verujem da bi pevao istu pesmu. Zato mani filozofije, ovo je (usrana) stvarnost, a ne Intel i nVidija.
Engleska je preplavljena imigrantima, bio licno i video, cetar grada vrvi od arpa/muslimana generalno, zene sa 5 kolica umotane u carsafe, ma uzas, ko da sam u istanbulu a ne u Londonu.
Za jedno 50 godina kad se naradjaju jer oni naprave po 5-6 komada dece a englez 1 ili nijedno. Pa kad budu izbori bice nima kosovo scenarijo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Preki sud. I za ovakve i slicne pred streljacki vod. Mnogo ze bagre namnozilo.
:: Istocni London (najgori i najkriminalniji deo Londona - uz juzni London, sediste mnogih huliganskih i drugih bandi, sveopsteg kriminala, itd... `Socijala-kraj` Londona... :: :: http://video.uk.msn.com/watch/video/teenager-hurt-in-unprovoked-attack/2iod04o :: :: Govori o stadijumu BOLESTI nekih zapadnih drustava - drustava i drzava koje vole NAS da uce `ljudskim vrednostima` i `kako bi trebali da zivimo i da se ponasamo`... :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Sami su krivi. Turci i Siptari ima se izuvaju po parkovima i klupama po sveckim metropolama, a oni se boje da im ne dodju Srbi da ih pokolju...
:: Vecinu bandi u Londonu cine crnci,arapi i pakistanci vratiti sav taj imigrantski sljam nazad odakle su dosli i nema problema.. :: :: do not fear CuMsHot is here : :: ::
Pazi, da licno znam devojku i da mi ne znam koliko smeta, nema sanse da bih je onako odvalio bas pred kamerom, osim ako ne zelim da me snime dok to radim.
rekao bih da je jedan od Saletove bagre: navijač bez mozga. Za njih ionako važi pravilo: hrabri u grupi, pičkice sami. __________________ Scourge of PCBerza
A dobro se sećam da su kukali na sva zvona kako smo divljaci i kako ovakvo ponašanje neće da tolerišu.
E sad par pitanja za Britaniju. Ko ima film `Football Factory`? Ko je udario ovu devojku, Srbin ili Englez? Gde se ovo desilo, u Srbiji ili u sred Londona?
Nismo ni mi zlatni ali kada ni kod njih ne cvetaju ruže onda bi im bilo bolje da se ne prose****ju. Gori su od nekih zemalja a opet oni drvlje i kamenje na tu državu (zemlje Balkana i istočne Evrope uglavnom).
A što se tiče imigranata, samo ih vratiti odakle su došli. Ima ona stara: Svaka ptica svome jatu teži. Ako si iz Egipta, živi u Egiptu i ćuti. Ovako dođu preko pola sveta, otmu posao, stan i hranu nekome ko tu živi već nekoliko decenija i čiji su preci koske tu ostavili. Stvarno šta ne ide, ne ide.
Šta bi bilo kada bi ljudi počeli masovno da se doseljavaju u recimo Palestinu. Naravno onda bi to smatrali za invaziju stranaca i onda bi verovatno digli punu i poubijali sve njih. A kada oni rade onda nema veze.
Palistincima su zemlju oteli izraelci, jednostavno evropa i amerika su odlucili nakon drugog svetskog rata da jevreji posto nemaju drzavu treba da je dobiju i to se desilo na teritoriji Palestine, oteli su im jednostavno zemlju jer su slabi i siromasni dok to izrael naravno nije i jebu ih sad ko stoku.
Imam prijatelja u Palestini sasvim ok i korektni za razliku od teskih religioznih fanatikao kao Pakistanci i slicni.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Već kada si se dotakao toga, zaista je bezveze, nadrljali u Palestini ako nikad, oteli im zemlju i još ih za tu istu zemlju sada zaje****ju. Zaista jadno. Ovamo Jevreji se napatili dosta za vreme Hitlera i ne žele da ratuju a ovde uzimaju šta im se sviđa.
:: Palestinu si pomesao sa Pakistanom. :: :: Palistincima su zemlju oteli izraelci, jednostavno evropa i amerika su odlucili nakon drugog svetskog rata da jevreji posto nemaju drzavu treba da je dobiju i to se desilo na teritoriji Palestine, oteli su im jednostavno zemlju jer su slabi i siromasni dok to izrael naravno nije i jebu ih sad ko stoku :: :: Imam prijatelja u Palestini sasvim ok i korektni za razliku od teskih religioznih fanatikao kao Pakistanci i slicni :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Slazem se za Palestince, ali jbg to je zakon jaceg kao i svugde. Tuga.
Inace u toj Engleskoj i Londonu najvise ima pakistanaca oni im od miloste tepaju Paki to je kao uvredljivo pogrdno, njih najvise mrze pa onda ostale muslimane, dok npr Indijce ne vide kao neke uljeze... Svi doktori tamo im Indijci, valjda ih zato gotive.
Takođe se slažem sa Dexterom da su Palestinci dobri ljudi...
21.11.2012. 15:31
status: user broj poruka: 3241
jako ljubazni, kulturni i druželjubivi.Slični su nama, previše su dobri i gostoljubivi pa im se to obija o glavu...
A što se tiče Jevreja koji svakodnevno ubijaju civile u Gazi i to javno saopšte da je to `iz odmazde`, svaki komentar je suvišan. A tek pitanje zašto se Hitler baš zamerio Jevrejima i od svih naroda na svetu rešio da pobije milione Jevreja, to će se tek saznati u godinama koje dolaze...
Re: Takođe se slažem sa Dexterom da su Palestinci dobri ljudi...
21.11.2012. 16:16
status: user broj poruka: 4054
to se zna zasto svet negleda blagonaklono na jevreje .. i trebi iz kroz istoriju .. npr spanija i inkvizicija (ma kakve vestice - proterivanje jevreja iz spanije), ukrajina pred IIsv pobijeno par miliona , pa onda hitja zip fajl ...
sve zbog onog gimnasticara - jizusa
a ist end je uvek bio leglo kriminala i baraba ... radnicka siromasna sredina gde si samo pesnicama moga da se probijes ...
:: jako ljubazni, kulturni i druželjubivi.Slični su nama, previše su dobri i gostoljubivi pa im se to obija o glavu.. :: :: A što se tiče Jevreja koji svakodnevno ubijaju civile u Gazi i to javno saopšte da je to `iz odmazde`, svaki komentar je suvišan :: A tek pitanje zašto se Hitler baš zamerio Jevrejima i od svih naroda na svetu rešio da pobije milione Jevreja, to će se tek saznati u godinama koje dolaze.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.